Dodaj do ulubionych

Rozkładana sofa

01.02.13, 19:57
Zaczynam poważnie myśleć nad zmianą mebli u córki w pokoju i mam problem ze spaniem. Wymyśliłam sobie że ze względu na maleńki metraż ma to być rozkładana sofa. Oglądałam dzisiaj w kilku sklepach ale to co mi się podobało wizualnie wydawało się być bardzo tandetne lub niewygodne albo nie spełniało moich wymagań czyli musi mieć pojemnik na pościel i nie może być szersza niż 140 cm bo mi się balkon nie otworzy smile
W internecie znalazłam coś co mi się spodobało ale wydaje mi się że za tą cenę no raczej nie będzie to porządnie wykonane www.gumtree.pl/cp-meble/wielkopolskie-poznan/sofa-kanapa-rozkladana-z-pojemnikiem-tonka-od-najmeble-426054045 .
Co sądzicie o takiej sofie , może ktoś ma taką i może się podzielić opinią. Może możecie polecić mi coś podobnego a sprawdzonego.
Obserwuj wątek
    • asiula1306 Re: Rozkładana sofa 01.02.13, 20:46
      mam coś takiego dla syna, dokładnie ten sam "mechanizm" (chodzi mi o te deski po bokach skrzyni), tylka nasze jest węższe 100 cm, zamawiałam bezpośrednio u tapicera, te 4 lata temu zapłaciłam 450 zł i jak na razie wszystko ok, nic się nie dzieje
    • emila.dudek Re: Rozkładana sofa 01.02.13, 21:04
      Mam coś takiego dla córki 3 latka
      allegro.pl/sofa-asia-2-osob-rozkladana-duzy-wybor-kolorow-i2933805465.html
      ja mam w wersji 1-os. , kupiłam stacjonarnie z obiciem wybranym przeze mnie (630zł)
      Podobają mi się też takie
      gorsofa.com.pl/kategoria/dzieciece_ID9
    • baltycki Re: Rozkładana sofa 01.02.13, 21:15
      edit38 napisała:

> W internecie znalazłam coś

Ups... Za późno! Ta oferta była tak atrakcyjna, że jest już nieaktualna. Sprawdź inne podobne ogłoszenia w swojej okolicy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka