pendlare 25.01.13, 20:28 Dziś dowiedziałam się, ze o kobiecie bardzo dużo mówi jej samochów. Jak jest duży terenowy to kobieta jest silna i stanowcza Mały mówi o jej zachwianiach emocjonlanych, a czerwony o jej kobiecości. Zgadzacie się z tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czwarteczek Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:33 13-letnie, chyba za niedługo zacznie miesiączkować... Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:37 Moje jest afroamerykanka i ma duża du.pe Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:38 Ja mam brudny: ubrudzil sie jak bylo -2, a teraz jest -12 i myc mi sie nie chce. Czerwona mam kurtke, moze byc na zaliczenie kobiecosci? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:42 antyideal napisała: A brak ? co mówi ? Troll jestes, ematka mam samochod i bidet, a nie ma problemow finansowych ani kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 21:05 Dobra, kupie samochód i bidet celem uwiarygodnienia sie, ale kochanka nie oddam :p Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 21:39 antyideal napisała: > Dobra, kupie samochód i bidet celem uwiarygodnienia sie,.." kup sobie samochód z bidetem, lepiej się uwiarygodnisz Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 21:46 Wlasnie przemyslalam sprawe i stwierdzilam, ze jako niemężatka nie moge chyba miec kochanka ? tylko gacha.. Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 21:12 jak_matrioszka napisała: > > Troll jestes, ematka mam samochod i bidet, a nie ma problemow finansowych ani k > ochanka. nie mam samochodu,bidetu-za to mam problemy finansowe i kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 21:00 antyideal napisała: > A brak ? co mówi ? NIE JESTES KOBIETĄ wg ematki Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:40 Małe i miejskie, czyli takie, jakie jest mi najwygodniejsze na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:41 Nie zgadzam sie, ja sie bardziej sugerowalam cena. Jakby mnie bylo stac na obojetnie jaki samochod, to jezdzilabym innym niz jezdze teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:41 japonskie, bialutkie, sedan, z silnikiem 2,0 nic to o mnie nie mowi bo maz wybieral o mnie bagażnik mowi duuuzo Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-diablica Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:44 jak samochód na gaz to kobieta ekonomiczna w utrzymaniu Odpowiedz Link Zgłoś
makahopsa Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:47 malucha miałam jak byłam sama, nie potrzebowałam większego. zachwiania emocjonalne zaczęłam łapac już jakoś po 3-4 aucie w rodzinie, małe nie miało nic do rzeczy. teraz mam niebieską, brudną, zasypaną śniegiem pandę. a autko ma byc ok pod kolor torebki czy butów? osobiście wolę pod kolor kurtki Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:52 Biała astra kombi z 1998 roku na gaz. Co o mnie mówi ? Zaznaczam, że to był mój wybór. Miałam w głębokim poważaniu kolor i ogólny wygląd. Miał być siekierką ciosany, czyli łatwy w naprawie, z mnóstwem tanich, ogólnie dostępnych części wymiennych (takich na szrotach ogrom). Pojemny, bo liczyłam się z tym, że nie tylko siebie i pasażerów będę nim wozić. Ekonomiczny, czyli tylko i wyłącznie gaz. Ma być praktyczny i już. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:52 Auto.. Czarne -zawsze czyste i pachnące! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 20:59 wiadomo...ematka ma tylko same bryki Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 21:21 Prędzej wnętrze auta- każde moje jest odkurzone, wyczyszczone, pachnące. Nic niepotrzebnego tam nie lata, dziecięce rzeczy uporządkowane w takim przyborniku. Jestem chora jak odbieram auto od mechanika bo zawsze dostaje zasyfione, śmierdzące. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 21:42 Zmien mechanika. Ja od mechanika odbieram auto umyte i odkurzone. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 21:25 Średniej wielkości, niebieski. Wredny trochę jest, bo nie chciał dzisiaj wyjechać z zaspy, łopata poszla w ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 21:43 W lecie białą astrę kombi, stara, ale jara, jeszcze nie miałam problemów z odpaleniem, ja jeździłam w duże mrozy. Do tego na gaz, więc patologią jestem W zimie jeżdżę taką samą astrą, z tym, że koloru błota. Biel nie była akurat moim wyborem, potrzebowałam dość szybko kupić auto i akurat to spełniało moje wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 21:53 A co mówi o mnie samochód "odziedziczony" po ojcu? Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 21:54 Ja mam siedmioosobowy + znowu jestem w ciąży (trzeciej) + całe życie jestem bezrobotna. Czy świadczy to o tym, iż rozwijamy się w kierunku rodziny patologicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 22:02 srebrne kombi bardzo usyfione w srodku. woze nim cala domowa trzode ze wszelakimi gadzetami. sprzatam ze 2 razy w roku sama i z raz daje na pranie calosci. wisi mi to jak wyglada, wazne, ze jezdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: Jakie macie samochody? 25.01.13, 22:05 No nieźle! Ja mam czerwoną terenówkę, pełnoletnią Ale jakoś nigdy nie myślałam o samochodzie w kategorii, że ma mnie definiować jakoś. Wcześniej był golf kombi, ale najpierw złamałam amortyzator a rok później go utopiłam jadąc skrótem do pracy No i tym sposobem wybór padł na terenowe autko, któremu 0,5 metra głębokości kałuży nie straszne Przy takiej pogodzie jak teraz, zaspach, śniegu po kolana i białej nawierzchni to jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś