Dodaj do ulubionych

platnosc karta

11.04.13, 13:44
placilam karta nie pierwszy raz w tym miejscu i mam taka sytuacje. odrzucili moja karte wiec probowalam jeszcze raz tym razem bylo ok. dostalam nawet maila, ze moze zamowianie jest wlasnie przetwarzanie bla bla, obciazyli moje konto. po 3 h dostaje maial, ze odrzucili moja karte. nosz kuuuuuuuuuu. jak odrzucili jak dokladnie cala kwote zabrali. napisalam do nich ale moze ktos wie o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: platnosc karta 11.04.13, 14:03
      zapewne to info o tym pierwszym odrzuceniu karty. Przyszło poźniej niż info o przetwarzaniu transakcji. Koniec końców raz zeszła ci kwota z konta?
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: platnosc karta 11.04.13, 14:13
        no zeszla ale to nie tak. pierwsza proba pierwszy mail o odrzuceniu, druga probra -akceptacja potem mail - dziekujemy a zamowienie i po 3 h mail o odrzuceniu. kasa zeszla mi od razu po udanej probie
        • japanunieprzerywalempanieposle Re: platnosc karta 12.04.13, 02:16
          do kogo sie zwracac w tym wypadku do sklepu czy do banku?
          • paliwodaj Re: platnosc karta 12.04.13, 03:55
            oczywiscie ze do banku wydajacego karte. Kredytowa? masz zabezpieczenia ?
            • japanunieprzerywalempanieposle Re: platnosc karta 12.04.13, 15:11
              paliwodaj. no tak ale mi nie chodzi o to, ze platnosc sie nie udala po chyba zanaczylam visa zamiast visa electron- chodzi mi o to, ze skep zablokowal kwote a w opisie mam ze karta odrzucona. czyli do banku mam pisac zeby odblokowali?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka