Dodaj do ulubionych

Buty An Mex czy Syrena?

28.04.13, 15:53
Kupiłam sobie na początku wiosny takie Buty - Syrena
Jak byk w środku metka: Syrena 1817, karton też Syreny. No i dziś sobie patrzę, a na e-buty te same, ale producent: An Mex.
Ki diabeł? To teraz te same buty sprzedaje się jako buty różnych producentów? Zna się kto na tym?
Acha, kupiłam za ponad 200 zł, nie za 149 (przecena), ani za 199. To teraz trzeba będzie symbol buta wrzucać w net i szukać, kto taniej sprzedaje -nie jako sklep, ale także jako producent? Coś jak w Biedronce czy Lidlu sprzedaje się produkty znanych form, ale pod nazwą własną sklepu?
Obserwuj wątek
    • shellerka Re: Buty An Mex czy Syrena? 28.04.13, 16:32
      większość produkowana jest w fabrykach nie należących do "producentów" czyli tak naprawdę właścicieli metki.

stąd takie same wzory obuwia u kilku różnych "producentów". tyczy się to również ciuchów, oprawek okularowych itp. itd.

najważniejsze, ze buty ci się dobrze noszą. nie ma znaczenia chyba, że zapłaciłaś dwieście, a te tutaj kosztują 140. chyba, że należysz, a wątpię w to szczerze, do tej kategorii osób, które nie spojrzą na buty tańsze, i kupując sugerują się ceną. im wyższa tym lepiej wink że są naciągani się nie liczy.
      • nabakier Re: Buty An Mex czy Syrena? 28.04.13, 16:54
        Nie, nie chodzi mi o kasę, tylko własnie o to, że różne metki (i różne ceny przy okazji). Dziś legła w gruzach moja ignorancja co do butów, sądziłam, że jak kupuję np. Bronxy, to będą ...no...Bronxy wink
        No nic, teraz już wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka