Gość: marcin IP: *.wartasa.com.pl 09.08.11, 08:34 W najbliższym czasie wybieram się na urlop do Czarnogóry czy można używać Cb Radia na trasie (Słowacja,Czechy ,Wegry,SERBIA) czy może są jakieś problemy lub wymagania dotyczące sprzętu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irek Re: cb radio IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 10:41 Możesz do bólu - za granicą Kanał 28. Od Węgier za dużo nie usłyszysz i nie zawsze ktoś ci odpowie. Prędzej pogadasz na parkingach przy stacjach paliw. W Chorwacji Polacy używają radia raczej do komunikacji między dwoma "skumplowanymi" autami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: cb radio IP: *.wartasa.com.pl 09.08.11, 10:48 czytałem gdzieś na forum ze celnik na granicy Czarnogóry z Serbia kazał zdjąć antenę CB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: cb radio IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 10:53 W takim razie nie pomogę bo nie słyszałem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: cb radio IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 10:50 Sorry! Wróciłem z Chorwacji więc wszystko mi się z nią kojarzy a Ty do Serbii. Wszędzie za granicą Polacy używają kanału 28. Ale tylko w strefie przygranicznej (polskiej) ktoś normalnie Ci odpowie. Później już nie niekoniecznie uzyskasz od ręki informacje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: cb radio 09.08.11, 10:53 Masz dzieciaki na tylnej kanapie,to się poduczą łaciny,niekoniecznie tej klasycznej,bardziej kuchennej. Reszta to bajki ;) Odpowiedz Link Zgłoś