drinkit Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 18:33 nie, bo kojarzą mi się z latami 90. Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 19:01 > nie, bo kojarzą mi się z latami 90 a to są złe skojarzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 12:19 tak. polska moda z tego okresu kojarzy mi się wyłącznie źle. Podobnie jak lata 80. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: czarne cienkie rajstopy 23.12.16, 20:52 drinkit napisała: > nie, bo kojarzą mi się z latami 90. j.w. ale wiem ze w ciekawym zestawieniu mogę wyglądać dobrze. Nosze cieliste lub zimna grube kryjące Odpowiedz Link Zgłoś
girl.anachronism Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 18:46 Tylko te w 100% kryjące, tych takich przez które przeziera biel łydki - w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 18:50 girl.anachronism napisała: > Tylko te w 100% kryjące, tych takich przez które przeziera biel łydki - w życiu > . > a do czego nosisz te rajstopy? Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 18:51 oczywiście,że tak a co niby mam nosić wiosną do spódnicy-grubaśne,kryjące rajty? Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 18:54 Raczej nie. Zimą noszę grube, wiosną przechodzę na cieliste, im jaśniejsze tym lepsze. Strasznie nie lubię opalone. Czasami noszę też kolorowe jak pasują, ale czarnych cienkich (podobnie jak białych) nie trawię, przynajmniej na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 18:56 mam wrażenie, że nigdy nie miałam takowych na nogach Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 19:02 Nie, jedynie w 100% kryjące. Do sukienek z dzianiny, albo do czarnej, ołówkowej spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 19:05 nie, nie podobaja mi sie , kojarza mi sie jakos tak tandetnie ale juz szare jak najbardziej ale czarne, grube, kryjace to jak najbardziej, zima do cieplej spodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 19:06 Nie. Nosze albo kryjące, albo cienkie cieliste. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 19:11 nie, kojarzą mi się z latami 80tymi Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 19:12 i koniecznie z połyskiem i w poziome pasy Nie, nie noszę. Tylko matowe kryte albo cieliste. Do czarnych przezroczystych trzeba mieć perfekcyjne nogi i pomysł na stylizację (np. wyglądające jak pończochy z paskiem z tyłu + ołowkowa spódnica) Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 19:15 pelissa81 napisała: > Tylko matowe kryte albo cieliste. Do czarnych przezroczystych t > rzeba mieć perfekcyjne nogi.. za to w cielistych widać każdą niedoskonałość skóry w postaci choćby żylaków. a nie,zapomniałam,ze ematka ma idealne nogi Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 12:28 No to trzeba te nogi podrasowac,maskujac to,co szpeci. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 19:22 Oj nie (żadnych cienkich nie noszę), wyłącznie kryjące. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 19:25 czasem - rzadko lubie mocne kryjace roznych kolorach albo jak tylko cieplej sie robi - gole nogi Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 19:26 Nie, wolę szare/grafitowe/lyon/cieliste. Z czarnych jedynie 60 DEN. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 21:51 Nie.Tylko kryjące,z cienkich zas tylko cieliste. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 21:57 Nie noszę. I jest to dla mnie najpaskudniejszy widok, takie rajstopki Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 08:17 lady-z-gaga napisała: > Nie noszę. I jest to dla mnie najpaskudniejszy widok, takie rajstopki taa - pokaz jakiemukolwiek chlopu noge w czarnej ponczosze i spytaj czy najpaskudniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 09:15 Najgorszy z mozliwych widok dla zdrowego normalnego faceta który się swojej baby nie boi i może jej prawdę powiedzieć bez obawy ze dostanie w pysk , to paskudne grube rajty do dzianinowej spódnicy w stylu a'la gminna bibliotekarka.. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 adellante 11.03.13, 11:05 Ty serio czujesz się takim trybunem narodów, że bez kompleksów, autorytatywnie wypowiadasz się w imeniu połowy ludzkości? Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: adellante 11.03.13, 11:11 A nie mieści się w twojej główce ze ktoś moze nie mieć kompleksów? Ale to juz nie mój problem. Poza tym spuść parę i poszukaj w wikipedii znaczenie słowa żart. To pomaga ale niestety poznanianki rodzą się juz chyba z kijem w d... taka regionalna wada genetyczna chyba Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: adellante 11.03.13, 11:20 o każdym wiesz wszystko... o mężczyznach o poznaniankach Nie jestem poznanianką. Chwilowo tu mieszkam. I co teraz z jedynie słuszną teorią? > A nie mieści się w twojej główce ze ktoś moze nie mieć kompleksów? Mieści, mieści. Zasada jest taka: im mniej rozumu tym mniej kompleksów Tylko filozofa stać na refleksję: wiem, że nic nie wiem. Przygłup zawsze będzie przekonany, że wie już wszystko. To taki niwinny żart. Wielbiciel wikipedii z pewnością nie będzie miał problemów z jego zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 11:24 adellante12 napisał: > Najgorszy z mozliwych widok dla zdrowego normalnego faceta który się swojej bab > y nie boi i może jej prawdę powiedzieć bez obawy ze dostanie w pysk , to paskud > ne grube rajty do dzianinowej spódnicy w stylu a'la gminna bibliotekarka.. W imieniu mojego domowego faceta potwierdzam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 12:51 Wybacz, ale gusta mezczyzn sa zwykle dosc... prymitywne. Gdyby sie do nich stosowac, musialybysmy chodzic przebrane za ladacznice, w ponczoszkach ze szwem, mini (prawie) za pupe i z dekoltem do pepka. Czy taki look sie podoba "zdrowemu normalnemu facetowi"? Jednak zima o wiele przyjemniej nosi sie dzianinowe spodnice i grube rajty, bez wzgledu na odczucia estetyczne mijanych panow. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 22:01 mamaemmy napisała: > nosicie?... Jeśli czarne, to kryjące, nieprzezroczyste, jeśli cienkie to cieliste. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Jezu dzięki,że większosc ma jednak klasę :) n 10.03.13, 23:01 To na szczęście twój bardzo subiektywny punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: Jezu dzięki,że większosc ma jednak klasę :) n 11.03.13, 06:18 litości..zgłupiałaś doszczętnie?? co ma kolor rajstop do posiadania lub braku klasy? wiesz wogóle co oznacza "mieć klasę"? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jezu dzięki,że większosc ma jednak klasę :) n 29.04.13, 12:40 Ja wiem, mieć wychowawstwo w II B Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Jezu dzięki,że większosc ma jednak klasę :) n 29.04.13, 21:35 ja nie noszę czarnych cienkich, bo mi czesto oczka idą ale są jak najbardziej z klasą powiem więcej - bardziej niz cieliste, które mają udawac gołą nogę Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: czarne cienkie rajstopy 10.03.13, 23:03 Z cienkich najczęściej cieliste. Ale czarne także się zdarzają - zależy do czego. Chociaż przyznam, że czarne wolę w wersji kryjącej. Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: to był żart :) 11.03.13, 07:27 głupawy żart.. a te kryjące też nie do wszystkiego pasują co widać chyba najbardziej na wszelkich imprezach celebryckich,gdzie "gwiazdy" do eleganckich,lekkich kiecek zakładają grubaśne rajty (lub dla odmiany mają gołe nogi w zimie) Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: to był żart :) 11.03.13, 09:35 stuletnia_stokrotka napisała: > a te kryjące też nie do wszystkiego pasują co widać chyba najbardziej na wszelk > ich imprezach celebryckich,gdzie "gwiazdy" do eleganckich,lekkich kiecek zakład > ają grubaśne rajty (lub dla odmiany mają gołe nogi w zimie) Dokladnie...polecam obejrzenie rozdania Orlow...brrr, gole giry lub jakies grubasne rajtochy do zwiewnych sukienek Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: to był żart :) 11.03.13, 21:39 To osobna sprawa, fakt- przeginają. Ale czarne rajstopy, przez które prześwieca jasna łydka -łomatulu, jakie to okropne. Można mieć stosunkowo cienkie i kryjące, no nie wiem- 40D? Choć ostatnio w Gatta kupiłam 300 D i są bombowe-wcale nie grube a w pełni kryjące i ciepłe. Dotychczas najwięcej miałam 100D. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 07:31 Nie. Jeśli czarne, to kryjące. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 07:50 Bardzo rzadko. W zeszłym roku może z 5 razy. W tym roku zapowiada się, że też z 5. Po prostu wyjątkowo rzadko chodzą w spódnicach- sukienkach. Latem oczywiście bez niczego na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
carmita80 Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 07:57 Nie. Nie nosze tez tzw. "opalonych". Rajstopy nosze rzadko i tylko kryjace. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 10:05 Nie cierpię cienkich rajstop i ich nie noszę. Lubię grube i kryjące. Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 10:51 Nosze czarne cienkie ze szwem z tylu i czarne kabaretki. Raczej nie do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 11:20 Nie, tylko czarne w 100% kryjące lub cienkie cieliste. Cienkie czarne wyglądają koszmarnie, no chyba że na super zgrabnych nogach, ale to też na rzadkie okazje się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: czarne cienkie rajstopy 11.03.13, 11:45 nie, chyba nigdy nie miałam na sobie Odpowiedz Link Zgłoś