Dodaj do ulubionych

Same Zmartwienia

15.02.13, 11:05
Witam Was Kochane Mamy ( I nie tylko) pisze gdyż już brak mi sił.Jestem mamą dwóch chłopców.ze starszym mamy problemy od urodzenia,napięcie miesniowe,kłopotu z mowa teraz jeżdżę z nim od ok roku codziennie na rehabilitację na przemian logopeda fizykoterapia integracja Synek ma 4 lata a rozwój mowy na etapie 2,5 latka,do tego dochodzą problemy z uszami cały czas ma wysiekowe zapalenie przeszedł już dreszcz uszu czeka go drugi.Do tego mam jeszcze problem z drugim synkiem mały ma 2 lata i nic zupełnie nie mówi a do tego jest maksymalnym niejadkim,chodzę do lekarzy a oni wkółko swoje ze zacznie mówić i jeść trzeba poczekać.a do tego jest typem choleryka strasznego jak wpadnie w histerię to potrafi się zawiesić tzn zemdlec.A do tego dochodzi beznadziejny mąż i rodzice.maz choleryka,trudny we współżycia i rodzice którzy wiecznie się wracają,do tego stopnia ze ich prawienienawidze,jednakże nie mogę zupełnie się od nich odciąć gdyż moje dzieci bardzo ich kochają No i trochę pomagają a to ważne gdyż ja jestem pochlonieta jedzeniem codziennie na rehabilitację ze starszym,coś czuje ze zaraz będę jeździsz z drugim.no więc pisze tak żeby się wywalić bo mam już tego wszystkiego dosyć jestem bliska załamania nerwowego.tak sobie marże ze jakbym wygrała w totka banana to bym zabrała dzieci i wyjechała od tych wszystkich ludzi daleko stad,ale człowiek zderza się codziennie z rzeczywistością.co prawda stać mnie na godne życie i na leczenie moich dzieci ale znikąd nie mam psychicznego wsparcia,wręcz odwrotnie.co do męża trudno jest się pozbyć takiego człowieka gdyż ojcem jest bardzo dobrym. I właściwie jak ja mogłabym ułożyć sobie życie ......nie mam czasu na spotkania a zreszta kto by chciał 30 letnia kobietę z dwójka chorych dzieci Jestem Zalamana

Obserwuj wątek
    • totorotot Re: Same Zmartwienia 15.02.13, 12:31
      Poszukaj najbliższej przychodni zdrowia psychicznego i zapisz się do psychologa.
    • irima2 Re: Same Zmartwienia 15.02.13, 12:53
      Uważasz, ze to, że 2-latek nie mówi to znaczy ze jest chory? Może zacznij od zmiany oczekiwań wobec dzieci i rób to co Ci mówi lekarz - poczekaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka