Dodaj do ulubionych

sukienka na ślub- dodatki

28.04.13, 11:03
Cześć dziewczyny, podczytuje forum ale sama raczej sie nie udzielam. Potrzebuje rady więc postanowiłam napisać. Wybieram się niedługo na ślub i kupiłam taką sukienkę->www.emonnari.pl/mietowa-sukienka-w-kwiatowe-wzory,3176.html teraz zastanawiam sie nad dodatkami do niej. W jakim kolorze beda pasowac szpilki czy takie jak na zdjeciu bezowe? i jaki żakiet na to czy sweterek w jakim kolorze tzn czy macie jakieś propozycje do mietowej sukienki ?
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 11:23
      Moje skojarzenia z miętowym: listek mięty w zimnej wodzie z kostkami lodu, czyli miętowy i 'zimne' srebro: długie kolczyki, dużo cienkich bransoletek albo lody miętowe z kawałkami czekolady, czyli miętowy i ciepły czekoladowy brąz, coś złotego w biżuterii, dużego, grubszego, 'ciepłego'. Co do butów to te beżowe bardzo bezpieczne. Na górę jeśli chłodno będzie to taki żakiet-mini płaszczyk, krótki, lekko poszerzany, z dużym okrągłym, miękkim kołnierzem, na jeden duży guzik zapinany, w ciepłym czekoladowym kolorze. Ale jeśli ślub niedługo to raczej powinno być cieplo, więc coś lżejszego jeśli coś koniecznie trzeba. Tylko nie bardzo wiem, co wink

Obok mam reklamę torebek i jedną bordową/fioletową z zielonym/miętowym też ciekawe połączenie, radosne, trochę odważne. Może więc można tak spróbować.

Miłej zabawy życzę smile
      • marychna31 Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 18:58

> Moje skojarzenia z miętowym: listek mięty w zimnej wodzie z kostkami lodu, czyl
        > i miętowy i 'zimne' srebro: długie kolczyki, dużo cienkich bransoletek albo lod
        > y

ładne skojarzenia, ładnie opisane, ładny pomysł na stylizacjęsmile
    • kerri31 Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 15:22
      Spytaj Pajacykowa. O tego:
      https://gamezilla.komputerswiat.pl/sites/default/files/blogposts/Tomek_Jacykow_fot_Andrzej_2585932.jpg
      • morgen_stern Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 15:25
        To miało być zabawne, błyskotliwe, bo nie kumam?
        Już raz ci pisałam, napiszę jeszcze raz - przysrywać też trzeba umieć. Ty NIE UMIESZ.
        • marychna31 Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 18:54
          Morgen, nie bądz okrutna!!
          > Już raz ci pisałam, napiszę jeszcze raz - przysrywać też trzeba umieć. Ty NIE U
          > MIESZ.

w ten sposób to wychodzi, że nic nie umie!
    • morgen_stern Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 15:29
      Ładna sukienka. Podrzucę link do bloga, który kiedyś mi tu polecono, z dobieraniem kolorów - może coś znajdziesz ciekawego.
      blog.wearpalettes.com/2009/03/walk-in-park.html
      blog.wearpalettes.com/2011/01/feeling-nouveau.html
      • iin-ess Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 15:37
        Niedawno było o dodatkach do mięty. Ale na tym zdjęciu ta sukienka nie wygląda jak miętowa..
        • hawajska2 Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 15:39
          Sukienka jest mietowa. Faktycznie zdjęcia nie oddają koloru mietowego. Dziekuje za porady. Jutro idę upolować dodatki do niej smile
      • nabakier Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 16:09
        Też korzystam z tych palet kolorystycznych, bardzo mi podchodząsmile
    • shellerka Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 15:35
      piękna ta kiecka - chcę ją mieć! już nie pamiętam kiedy monnari odwiedziłam ostatni raz. trochę mnie do siebie zrazili, potem niby upadli, ale po tej kiecce zaraz na matki boskiej pieniężnej zawitam u nich wink
      • hawajska2 Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 15:40
        Dziękuję wink też mnie zachwyciła, a własnie w takich prostych, niefalbaniastych wygladam najlepiej.
    • nabakier Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 16:11
      Super kiecka, takie lubię smile
      Duże masz możliwości: od białych dodatków, przez srebro po ecru. Ale i np. zimna czerwień/bordo by się nadała (byle delikatne, np. buty, a nie wielgachne platformy).
      • morgen_stern Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 21:34
        Z tego pierwszego mojego linka wynika właśnie bordo wink w życiu sama bym na takie połączenie nie wpadła, a jest bardzo ciekawe, niebanalne.
        • nabakier Re: sukienka na ślub- dodatki 28.04.13, 21:36
          smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka