iin-ess 20.04.13, 15:37 Widziałam kiedyś takie super kalkulator, że się wpisywało co się zjadło, jaką ilość w ciągu dnia i obliczało ile kalorii i się to zapisywało, że można było wrócić do poprzednich dni i ogólnie miało się tam takie swój profil.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iin-ess Re: Kalkulator kalorii 20.04.13, 16:51 Bardzo dowcipne, tylko szkoda, że nie wpadłaś na to, że zamiast przebijać się przez setki kalkulatorów, które nie są tym o który mi chodzi, wolę zapytać może ktoś wie i mi poda to o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Kalkulator kalorii 20.04.13, 19:14 Przebijaj się, przebijaj. Wiesz, ile przy tym spalisz? Od razu wstaniesz od kompa kilka kilogramów chodsza Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Kalkulator kalorii 20.04.13, 20:50 Tutaj dieta.pl/ w zakładce "co zjadłeś", tylko się trzeba zalogować. Tam możesz wpisywać produkty/potrawy i ilości i tworzysz swój dziennik kalorii. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_wu Re: Kalkulator kalorii 11.01.16, 11:08 Ja korzystam z dzienniczka w necie na dietomat.pl/dzienniczek/11-01-2016 Bardzo mi to ułatwia pilnowanie się z jedzeniem i zawsze pod ręką mam informację ile zjadłam już kcal i na co mogę sobie jeszcze pozwolić Odpowiedz Link Zgłoś
rasowa_sowa Re: Kalkulator kalorii 11.01.16, 11:13 Myfitnesspal? To aplikacja ale przez stronę też można Odpowiedz Link Zgłoś
rasowa_sowa Re: Kalkulator kalorii 11.01.16, 11:14 O oł, wygrzebane przez spamera Odpowiedz Link Zgłoś