Dodaj do ulubionych

zaśmieciłam wam forum.............................

14.07.04, 11:45
zdecydowanie za dużo o sobie napisałam... przez co wyszłam chyba na osobe
totalnie niezrównoważoną... chyba sie zapędziłam - potraktowałam to forum jak
beczke do wyrzucania swoich żalów - mówiłam tak jak mówiłabym do
przyjaciółki... prawda jest jednak taka ze wirtualnie nie da sie wszytskiego
przekazać i pewne osoby mają o mnie teraz mylne zdanie - choć nie zaprzeczam
ze w wielu sprawach sie nie mylicie...
lepiej będzie jak ogranicze sie do rozmów na temat kupek ,zupek itp smile
albo jak sie w ogóle odetne na jakiś czas...
nie żebym sie użalała nad sobą - po prostu zdałam sobie sprawe że problemy
przezemnie poruszane moga wydawac wam sie błache i drażnić was - przez co
wywiązuja sie nie potrzebne dyskusje - padają słowa które nie ukrywam są dla
mnie czasami bardzo przykre i nie do końca zgodne z prawdą - no ale jak same
mówicie - napisałam więc nie moge sie spodziewać samych pozytywnych
odpowiedzi... wiem ze nie każdy rozumie to co pisze - rozumiem...

pozdrawiam serdecznie i zmykam...

---
Pozdrawiam
Sowa_Hu_Hu
Odzież ciążowa: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=547168
Obserwuj wątek
    • sowa_hu_hu ps. 14.07.04, 11:48
      nie mam do was pretensji - nie odbierzcie tak mojego postu...
      ja za duzo peplam - musze sie wyciszyć - to wszystko...
      • lolka11 Re: ps. 14.07.04, 12:03
        Sowa, po to jest forum emama, zeby sie wyzalic albo pochwalic.
        Szkoda, ze chcesz sie odciac na jakis czas. Przemysl wszystko na spokojnie.
        Ja sama rzadko sie udzielam, ale jestem wiernym "czytaczem" smile)

Jeszcze raz pozdrawiam i napisz czasem w skrocie co u ciebie.

Dorota
        • sakada Do Sówki...:-( 14.07.04, 12:40
          Szkoda Kochana... bez Ciebie to już nie będzie to samo. Chociaż rozumiem Cię, bo czasami mi też się odechciewa... A pisanie o zupkach, kupkach - to przecież nuda! Ja wiem, że z pozoru błache rzeczy są dla nas ważne - nikt, któ tego nie przeżył - nigdy tego nie zrozumie niestety. Łatwo jest mówić - zrób to zrób tamto... Ale nie myśli nigdy, że zaśmiecałaś formu! Twoje posty cieszyły się zawsze dużą "popularnością". Skałaniały do reflekscji. Coż - fakt; dla niektórych były dobrą pożywką i polem do dawania upustu swojej wredocie. Jeżeli chcesz - odpocznij, ale do mnie skrobnij coś czasami na priva, choćby po to, by się wyżalić.
          Do mnie zawsze możesz mówić tak, jak mówiłabyś do przyjaciółki...smile
          Pozdrowienia i uściskismile
      • michalek02 Re: ps. 14.07.04, 14:36
        Ja choć bardzo mało piszę na tym forum to często je czytam. Z Twoich wypowiedzi
        rysuje mi się Twój obraz jako osoby umiejącej krytycznie na siebie spojrzeć,
        obiektywnie patrzącej na sprawy, a przy tym miłej i ciepłej. Lubię czytać Twoje
        wypowiedzi!!!

Aga
    • umasumak Sowa wracaj tu zaraz ;)) 14.07.04, 12:57
      No! I proszę nie przesadzać. Nie wiesz jak jest? Zawsze znajdzie się ktoś kto
      wywróci problem do góry nogami, a na dodatek lubi się zająć działalnością
      moralizatorską wink. Ja sama też nie jestem święta w tym względzie wink). Nie Ty
      jedna ofiarą padłaś smile). Sowa lubię Twoje wątki. Pozdrawiam smile)
      • sowa_hu_hu Re: Sowa wracaj tu zaraz ;)) 14.07.04, 12:59
        uma do ciebie to ja sprawe mam ale na priv smile tzn. pytanko... bo ty jesteś z
        krakowa co nie? smile
        • umasumak Re: Sowa wracaj tu zaraz ;)) 14.07.04, 13:22
          Można powiedzieć że jestem z Krakowa. Ale w sierpniu w zeszłym roku się
          przeprowadziłam smile). Nadal często bywam w Kraku smile). Jeśli mogę Ci w czymś
          pomóc to pisz na barbara.b@wp.pl. Pozdrawiam
    • hancik5 Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 13:16
      O ludzie, krytyka nigdy nikomu nie zawadzi ! Parę słów krytycznych to nie powód
      do kasowania wątków !!!
      Ja też tu nieraz dostałam po nosie i to w sposób duuużo mocniejszy od Ciebie...

Dziewczyny nie pisały do Ciebie w sposób obraźliwy, jedynie wyraziły swoją
      krytyczną opinię, przyjmij to, bo pisząc tu przecież chciałaś wysłuchać zdanie
      innych.
      Pozdrawiam
      • sowa_hu_hu Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 13:26
        przeczytaj moze raz jeszcze co napisałam bo mam wrazenie że nie czytałaś...
        piszesz tylko po to zeby coś napisac?
        mówisz do mnie o rzeczach z których zdaje sobie sprawe i o ktorych napisałam
        wyraźnie w swoim poście!!!
        o ludzie...
        a posty chce usunąć dlatego ze podałam w nich zbyt wiele swoich danych oraz
        szczegułów z mojego zycia i tak jak powiedziała jedna z dziewczyn nie chce zeby
        ktoś mnie znalazł...
        już rozumiesz?
        • hancik5 Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 13:33
          Nie do Ci się nic powiedzieć.. Nie jesteś przyjemna.

Znikam, rozmawiaj sobie już tylko z tymi, którzy są dla Ciebie mili i
          slodziutcy...

• sowa_hu_hu Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 20:52
            a twoim zdaniem ty jesteś przyjemna???
    • agaizosia Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 13:38
      Sówko bez ciebie będzie tu smutno....Ja w zasadzie też raczej czytam bo nie mam
      za dużo czasu,ale polubiłam cię bardzo i uważam ,ze jesteś fantastyczną
      dziewczyną.Każdy ma gorsze dni i jakiegoś mola,który go częściej lub rzadziej
      zagryzie...A to forum jest chyba właśnie po to by móc się wygadać i z lepszym
      nastawieniem do świata funkcjonować we własnej rodzinie.Jak kiedyś odważę się
      podzielić z wami swoimi problemami to chciałbym zobaczyć też twoją opinięwink.
      Serdecznie cię pozdrawiam.Agnieszka

Moja kruszynka-Zosieńka
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13800897
    • jagienka.harrison Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 13:55
      Kochana Sowo!!!
      Przestań się natychmiast wygłupiać!!!
      Po pierwsze i ostatnie - forum do nikogo nie należy, może do Agory SA i każdy
      może sobie pisać, wyżalać się ile im się żywnie podoba, oczywiście pod
      warunkiem że się nikogo nie obraża. Forum emama jest głównie do wyżalania się
      lub próśb o porady a nie od zupek kupek i nocniczków, od tego są inne fora.
      Wiadomo że każdy post może wywołać jakieś nieładne uwagi i o tym trzeba
      pamiętać. Ale jeśli się dostaje 50 konstruktywnych rad i 2 krytyki to chyba
      jednak było warto napisać.
      Czasem się zastanawiałam (sorry za szczerość) dlaczego to wszystko tutaj
      opisujesz, ale przecież po to jest forum, niektórym (mnie też!) pomaga wylanie
      swoich trosk na papier (=ekran) i widać Tobie też. Więc nie przestawaj, nie
      przejmuj się co tam inne baby piszą! Ja bardzo Ciebie polubiłam, dużo
      przeszłaś, każda z nas jakieś głupoty zrobiła w życiu ale po to się je robi
      żeby ich nie robić więcej, tak ludzie dojrzewają. Palnęłaś coś durnego swojemu
      ex-ciesz się, bo więcej już tego nie powtórzysz i wreszcie się na nim poznałaś.
      Możesz zacząć myśleć o innych poważniejszych rzeczach. Poza tym ja też się
      czegoś od Ciebie i Twoich 'przygód' nauczyłam, za co Ci dziękuję.
      Proszę Cię, nie przejmuj się, jak ktoś nie chce czytać Twoich postów to niech
      nie czyta i już. CZekam na następnego posta. Pozytywnego!!!
    • ania.silenter_exunruzanka Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 14:16
      Oj, nie obrażaj się Sówkosmile. Jedną z Twoich zalet jest Twoja impulsywność i
      bezpośredniość, przynajmniej ja to tak odbieramsmile.
      pozdrawiam
    • ann_mart Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 14:43
      Sowo, daj spokój!!!! Wracaj. Tego co napisałaś już nie odkręcisz swoim
      zniknieciem, a miło byłoby czasami Cię poczytać.

Pozdrawiam
      Anka
    • cruella-devil Nadal jesteś na topie 14.07.04, 14:53
      i pewnie długo nam z oczu nie znikniesz wraz z reklamą swojej firmy.
      • bm1971 Re: Nadal jesteś na topie 14.07.04, 15:45
        cruella-devil napisała:

> i pewnie długo nam z oczu nie znikniesz wraz z reklamą swojej firmy.

Trafiłaś w samo sedno.Nic dodać, nic ująć!!!!! Pozdr.
        • gabbik Re: Nadal jesteś na topie 14.07.04, 15:52
          UPSS!, Chyba mi dziewczyny oczy otwarłyście. Coś mi tu nie grało, ale
          podejrzewałam raczej generowanie nowych wątków z potrzeb bycia w centrum
          zainteresowania, jakieś problemy związane z niedojrzałościa. A tu mamy taki
          piękny marketing. No proszę. To się dałam nabraćsmile.

• cytrynka3 Re: Nadal jesteś na topie 14.07.04, 17:55
            Zazdrość, złośliwość????
            Cytrynka
            • cruella-devil do grona wielbicielek 14.07.04, 18:07
              cytrynka3 napisała:

> Zazdrość, złośliwość????
              > Cytrynka

nie. sowa_hu_hu złamała regulamin forum, umieszczając swoja reklamę. nie
              powinnaś się pienić, przecież nie wiesz, co myślę o sowie_hu_hu
              • cytrynka3 Re: Do Cruella 15.07.04, 19:57
                Cruella
                OK, może i złamała regulamin, ale od zwracania uwagi jest moderator czy admin.
                Poza tym, może niesłusznie Twój post odebrałam jako złośliwość, bo przecież
                mogłaś napisać jej to, co mi, że nie wolno umieszczać reklam na forum.
                Faktycznie nie wiem, co myślisz o Sowie, tylko wiesz, jak czytam takie ataki na
                inne osoby, to mi się przykro robi, jak czytam o tym, że np. Sowa manipuluje
                ludźmi, a przecież tak naprawdę wiemy o sobie tyle ile przeczytamy i ani deko
                więcej. Przykro mi, że ludziom brak toleracji. Mnie także irytują posty
                niektórych osób, ale wtedy po prostu nie zabieram głosu, bo przecież mogę się
                mylić i kogoś skrzywdzić.
                Pozdrawiam
                Cytrynka
    • gabbik Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 15:13
      A ja jakoś nie mogę się oprzeć wrażeniu, że ten ruch z usuwaniem wątków to nic
      innego jak kolejny sposób by utrzymać się na topie popularności. Gdy wszystko
      już było, łącznie z ostatnim tematem "byłej miłości" to teraz mamy kolejny
      problem "za dużo powiedziałam". Sowo, chyba przy okazji tego ostatniego wątku
      ktoś bardzo słusznie napisał, że masz za dużo czasu i sama sobie wyszukujesz
      problemy. Ale chociaż tak właśnie myślę, to mam jednocześnie świadomość, że to
      forum jest właśnie po to żeby pisać tu o swoich problemach (mniej lub bardziej
      rzeczywistych). Zastanawia mnie również dalczego z jednej strony chętnie
      opowiadasz o swoich przeżyciach, szukasz rady i opinii, ale nie umiesz
      zaakceptować gdy ktoś pisze coś co nie jest słodzeniem i głaskaniem po główce.
      Sowo, czytałam Twoje wątki i sama też parę razy się wypowiadałam i nie uważam,
      aby ktoś sprawiła Ci w tych wątkach przykrość jak piszesz. Owszem zdarzały się
      posty niosące konstruktywną krytykę, sugerujące zastanowienie się nad sobą. I
      myślę, że mogły być one dla Ciebie na prawdę wartościowe, gdybyś tylko chciala
      się nad ich sensem zastanowić. Nie dostrzeglam w nich żadnej złośliwości. Nawet
      jeśli ktoś krytykował, sugerował zmianę postępowania, to widziałam w tym raczej
      serdeczną życzliwość = obiektywizm. To chyba tyle, ....
      • virtual_moth Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 15:24
        gabbik napisała:

> Owszem zdarzały się
        > posty niosące konstruktywną krytykę, sugerujące zastanowienie się nad sobą. I
        > myślę, że mogły być one dla Ciebie na prawdę wartościowe, gdybyś tylko
        > chciala się nad ich sensem zastanowić. Nie dostrzeglam w nich żadnej
        > złośliwości. Nawet jeśli ktoś krytykował, sugerował zmianę postępowania, to
        > widziałam w tym raczej serdeczną życzliwość = obiektywizm.
        ------------------------
        Tę serdeczną życzliwość najlepiej obrazuje wypowiedź crualli-devil (zresztą z
        postu bezpośrednio nad Twoim)smile)), cytuję:
        "Nadal jesteś na topie i pewnie długo nam z oczu nie znikniesz wraz z reklamą
        swojej firmy."

No po prostu szczyt konstruktywnej krytyki, hehe.

Sowo, nie przejmuj się. Po prostu nikt Ci wcześniej nie powiedział, że zbytnie
        wywnętrzanie się na forum to ryzykowna sprawa i musiałaś się o tym przekonać na
        własnej skórze.

Pozdrawiam

• gabbik Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 15:35
          chciałabym zwrócić uwagę, że wypowiedź "crualli-devil" pojawiła się nie jako
          przyczyna, ale jako skutek ostatnich forumowych działań Sowy. Ale jak tam
          wolisz. Ja, gdy coś mi idzie nie tak w życiu, woelę usłuszeć co powinnam
          zmienić w sobie, w życiu. Może ktoś inny woli słuchać opinii typu "jaka Ty
          jesteś biedna, ale Ci współczuję, ale Twoi bliscy są okropni, jak oni mogli tak
          postąpić".
    • mamakaji Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 16:10
      To prawda, nic dodać, nic ująć.
    • mate73 Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 18:36
      Hej sowa a czym ty sie przejmujesz? Ty nie pacz na to co niektorzy pisza , tak
      poprostu czasami bywa ze nie wszyscy sa wyrozumiali,ale te dziewczyny ktore cos
      w zyciu przeszly napewno ci pomoga. mi tez pomagaja wyjsc z dolka i jestem im
      wdzieczna. wiec glowa do gory i pisz co u ciebie - czekamy.
    • sowa_hu_hu Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 20:22
      niektóre dziewczyny w ogóle mnie nie rozumieją...
      otuż ja jestem bardzo wdzięczna za konstruktywną krytyke - na serio!!!
      ale jesli jakas lala poddaje w watpliwośc mój pobyt w szpitalu albo pisze ze
      zachowuje sie nieodpowiednio postracie dziecka to to już miłe nie ejst -
      własnie o takie wypowiedzi mi chodziło... nie raz byłam krytykowana i na nikogo
      sie nie obrażałam i równiez teraz tego nie robie...
      co do "popularności" mam to w d.... - jeśli moge sie tak wyrazić... a to ze
      pisze dużo postów to dlatego że po prostu lubie rozmawiac - lubie słuchac i być
      słuchana - lubie dostawać rady i korzystać z nich...
      to co do mnie dziś napisałyście - żebym wzieła sie w garść , patrzyła na życie
      bardziej optymistycznie , znalazła sobie jakies zajęcie naprawde ma dla mnie
      bardzo duże znaczenie i mam zamiar z tych rad skorzystać!
      jeśli wydaje wam sie ze jestem głupią malowaną lalą (choć wiem ze czasami
      głupiutko sie zachowuje - ale chyba każdemu sie zadarza...) to sie mylicie -
      moze gdybyśmy miały okzaje porozmawiac na żywo zmeiniłybyście zdanie ale nie
      moge przeciez przekonywac całego świata do siebie - nie każdy musi mnie lubić...
      nie wiem tez dlaczego niektóre osoby tak drażni rekalama mojej firmy - w sumie
      to jeszcze firma nie jest - dopiero zaczynam... po prostu cieszy mnie ejsli
      ktoś zagląda na moją strone i mówi ze mu sie ciuszki podobają - wtedy wierze że
      to moze sie udać...
      jeju - ja sie chyba tłumacze... ale co tam... po prostu nie ejst tak do końca
      jak niektórym sie wydaje - a już w pewnych kwestiach typu popularność to już w
      ogole sie mylicie.... no i ta kwestia reklamy - czy na pewno chodzi tylko o
      regulamin...? poza tym jak na razie nie dostałam żadnego upomnienia w tej
      sprawie - jesli sprawi to pewnym osobom przyjemnośc to prosze zgłoście to!
      jeśli dostane reprymende od tych z góry smile usune sygnaturke...
      dobra -to tyle...
      • bm1971 Jesteś wielka 14.07.04, 21:39
        Nie jest ważne jak mówią, żeby tylko mówili. To pierwsza zasada
        marketingowa !!!!
        I znowu wątek do góry przecież nie może zginąć. No nie?

Ps.Ja wiem co znaczy strata dziecka ale mam duuuże wątpliwości czy ty to
        wiesz!!!
        • sowa_hu_hu a ty jestes chora....... 14.07.04, 21:48
          w innych kwestiach mysl sobie co chcesz - mam to w nosie!
          ale tekstem o starcie dziecka przegiełaś! i w tym momencie moge powiedzieć -
          jesteś jakimś szczytem beznadziejności i głupoty!
          • sowa_hu_hu z resztą..... 14.07.04, 21:55
            nie mam zamiaru dyskutować z takimi jak ty - sory za te słowa - nie powinnam
            była...
            • bm1971 Re: z resztą..... 14.07.04, 22:10
              Tylko na tyle cię stać, oprócz ubliżania chyba nic ci w życiu dobrze nie
              wychodzi. I to by było na tyle, też nie mam zamiaru z tobą rozmawiać, bo jest
              to dla mnie żenujące.

ps. I znowu wątek do góry
              • sowa_hu_hu Re: z resztą..... 14.07.04, 22:16
                tak - wątek do gówy bo sama go podciągasz smile
                a skoro to dla ciebie żenujące to nie zabieraj głosu...
                ale z tego co widze pyskowanie ci wychodzi prawie tak samo dobrze jak mnie...
                tyle że ja jestem wrażliwa na pewne sprawy - ty niestety nie...
                a mam wrażenie ze piszesz to wszystko zeby wywołać kłótnie - pod publiczke -
                byleby fajna zabawa była czyimś kosztem... powodzenia więc!
                • sowa_hu_hu o mamo........... 14.07.04, 22:27
                  miałam nie dyskutowac już - ale jak same wiecie impulsywna jestem - wada to
                  chyba jest... nie mogłam sie powstrzymać... olałabym całą reszte ale ten tekst
                  o stracie dziecka spowodował że nie wytrzymałam...
                  myslałam ze matka która to przeżyła będzie najbardziej wyrozumiała w tej
                  kwestii a tu na odwrót zupełnie... znma osobe za którą bardzo nei przepadam ale
                  gdy dowiedziałm sie zestarciła dziekco bylo mi mimo wszytsko przykro sad i mimo
                  iz uważam ze glupia była bo paliła w ciązy nie sądze zeby nie przezywała
                  straty ! to tak dla przykładu zrozumienia drugiej osoby która przez to
                  przeszła...
                  a tu takie coś - zupełny brak taktu...
                  a mnie to boli... i coraz bardziej tęsknie za swoim maluchem... i wybaczyć
                  sobie nie moge że go "nie chciała" na początku... ze napisałam ze go nie chce sad
                  ech...
                  dzięki dziewczyny za zrozumienie...
                  nie napisałam tego watku zeby sie kłócić - naprawde - czy tez dla popilarności
                  czy reklamowania sie... - kto chce ten mi uwierzy - kto nie chce - trudno...
                  • sowa_hu_hu sory za tą niepoprawną pisownie-zmęczona jestem... 14.07.04, 22:33

• madelaine6 Przeginasz bm... 14.07.04, 22:26
                Naprawde-ten tekst o stracie dziecka byl beznadziejny-to ty ublizasz Sowie i to twoje wypowiedzi sa zenujace sad((
                A watek sama podnosisz-jak ci nie pasuje,to wygas go i tyle.
            • pretty01 Re: z resztą..... 15.07.04, 16:44
              Nie, no, Ty za to Sowo, jak widać, zaliczasz się do elit intelektualnych i
              kulturalnych...
        • ewa216 bm1971 14.07.04, 22:17
          ociakasz jadem koleżanko zatem ugryź się w język.
          gratuluje wypowiedzi oby ktoś kiedyś napisał ci coś podobnego.
          bez podrowień
        • umasumak do bm1971 14.07.04, 22:19

> Ps.Ja wiem co znaczy strata dziecka ale mam duuuże wątpliwości czy ty to
          > wiesz!!!

Chyba jednak nie wiesz skoro stać cię było na taki komentarz względem Sowy.
          Bezmyślna dziewucha
          • dyrgosia Do Sowy 14.07.04, 22:38
            Powiem tak: byłam z Tobą i bardzo Ci współczułam, jednak zmieniłam zdanie gdy
            podłączyłaś do swoich wypowiedzi reklamę....Rozumiem dziewczyny, które to
            bulwersuje. Miałam się nie odzywać, ale się odezwę, ja również mam "język
            niewyparzony i jestem impulsywna" , jednak to nie tłumaczy Twoich reakcji na
            zdanie dziewczyn, które się z Tobą nie zgadzają..
            • umasumak Re: Do Sowy 14.07.04, 22:58
              dyrgosia napisała:

> Powiem tak: byłam z Tobą i bardzo Ci współczułam, jednak zmieniłam zdanie gdy
              > podłączyłaś do swoich wypowiedzi reklamę....Rozumiem dziewczyny, które to
              > bulwersuje. Miałam się nie odzywać, ale się odezwę, ja również mam "język
              > niewyparzony i jestem impulsywna" , jednak to nie tłumaczy Twoich reakcji na
              > zdanie dziewczyn, które się z Tobą nie zgadzają..

Nie wiem co ma piernik do wiatraka? Czy to że Sowa umieściła link do reklamy
              umniejsza w jakimś stopniu jej tragedię? Czy to, że postanowiła się
              usamodzielnić, zapewnić byt swojej rodzinie dyskredytuje ją jako uczestniczkę
              forum? Ja wiem że w Polsce ciągle uważa się wszelką przedsiębiorczość za
              podejrzaną, ale doprawdy nie rozumiem tej wrogości. A może to zazdrość? Pozwól
              że spytam o jeszcze jedno: jakie by były Twoje reakcje gdyby ktoś w ramach tego
              że się z Tobą nie zgadza ( jak to doś oględnie sformułowałaś), zarzucał Ci że
              wymyśliłaś sobie historię z poronieniem?
            • sowa_hu_hu Re: Do Sowy 14.07.04, 23:02
              tzn jakich reakcji?????????? bo nie rozumiem... ja zareagowałam gwałtownie na
              tekst o stracie dziecka....
              a wyjaśnij mi co złego widzisz w reklamie? bo naprawde nie rozumiem.... wydaje
              mi sie ze forum gdzie przebywają mamusie jest najlepszym miejscem zeby sie
              pochwalić swoim osiągnięciem - zwłaszcza że ma ono własnie dużo wspólnego z
              przyszyłm macierzyństwem... przeciez nie rekalmuje wódki czy wibratorów! o co
              tutaj chodzi? co was tak drazni? wyjaśnijcie!
              • dyrgosia Re: Do Sowy 14.07.04, 23:08
                Reklama jest dobra na tym forum, chodzi jednak o połączenie Twoich intymnych
                zwierzeń i poruszanych przez Ciebie tematów właśnie z reklamą. Nie czujesz , że
                jedno nie pasuje do drugiego. To świetnie,że chcesz się usamodzielnić i mieć
                swój interes, ale nie łącz tego z poruszanymi przez Ciebie sprawami.
                • sowa_hu_hu Re: Do Sowy 14.07.04, 23:10
                  a dlaczego nie? chyba nie z tego świata jestem - ale nadal nie rozumiem...
    • basha Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 22:31
      Sowo!
      Wiem że i tak nie przestaniesz pisać bo ja w pewnym momencie mimo że nie piszę
      może tak dużo jak ty ale też miałam takie uczucie, że za dużo, że jakoś
      niesympatycznie sie zrobiło. Ale tak to już jest między babami, hehe, to tak
      żartem. Myśle że tylko dystans nas może uratować, no i dobre słowa które tu
      czytamy i które coś wnoszą.
      Swoją drogą reklamy gratuluję, bo jest to jakiś pomysł, wogóle te twoje ciuszki
      to super sprawa.
      pozdrawiam cię, głowa do góry
      • anna_maria Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 23:02
        Mnie też trochę dziwi połączenie swoich zwierzeń z marketingiem. Jakoś się to
        gryzie.
        • sowa_hu_hu Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 23:07
          w momencie kiedy starciłam dziecko kolekcja jeszcze nie istaniała więc nie
          istniała tez reklama...
          poza tym ja wam niczego nie wciskam - zamiesciłam ten link po to zeby sie
          pochwalić swoją koelekcją a nie po to zeby kogoś na chama namawiać do kupna -
          czy to tak trudno zrozumieć???
          • dyrgosia Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 23:11
            sowa_hu_hu napisała:

> w momencie kiedy starciłam dziecko kolekcja jeszcze nie istaniała więc nie
            > istniała tez reklama...
            > poza tym ja wam niczego nie wciskam - zamiesciłam ten link po to zeby sie
            > pochwalić swoją koelekcją a nie po to zeby kogoś na chama namawiać do kupna -
            > czy to tak trudno zrozumieć???
            >

Rozumiem, jednak nie musisz go mieć na stałę i umieszczać przy KAŻDEJ swojej
            wypowiedzi.Przynajmniej nie przy tych dotyczących Twoich osobistych spraw.
          • umasumak Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 23:12
            sowa_hu_hu napisała:

> w momencie kiedy starciłam dziecko kolekcja jeszcze nie istaniała więc nie
            > istniała tez reklama...
            > poza tym ja wam niczego nie wciskam - zamiesciłam ten link po to zeby sie
            > pochwalić swoją koelekcją a nie po to zeby kogoś na chama namawiać do kupna -
            > czy to tak trudno zrozumieć???
            >

Sowa nie strzęp sobie języka, nie warto... widać niektórym rzeczywiście trudno
            przychodzi zrozumieć pewne rzeczy...
            • dyrgosia Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 23:18
              umasumak napisała:

> sowa_hu_hu napisała:
              >
              > > w momencie kiedy starciłam dziecko kolekcja jeszcze nie istaniała więc ni
              > e
              > > istniała tez reklama...
              > > poza tym ja wam niczego nie wciskam - zamiesciłam ten link po to zeby sie
              >
              > > pochwalić swoją koelekcją a nie po to zeby kogoś na chama namawiać do kup
              > na -
              > > czy to tak trudno zrozumieć???
              > >
              >
              > Sowa nie strzęp sobie języka, nie warto... widać niektórym rzeczywiście
              trudno
              > przychodzi zrozumieć pewne rzeczy...

....całe szczęście, że są geniusze, którzy wszystko rozumieją...
              • umasumak Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 23:23

>
                > ....całe szczęście, że są geniusze, którzy wszystko rozumieją...

Prawda smile)?
                • umasumak A tak poważnie.... 14.07.04, 23:26
                  Za geniusza się nie uważam, ale za osobę posiadającą pewną dozę wyobraźni tak.
                  I to między innymi pozwala mi się wczuć w sytuacje innych na tyle, żeby
                  pochopnie nie obrzucać ich błotem. To by było na tyle.
                  • mamania Re: A tak poważnie.... 14.07.04, 23:37
                    umasumak napisała:

> Za geniusza się nie uważam, ale za osobę posiadającą pewną dozę wyobraźni
                    tak.
                    > I to między innymi pozwala mi się wczuć w sytuacje innych na tyle, żeby
                    > pochopnie nie obrzucać ich błotem. To by było na tyle.

jakoś w stosunku do sowinych adwersarek (chyba bm1971 o ile dobrze pamiętam)
                    troszkę jej zabrakło, co?
                    zabrakło tego wczucia, czy jak, chwilowy zanik geniuszu?
                    • umasumak Re: A tak poważnie.... 14.07.04, 23:44
                      mamania napisała:

> umasumak napisała:
                      >
                      > > Za geniusza się nie uważam, ale za osobę posiadającą pewną dozę wyobraźni
                      >
                      > tak.
                      > > I to między innymi pozwala mi się wczuć w sytuacje innych na tyle, żeby
                      > > pochopnie nie obrzucać ich błotem. To by było na tyle.
                      >
                      > jakoś w stosunku do sowinych adwersarek (chyba bm1971 o ile dobrze pamiętam)
                      > troszkę jej zabrakło, co?
                      > zabrakło tego wczucia, czy jak, chwilowy zanik geniuszu?

Nie. To była reakcja na brak wyczucia.
                    • umasumak Re: A tak poważnie.... 14.07.04, 23:48
                      Widzisz nic w przyrodzie nie ginie. Obelga rzucona w czyjąś stronę ( a obelgą
                      jest zarzucanie komuś wymyślania historii o stracie dziecka tak jak to zrobiła
                      bm1971 wobec sowy) wraca...
    • kdb.se Re: zaśmieciłam wam forum........................ 14.07.04, 23:19
      Trzymaj sie .... glowa do gory , ja mysle o Tobie i uwierz jestem z Toba i
      wcale tak nie odebralam Twoich wypowiedzi .... jak oceniaja inni
      Tylko na drugi raz ZASTANOW sie za nim cos napiszesz , bo jednak pozniej slowa
      ludzi bola .... ja odczulam to na walsnej skorze tez na tym forum .....sad(((
      i niby pozniej jest ok ale pewne rzeczy i wypowiedzi sie pamieta .
      sad((((
      Mimo wszystko TRZYMAJ SIE I USMIECHNIJ .....!!!!!!
    • kdb.se Dziewczyny - opamietajcie sie !!!!!! 14.07.04, 23:28

• pesteczka5 Re: Dziewczyny - opamietajcie sie !!!!!! 15.07.04, 01:26
        Sowa
        myślę, że trochę ciszy dobrze by zrobiło Tobie samej. Nie chodzi o forum - pal
        sześć - tylko o Ciebie samą.
        Gdy się dużo mówi, ma się w pewnym momencie same analizy, riposty, definicje -
        tylko rozwiązań się nie ma.

Mówiąc wciąż, co czujesz - przestajesz sama wiedzieć, co czujesz.
        Moim zdaniem przydałyby Ci się rekolekcje zamkniętesmile) albo joga albo co, nie
        wiemsmile

No. pesteczka
    • lolka11 Link do Allegro 15.07.04, 08:25
      Mysle, ze perwszej ktora wyskoczyla z ta reklama chodzilo o 6 punktu regulaminu
      Forum Gazeta:
      6.
      Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
      Gazeta.pl przekazów reklamowych.

Pozdrawiam
      Doroat

• cruella-devil Re: Link do Allegro 15.07.04, 08:29
        Dzięki, lolka;
        Sowa uprawia socjotechnikę na ramach forum.
        nadal jest to niezgodne z jego zasadami, mimo tego "wyciskacza łez"

i hop, do góry!
        • cruella-devil Re: Link do Allegro 15.07.04, 08:32
          Linki tekstowe

W 5 minut ułożysz treść linku. W tydzień możesz przyciągnąć na swoją stronę
          ponad 100 osób!
          + więcej informacji

Tydzień kosztuje tylko 30 zł

Chcę kupić link >>
          Uwaga: konieczne konto w Gazeta.pl Załóż tutaj>>

+ regulamin

+ statystyki i edycja Twoich linków

Sowo
          "dodaj swoją reklamę"
          taki czerwony napis po prawej
          • mamania Re: Link do Allegro 15.07.04, 08:50
            a jakby zapłaciła to 30 zł, to by cię tak ten link nie raził w oczy?
            cz o co chodzi, bo ja już nie wiem
            każdy daje linka, do czego mu się podoba, a ty klikasz albo nie i co chodzi
            myślę, że dziewczynom było bardzo fajnie obejrzeć kolekcję, której narodzin
            było niejako forumowymi świadkami
            czy to nie jest czasem takie nasze polskie myślenie, żeby się czasem broń boże
            komuś coś nie udało, jak w dowcipie o polskim piekiełku?
            • lolka11 Re: Link do Allegro 15.07.04, 08:59
              Hei,

Jesli Sowa by wykupila reklame, to link do niej bylby na pierwszej stronie
              forum i byl by przez caly czas widoczny zaraz po d nazwa forum.
              Mi osobiscie ten jej link nie przeszkadza, ale to co inne dziewczyny zauwazyly,
              daje do myslenia.

Dorota
          • sandraw Re: Link do Allegro 15.07.04, 09:44
            przyznam się szczerze że podpisów prawie wcale nie czytam i tą reklamę sowy
            zobaczyłam dopiero teraz, jak wy o tym napisałyście, hihihi

a tak w kwestii staraty dziecka- straszna sprawa, ale nie można nigdy podważyć
            czy to prawda czy nie, dziewczyny które napisały do sowy że kłamie podważyły
            całkowicie jej autorytet, to tak jakby ktoś napisał że nie jestem pewna czy ty
            wogóle jesteś mamą czy kobietą, no cokolwiek. Na forum nie można obronić się z
            takich zarzutów, no bo co, zdjęcie wkleisz? i tak mogą powiedzieć że nie
            Twoje... Ja bym uważała z tym oczernianiem i zakładaniem że ktoś kłamie.

Sówko, nie popieram wywalania spraw osobistych na forum (przynajmniej nie tych
            najbardziej, typu moja miłość itd), sama tego nie robię, ale musisz się nauczyć
            że są tu różne osoby i ZAWSZE będzie ktoś kto coś źle napisze, albo źle
            zrozumie, albo będzie głupi i uparty i zacznie się wkurzać. Nie bierz tego do
            siebie, troszkę z dystansem podejdź do tyh internetowych znajomości.
          • cytrynka3 Re: Link do Allegro Dziewczyny, proszę 15.07.04, 20:28
            Ok, Sowa złamała regulamin, nie linczujcie jej. Może nie wiedziała, może nie
            pomyślała, że nie powinna tego linku umieszczać. Dlaczego tyle osób próbuje jej
            dokopać. Dziewczyna ma problemy w domu, przeszła dramat związany ze stratą
            dziecka, wini się za swoje myśli, kiedy maluszka nie chciała. Czy to mało? Czy
            to źle, że próbuje stanąć na nogi?
            Stworzyła kolekcję, chciała się pochwalić, czy to tak źle? A u od razu czytam,
            że uprawia merketing. Smutne to jest. Dlaczego tak niektórym osobom brak
            tolerancji? Rozumiem, że powinna teraz pisać posty o tym, jak jej źle. A jestem
            pewna, że choć stara się o tym nie pisać, jest jej źle, bo nie układa jej się
            tak, jakby chciała, bo jej maluch nie żyje. Gdyby pisała o swoim smutku, pewnie
            wiele osób, które teraz psy na niej wieszają, starałyby się jej napisać kilka
            słów, ale ona próbuje się podnieść, a to jest już złe w oczach opinii publicznej.
            Jedna z forumowiczek napisała, (nie pamiętam jakich słów użyła) o tym, że ta
            straciła malucha i chyba nie pojmuje jaka to strata, czyli się średnio przejęła.
            Jak można pisać takie rzeczy? Jak? To okrutne, bezmyślne i źle o tej
            forumowiczce świadczy. Bardzo źle.
            Dajcie Sowie spokój. Zajmijcie się swoimi sprawami zamiast kopać leżącego. I oby
            Was nikt tak nigdy okrutnie nie ocenił.

Sówko, trzymaj się.
            Cytrynka
    • kdb.se do lolka11 :) 15.07.04, 09:17
      a co tak daje Ci do myslenia , jesli mozna spytac ????
      • lolka11 Re: do lolka11 :) 15.07.04, 09:24
        Co daje do myslenia.....?

Ze sam watek jest podbijany do gory i jak pisaly poprzedniczki pisanie o swoich
        problemach + marketing. Jest juz jeden watek w ktorym podaje namiary na Allegro
        i ten mogla by od czasu do czasu podbic.

Dorota
        • agamamaoli o co tyle szumu? 15.07.04, 10:06
          Zupełnie nie rozumiem o co chodzi? Sowa jest na forum bardzo długo, przy tym
          zawsze dużo pisała o sobie, od zawsze kiedy pamiętam. Są to oczywiście sprawy
          bardzo osobiste i dopóki była na forum osobą anonimową to OK. Kiedy zaczęła
          działalność z ubraniami ciążowymi przestała być anonimowa - na allegro jest jej
          imię i nazwisko i zdjęcie, to pewnie zaczęło być krępujące. Chociażby ten
          ostatni tekst o dawnej miłości - nie byłoby miłe gdyby jej mąż o tym się
          dowiedział, a teraz to żaden problem. Je też bym wykasowała takie moje posty,
          gdybym w ogóle coś takiego pisała, mając w zanadrzu chociażby aukcję na
          allegro. Wykasowanie to dobry ruch. Co do reklamy. To też mnie nie gryzie. Sama
          spojżałam chcoiaż nie jestem w ciąży. Sukienki są b. ładne, a przecież trudno
          się przedrzeć z nowym pomysłem tak młodej osobie na rynku. Popieram. Pomijam
          kwestię zgodności z regulaminem, tym przecież może zająć się właściciel tego
          forum.
          Z zasady wierzę ludziom aż do pierwszego kłamstwa.
          Pozdrawiam i życzę powodzenia Aga mama Oli
    • gabbik Re: zaśmieciłam wam forum........................ 15.07.04, 09:44
      A ja czuję się oszukana przez Sowę. Czytałam jej wątki, angażowałam się
      emeocjonalnie w jej problemy, próbowałam coś radzić zgodnie z własnymi
      przekoananiami (chociaż może nie należałam do grona słodzących i śpiewających
      hymny pochwalne). Tymczasem teraz uświadamiam sobie, że te wszystkie (no może
      prawie) kłopoty i problemy, miały na cel kreowanie popularności i sympatii do
      jej autorki, po to by zainteresowanie kolekcją odzieży było większe. Jednego
      dnia Sowa opowiada nam jak nie widzi szans na przyszłość, jak mama jej nie
      akceptuje, jak nie ma co ze sobą począć, chce sie wyprowadzić, ale nie ma
      koncepcji na to jak sie utrzymać, zaraz potem traci ciążę, a ledwo wraca ze
      szpitala już chwali się na forum swoją kolekcją. Pytanie nasuwa się samo. Kiedy
      kolekcja została przygotowana: wymyślona, zaprojektowana, wykonana itd.? Czy
      wtedy kiedy Sowa zalewała się łzami z powodu konfliktów z mamą, czy wtedy gdy
      leżała w szpitalu? Zaprojektowanie i wykonanie kolekcji to nie jest kwestia
      jednego popołudnia.
      • madelaine6 Re: zaśmieciłam wam forum........................ 15.07.04, 11:11
        Nie no,nie moge-Gabbik na Sherlocka Holmesa!!!!
        Gdybys czytala uwaznie wszystkie posty,to wiedzialabys,ze Sowa swoja kolekcje planowala juz troche temu...

Twoje "blyskotliwe" dociekania:
        >Jednego
        > dnia Sowa opowiada nam jak nie widzi szans na przyszłość, jak mama jej nie
        > akceptuje, jak nie ma co ze sobą począć, chce sie wyprowadzić, ale nie ma
        > koncepcji na to jak sie utrzymać, zaraz potem traci ciążę, a ledwo wraca ze
        > szpitala już chwali się na forum swoją kolekcją.

sa wybacz,ale zalosne...Czytaj uwaznie i ze zrozumieniem posty!A przede wszystkim cofnij sie w czasie.
        Nie wiem jak to jest po stracie dziecka i naprawde nigdy nie mialabym czelnosci wytykac komus,ze zachowuje sie wowczas nie tak,jak ja bym sobie to wyobrazala...Ale czytalam wiele postow na forum "Chore dziecko..." i wiem,ze reakcje po stracie dziecka sa rozne.Niektorzy zamykaja sie w sobie,inni rzucaja w wir pracy starajac sie zapomniec.Kazdy reaguje inaczej,na swoj wlasny sposob radzi sobie z bolem.Czy Sowa miala zareagowac tak,jak to wlasnie tobie sie podoba?czy miala zamknac sie w domu i ryczec?Bo tego chyba oczekujesz po niej?A skad wiesz,ze tak nie jest,ale oprocz tego toczy sie normalne zycie.
        Jak mozesz tak wypowiadac sie o Sowie,skad wiesz co ona czuje?Mam wrazenie,ze bylabys zadowolona gdyby po prostu bez przerwy pisala o swojej rozpaczy,ale wybacz-to nie jest przyjazne podejscie do drugiego czlowieka.A piszac na tym forum Sowa traktowala nas wlasnie po przyjacielsku-ufajac nam,piszac o swoich osobistych sprawach.Ja sie ciesze ,ze jej sie cos udalo,ze stworzyla cos fajnego i wlasnego,ale widze,ze wiele z was po prostu zzera zazdrosc.Nie chodzi mi o to,zeby wszystkich glaskac po glowie i chwalic,ale sa GRANICE.A Ty je Gabbik Sherlocku przekroczylas moim zdaniem.

Napisalassuspicious A ja czuję się oszukana przez Sowę.Wymyslilas sobie jakas afere,ktora nie istnieje.SugerujeszSowie klamstwo,wyrachowanie...Ech,dziewczyno zastanow sie nad soba...
    • kdb.se Re: zaśmieciłam wam forum........................ 15.07.04, 09:45
      BEZ KOMENTARZA sad
      • bambaryla1 Do KDB 15.07.04, 10:01
        A tobie Kama to juz w tej Szwecji mowe odebralo???? Tylko "bez komentarza"

Bambi också från Sverige
    • kdb.se :( 15.07.04, 10:05
      Nie !!! nie odebralo , tylko brak mi juz slow jak to wszystko czytam .....
      • bambaryla1 Re: :( 15.07.04, 10:07
        To nie czytaj, tylko znikaj na forum Skandynawia......

Bambi
        • dyrgosia Re: :( 15.07.04, 20:07
          bambaryla1 napisała:

> To nie czytaj, tylko znikaj na forum Skandynawia......
          >
          > Bambi

PIĘKNY TEKST, TYLKO POGRATULOWAĆ.....
    • kdb.se .... 15.07.04, 10:45
      A moze Ty nie bedziesz mi mowic co mam czytac i gdzie mam znikac ?????
      hmmmmmm ?
      • sugar_mama_danielcia bla bla bla... 15.07.04, 10:48
        Na straganie w dzień targowy
        Takie słyszy się rozmowy:
        - Może pan się o mnie oprze,
        - Pan tak więdnie, panie Koprze.
        - Cóż się dziwić, mój Szczypiorku,
        - Leżę tutaj już od wtorku!
        - Rzecze na to Kalarepka:
        - -Spójrz na Rzepę - ta jest krzepka!
        - Groch po brzuszku Rzepę klepie:
        - - Jak tam, Rzepo? Coraz lepiej?
        - - Dzięki, dzięki, panie Grochu,
        - Jakoś żyje się po trochu,
        - Lecz Pietruszka - z tą jest gorzej:
        - Blada, chuda, spać nie może.
        - - A to feler -
        - Westchnął Seler.
        - Burak stroni od Cebuli,
        - A Cebula doń się czuli:
        - Mój Buraku, mój czerwony,
        - Czybyś nie chciał takiej żony?
        - Burak tylko nos zatyka:
        - Niech no pani prędzej zmyka,
        - Ja chcę żonę mieć buraczą,
        - Bo przy pani wszyscy płaczą.
        - A to feler -
        - Westchnął Seler.
        - Naraz słychać głos Fasoli:
        - Gdzie się pani tu gramoli?!
        - Nie bądź dla mnie taka wielka!
        - Odpowiada jej Brukselka.
        - Widzieliście, jaka krewka!
        - Zaperzyła się Marchewka.
        - Niech rozsądzi nas Kapusta!
        - Co, Kapusta?! Głowa pusta?!
        - A Kapusta rzecze smutnie:
        - Moi drodzy, po co kłótnie,
        - Po co wasze swary głupie,
        - Wnet i tak zginiemy w zupie!
        - A to feler
        - Westchnął Seler.

(J.B)

Sugar
      • bambaryla1 Re: .... 15.07.04, 10:50
        Nie podoba Ci sie to co czytasz, nie czytaj - proste, eller hur?
    • kdb.se Re: zaśmieciłam wam forum........................ 15.07.04, 10:54
      Bardzo proste !!!
      ale to juz moja sparwa , co czytam i co pisze !!!!
      a Tobie wara od tego .....hehehe smile
      • bambaryla1 Re: zaśmieciłam wam forum........................ 15.07.04, 10:57
        hehehe,

Zajmij sie lepiej rachunkami i kartami do telefonow i zapisz sie do szkoly na
        szwedzki lepiej. Takich jak ty jest tutaj (Sverige) mnostwo, wiec szybko do
        szkolki.... Zresza w polskim tez nie jestes orlem, hehehe
        • magda1711 Co tu się dzieje???????????????Olimpiada jakaś???? 15.07.04, 11:06
          O ranyyyyyy! Babka(czyt.Sowa) piszę , że zaśmieciła forum i daję sobie spokój
          narazie, a tu w odzewie co się dzieje???Jakieś rozgrywki między forumowiczkami!
          Ja wiem że olimpiada się zbiża, ale bez przesady żeby już zawody robić!
          Nie wiem czy zauważyłyście , ze Sowa już dawno przestała odpisywać w tym wątku
          (jak również w innych)!Więc może lepiej dac sobie spokój?
          Ja również mam mieszane uczucia co do wypoweidzi jakie tu padły, ale przecież
          są jakies granice, nie?
          Ktoś tu napisał (a propo ciszków ciążowych), ze kolekcji nie robi się w jedno
          popołudnie, ale niech ten ktośzobaczy w wyszukiwarce , ze Sowa pytała się o
          kredyt na taką działalność i o ciuszki już w (uwaga!)LUTYM!!!A co teraz mamy?
          LIPIEC, nieprawdaż?

...
    • kdb.se hehehe :) 15.07.04, 11:06
      Dziekuje za rady smile
      Nastepna , ktora uczy innych , heheh ....
      Tylko czy sama juz sie wszytkiego nauczyla ???
      HAHAHAHAHAH
      OJJJJ CHYBA NIE !!!!!!!!!!!!!!!
    • kdb.se do Magda1117 :) 15.07.04, 11:11
      Masz racje ... przepraszam ... nie dam sie wciagnac w jakas idiotyczna
      dyskusje , ale wlasnie to jest przyklad jak niektore Emamy zaczynaja i
      jatrza ... moze poprostu nie maja lepszego zajecia lub kolezanek albo ich zycie
      tak wlasnie wyglada ....hehehe

coz TAKIE ZYCIE .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka