adwarp 11.03.13, 14:30 Podoba mi się na tych zdjęciach lula.pl/lula/56,111795,13525157,Anja_Rubik_w_nowej_kampanii_APART,,5.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 14:32 wyglądałaby olśniewająco,gdyby przytyla z 5 kilo Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 14:33 foto by Tyszka, swietne zdjecia, modelka koszmarna jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 14:33 Kurde, ładna dziewczyna, ale wybaczcie, twarz ma jak kościotrup obciągnięty skórą... Odpowiedz Link Zgłoś
hippo55 Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 14:37 Lubią ją jako osobę, ale retusz tych zdjęć mnie powala, na niektórych jest mało do siebie podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 14:36 Już mi się w tym Aparcie przejadła (razem z mężem zresztą). Kolejna kampania ze zbyt chudą modelką. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 14:43 Gdyby ciutkę przytyła nie wyglądała by jak śmierć na urlopie... Dla mnie zdecydowanie za chuda, zbyt duże oczy w stosunku to wysuszonej twarzy. No ale to modelka... Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 14:52 Dla mnie jest za chuda, jak na nia patrze mysle o smiertelnosci czlowieka, takze ona mnie odstrasza od reklamowanych produktow... Kojarzy mi sie z nedza i glodem, a nie wspanialym zyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 15:03 jedne z niewielu zdjęć, gdy wygląda ładnie zazwyczaj wygląda nieładnie, a tu niespodzianka... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 15:03 Zdjecia same w sobie bardzo ładne i ona na nich ładnie wygląda , chociaz nijak sie ma to do rzeczywistosci. Rubik podobała mi sie jak zaczynała kariere, zawsze była szczuplutka ale kilka kg różnicy i zupełnie inna buzia, co widac chociazby na filmiku.. www.youtube.com/watch?v=pPauRSu8IIA Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 15:11 nie znalam jej w tamtych czasach, ale jestem zdziwiona np bardzo mi sie podoba z tamtych czasow, ale umowmy sie miala wowczas 18-19 lat! jeszcze tak mlodzienczo pelna buzie, bo kg wiele mniej nie miala przy takiej chudosci twarz starzeje sie szybciej i dlatego ona tak trupio teraz wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 15:16 Dlaczego ona tak sie trzyma tej chudosci? Wiekszosc super modelek nie jest az tak wychudzona... Pare kiloskow wiecej i bylaby znow piekna, a tak rzuca sie w oczy przede wszystkim ta jej szczupla twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 15:45 Zdjęcia same z sobie są piękne, ale Anja wygląda jak wcielenie Śmierci z książek Prachetta. Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 15:46 piękna śmierć z ciemnymi oczodołami Odpowiedz Link Zgłoś
damajah Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 16:12 modelka jak zawsze - zbyt chuda o twarzy trupa. Zdjęcia ładne Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 16:30 Mnie się nie podoba. Patrzę na Rubik i widzę chorobliwą chudość i nie mogę się nadziwić ludziom, którzy twierdzą, że ona jest ładna i ładnie wygląda. Oczywiście, o gustach się nie dyskutuje ale ja korzystam tylko ze swojego prawa do zdziwienia Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Anja Rubik i Apart 11.03.13, 21:21 Mnie sie ona zupełnie nie podoba, taka wychudzona...brrr. I nie , nie jestem zazdrosna o jej figurę, wzrost, pieniądze itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka001988 Re: Anja Rubik i Apart 12.03.13, 14:49 Ja wiem, że modelki to chude mają być, niektórzy dostają takie kościste sylwetki od natury, ale ona to do filmu o wojnie/głodzie i innych tragediach pasuje a nie do reklamowania luksusów. Jest przepiękna, wysoka, piękne duże oczy, wyrazista twarz... niestety o te kilka kilo dla mnie przesadziła. Mam nadzieję że portale plotkarskie kiedyś nie napiszą o niej, że dogorywa na anoreksję. Aczkolwiek jej angaż do najlepszych okładek i reklam pokazuje stan umysłu tych , co kreują trendy - tak ma wyglądać kobieta, taką najchętniej ubiorę i taką się pozachwycam. Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Anja Rubik i Apart 12.03.13, 15:00 Zdjęcia podobają mi się, i ona też. Ale wszystkie pozostałe? Nie mogę zrozumieć jak tak wychudzona osoba może się podobać i jeszcze robić karierę. Odpowiedz Link Zgłoś