rhaenyra 04.04.13, 20:02 ktora oglada top model ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wespuczi Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:05 kiedys ogladalam kilka sezonow hamerykanskich - teraz nie moge sie sobie nadziwic ze dalam rade Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:08 Ja oglądałam 3/4 edycji z panną Balon. Po zobaczeniu memów, przeczytaniu kilku komentarzy nie mogłam nie sprawdzić czy takie zjawisko naprawdę istnieje w przyrodzie Jak pojawią się jakieś ciekawe informacje o aktualnej edycji to też popatrzę, a co... Odpowiedz Link Zgłoś
rozwielitka3 Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:18 ja oglądam, z ciekawości co mnie kiedyś omineło miałam takie zapędy w tę stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:23 Ja oglądam, przyznaję się. Ta edycja jest jak narazie odrobinę mniej żenująca od poprzedniej Odpowiedz Link Zgłoś
rozwielitka3 Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:32 to pytanie nie do mnie ale mnie zachwycila Marcela, nie wydaje się wam, że wygląda jak mloda Liz Taylor? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:41 no marcela mi sie podoba i tylko ja z imienia zapamietalam na razie ta z kolczykiem fajna jak sie rusza ale na zdjeciach wyglada na wiecznie wku**iona ale moze sie rozkreci i jeszcze dziewczyna z blizna ma fajowa twarz i wlosy jak jej prostownica nie atakuja Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:46 mi sie dziewczyna z blizną najpierw podobała, ale czym dluzej patrze tym mniej mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 21:30 ja ogladam w sumie to nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: a przyznajcie sie 20.04.13, 11:29 też podoba mi się Marcela, wyróżnia się na tle innych osób. Ta z tatarskimi rysami to wg mojej córki najładniejsza kobieta, jaką kiedykolwiek widziała (oglądała ze mną kawałek jednego z odcinków), ale charakter ma niezbyt fajny, więc nie wróżę jej wygranej. Tamara jest jeszcze fajna. Myślę, że obie z Marcelą znajdą się w finale. Jako trzecia w finale sądzę, że będzie Renata Kurczab Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:32 mi sie podoba marcela i jej przyjaciolka- sympatyczna zuza zafascynowana jestem urodą tatarki- ale nie lubie jej kobieta koń- nie wiem czemu ona tam jest i tej sepleniącej od żuzla nie moge znieść Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: a przyznajcie sie 20.04.13, 11:31 > mi sie podoba marcela i jej przyjaciolka- sympatyczna zuza Jej przyjaciółka to Tamara. Zuza to ta z kolczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 22:21 Musiałam rzucić okiem na stronę, bo ich specjalnie nie kojarzę jeszcze. Chyba moją faworytką również jest Marcela. Może jeszcze Klaudia, sprawia wrażenie takiej sympatycznej, niepretensjonalnej dziewczyny. Ewentualnie ta z grzywką. Większość pozostałych albo wydaje mi się raczej brzydka, albo zwyczajnie mnie denerwuje masakrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 22:29 a strona okropna jest nie dosc ze masakrycznie wyfotoszopowane to jeszcze w oblesnych kostiumach Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:26 Ja jeszcze nie, a zawsze coś tam usłyszę i chcę sprawdzić co to za cudo, bo nie rozumiem potem połowy żartów w internecie, ale zawsze przegapię. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:30 ja oglądam- nie umiem powiedziec czemu, ale oglądam natomiast na swoje wytlumaczenie mam jedno- bardzo duzo oglądam gó...anych programów i seriali w kuchni= jednym okiem a ze w kuchni spedzam duzo czasu to mi mądrzejszych programów braknie- top model się załapuje choc wczoraj to nawet moj mąz zerkał i stwierdził, że takiej masy raszpli to na raz jeszcze nie widział Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:31 Jak prawie nic nie oglądam tak to jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:32 Oglądam. Fascynuje mnie to. Przypomina mi, jak karmilam rybki żywymi robaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:34 Nie mam telewizora - problem z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:38 ja tez nie mam tv ale na tvnplayer jest Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:36 ja. wlasnie skonczylam ostatni odcinek: ) Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:38 Oglądam oczywiście czasem mało ambitne rzeczy ale akurat nie top model. Oglądałam niektóre odcinki z pierwszej serii, teraz jestem tak zmęczona tvnowską papką, że już rzadko kiedy oglądam te ich seryjne programy. Odpowiedz Link Zgłoś
liliankaa77 Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 20:40 oglądam tę edycję, bo bierze w niej udział młodsza siostra koleżanki z pracy właściwie to w tej chwili wszyscy w pracy oglądają Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: a przyznajcie sie 20.04.13, 11:45 liliankaa77 napisała: > oglądam tę edycję, bo bierze w niej udział młodsza siostra koleżanki z pracy > właściwie to w tej chwili wszyscy w pracy oglądają ' To już powiedz, która to. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 21:38 Mogę się przyznać... Nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 22:37 Oglądam, zabawne to jest, ten sam poziom absurdu i głupoty co moje ulubione Trudne Sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 22:51 W środy nie oglądam, ale jak w sobotę powtórka leci, to czasem zerknę. Znaczy się - specjalnie nie czekam, ale jak akurat przełączę to nie szuakm dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 23:09 Ja, JA!!! Sama nie wiem dlaczego, nie potrafię jakoś błyskotliwie uzasadnić Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 23:17 ja oglądam , z coraz większym obrzydzeniem i złością. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 23:21 Nie oglądam gdyż Dżołana działa mi na nerwy. Zerkałam na pierwszą serię. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 23:27 Akurat Dżoana to z tego calego towarzystwa najprzyjemniejsza. Woliego i Tysia nie jestem w stanie strawić.. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: a przyznajcie sie 20.04.13, 11:33 A mi Dżoana mimo wszystko wydaje się być sympatyczną i ciepłą osobą. Myślę, że jest dobrym człowiekiem. Chyba nawet jej się trochę polski poprawił, albo przyzwyczaiłam się... Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: a przyznajcie sie 18.04.13, 17:31 a czemu z obrzydzeniem i zloscia ? Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: a przyznajcie sie 04.04.13, 23:59 Widziałam tylko pierwszą edycję i tylko kilka odcinków. Oglądałam jako ciekawostkę socjologiczno-psychologiczną i bardziej pod kątem żenujących: Dżoany, Tyszki i Wolińskiego, niż tych wszystkich dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: a przyznajcie sie 18.04.13, 17:51 Oglądam. Faworytki jednak w tej edycji nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: a przyznajcie sie 18.04.13, 20:50 Ogladam pasjami i niezdrowa ciekawoscia, poniewaz: godzina mi pasuje, strasznie denerwuje mnie jak rozliczne tego typu programy zaczynaja sie o 20-ej, po drugie uwielbiam Dżoanę, jest cudna, zabawna i przesliczna (nie mowcie mi tu o operacjach plastycznych, moja faworytka jest Marcela i blondyna (imienia nie pomnę). Do dzis nie rozumiem jakim cudem ostatnio wygrala Bałon a pozniej dziewczyna pyza. orientujecie sie czy w ogole te dziewczyny robia jakiekolwiek "kariery"? Odpowiedz Link Zgłoś
3lato Re: a przyznajcie sie 20.04.13, 07:28 aagnes napisał: > Do dzis nie rozumiem jakim cudem ostatnio wygrala Bałon a pozniej dziewczyna py > za. > orientujecie sie czy w ogole te dziewczyny robia jakiekolwiek "kariery"? Ania zrobiła się gruba www.flesik.pl/anna-balon-bardzo-przytyla/ Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: a przyznajcie sie 21.04.13, 01:51 kompletnie nie rozumiałam wygranej pyzy w tapmdl. to wyglądało jak wybory miss - ze się przespała z właściwym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: a przyznajcie sie 21.04.13, 01:52 jezu. a Bałon na tych zdjęciach nie poznałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: a przyznajcie sie 21.04.13, 01:50 ja też uwielbiam Dżoanę. nie potrafię sie z tego sensownie wytłumaczyc, ale na tle różnych pięknych bezmózgów z nią nie jest najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: a przyznajcie sie 20.04.13, 11:21 oglądam, choć to nie powód do dumy... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: a przyznajcie sie 20.04.13, 11:33 Moja 13latka zaczęła oglądać. Stawia na tę z blizną, na Marcelę albo tę z kolczykiem Ja kojarzę tę z blizną, oglądnęłam część pierwszego odcinka Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: a przyznajcie sie 20.04.13, 11:41 Właśnie wczoraj coś mnie naszło o obejrzałam wszystkie odcinki i internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: a przyznajcie sie 20.04.13, 11:43 Ta Anna Cybuslka to jest to samo co ta Anna Bałon. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
kodam3 Re: a przyznajcie sie 20.04.13, 11:56 nie oglądam ja w ogóle jak najdalej od tv czasami lukne jak dziecko bajke oglada i na Eurosport-ale sezon sportów zimowych się skończył,wiec też rzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: a przyznajcie sie 20.04.13, 12:00 I do tej pory nie ogarnęłam uczestniczek. Takie jakieś podobne do siebie z wyjątkiem kilku panienek. Odpowiedz Link Zgłoś