bovirag 03.04.13, 11:14 Poleccie prosze jakies forum nowotworowe prezne. TydIen temu na raka zmarla moja Mama I jedna rzecz nie daje mi spokoju. Nie spoczne dopoki sie nie dowiem. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aagnes Re: Forum nowotworowe 03.04.13, 11:24 Znam to: forum.gazeta.pl/forum/f,37372,Nowotwory_damy_rade_.html Odpowiedz Link Zgłoś
bovirag Re: Forum nowotworowe 03.04.13, 11:26 Dzieki. To tez znam. Przeszukalam neta w zdluz I wszez. Potrzebuje odpowiedzi na konkretne pytanie, ale nie umiem znalezc niestety. Lekarze niby odpowiadali, ale ich odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje. Musze wiedziec czy zrobilam wszystko, aby Mame uratowac. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Forum nowotworowe 03.04.13, 11:29 Wiecej nie pomoge, ale doskonale Cie niestety rozumiem Trzymaj sie !! Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Forum nowotworowe 03.04.13, 11:30 Napisz do mnie na priva, jeśli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
majkita Re: Forum nowotworowe 03.04.13, 11:38 Bovirag Uwierz,ze na 100% zrobiłas wszystko co było możliwe ! 8 lat temu miałam takie same wątpliwości więc doskonale Cię rozumiem. A tu byłaś? www.forum-onkologiczne.com.pl/forum/ Możę skontaktuj się z dr Gałkowskim z Centrum Onkologii w Wwie? J Odpowiedz Link Zgłoś