triss_merigold6 01.01.13, 19:02 www.youtube.com/watch?v=tfGYSHy1jQs Jakie aktualne przesłanie. P Co drugiej ematce można dedykować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Nie przesadzasz? 01.01.13, 19:31 Może się i zdarzają na forum różne przypadki, ale żeby co druga miała tego typu problem, to jednak nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nie przesadzasz? 01.01.13, 19:34 Narzekania na dzieci i mężczyzn brzmią znajomo, a w miejsce barbituranów wstaw antydepresanty. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Nie przesadzasz? 01.01.13, 19:39 Ale nie bierzesz poprawki na fakt, że jednak większość przychodzi tu po to, by sobie ulać i nie musieć łykać tabletki. Jakby nie patrzeć, proste wygadanie się też często pomaga, a że raczej wątków "jest normalnie, dobrze i nudno" nikt nie podbija (o ile w ogóle ktoś by chciał je tworzyć), to masz nieco zafałszowany obraz stabilności psychicznej ematek jako takich Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Nie przesadzasz? 01.01.13, 19:39 Problem ze środkami uspokajającymi, czy kiepskimi układami w związkach? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Nie przesadzasz? 01.01.13, 19:54 I jedne i drugie występują w życiu ematek w mniejszym natężeniu niż na forum. Z powodów jak powyżej. A co do uciszania problemów w relacjach z innymi za pomocą leków, to nawet zaryzykowałabym twierdzenie, że forum jest w jakimś stopniu wentylem pozwalającym niektórym odsunąć moment łyknięcia tabletki z powodu układów z mężem/teściową/dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Mothers Little Helper 01.01.13, 19:45 od razu przypomniał mi się wątek, w którym to pewna ematka zapytała kto i jakie leki na uspokojenie bierze, bo ona nie wie już co brać żeby jej ulżyło, pamiętam że jak napisałam że ma sobie pójść na spacer a nie łykać dragi to wszystkie inne ematki się na mnie rzuciły z pazurami więc uważaj Triss Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Mothers Little Helper 01.01.13, 19:47 triss chyba nie o to chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Mothers Little Helper 01.01.13, 19:50 a o co Twoim zdaniem, jak nie o branie prochów, narzekanie na ciężkie życie, męża, dzieci i psa? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Mothers Little Helper 01.01.13, 20:40 W zasadzie chodzi o to, że czytam biografię Stonesów i od tygodnia siedzę na tubach w latach 60-tych i 70-tych i trafiłam na tę piosenkę, strasznie mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś