Dodaj do ulubionych

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE

IP: *.elartnet.pl 10.04.03, 17:51
Kochani!!!!
Mam ogromną prośbę podajcie mi namiary na swietnego fryzjera z pasja, na
ktorym sie nigdy nie zawiodlyscie, idealnie dobral kolor i bezblednie
wycieniowal (po prostu zmienil Was nie do poznania). Wiosna idzie a ja musze
cos zrobic z moja czupryna.
Obserwuj wątek
    • soraya1 Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE 11.04.03, 11:09
      salon CORTE DEL SOLE
      ul.KEN 21 (kabaty)
      p. BEata Potoczna, stylistka, instruktor fryzjerstwa w szkole wlosko-polskiej
      Gabriel
      REWELACJA, sprawdzilam na wlasnych wlosach
      sczerze polecam
      • Gość: 123456 Do Sorayi SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: 62.121.92.* 11.04.03, 13:54
        Soraya a może jakiś numer telefonu mogłabyś podać ?
        • Gość: monstr Re: Do Sorayi SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W IP: *.wszif.wroc.pl / 192.168.131.* 11.04.03, 13:58
          może Jean Luis David ?
          we Wrocławiu jest ok więc może w Warszwce też...
          :-) pozdr.
        • soraya1 Re: Do Sorayi SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W 11.04.03, 14:07
          Gość portalu: 123456 napisał(a):

> Soraya a może jakiś numer telefonu mogłabyś podać ?

816 80 20

wyczyniaj a tam rozne fajne rzeczy, z wlosami oczywiscie:-)
          a wystroj jest zarypiasty, jak w komnatach krolewskich
          ciekawe jaka bedzie Twoja opinia (zakladajac ze tam pojdziesz)

motto salonu :"piekno ktore tworzymy rodzi sie z serca"
          • matyldakowalska Re: Do Sorayi SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W 11.04.03, 14:10
            a jak cenowo?
            • soraya1 Re: Do Sorayi SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W 11.04.03, 14:17
              z tego co pamietam wlosy srednie:
              stylizacja 13
              baleyage jednokolorowy 120
              ----------dwukolorowy 130
              kuracja 25
              ciecie z modelowaniem 75
              ciecie 44
              na dlugich wlosach okolo 10 zl roznicy wgore
              • Gość: matylda Re: Do Sorayi SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W IP: *.uksw.edu.pl 11.04.03, 14:58
                mam wlosy grube i do pasa... chcialbym miec lekka trwala i ceny mnie
                przerazaja. w centrum uslyszlam oklo 600-700 zeta. ale pojade tam
                dzieki
              • Gość: nurek Re: Do Sorayi SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W IP: *.crowley.pl 12.04.03, 23:16
                A OD KIEDY CHODZISZ DO TEGO REWELAQCYJNEGO SALONU?
    • Gość: Bożena Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 15:22
      Polecam p. Małgosię z salonu MK de Varsovie na Żelaznej. Opinie o niej i o
      słynnym Krzysiu znajdziesz w wyszukiwarce. Forumowiczki bardziej chwalą jednak
      p. Małgosię. Jedyna fryzjerka, po której nie musiałam długo walczyć z włosami w
      domu. Ceny rozsądne, tj, nie niskie ale i nie zwalające. Strzyżenie 70 PLN,
      farba ok 200.

• Gość: 12345 Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 15:24
        mam niestety zastrzezenie do farby a salonie Vk. Robiłam u p. Małgosi balejaż
        niestety kolor długo nie przetrwał.
    • Gość: magda102 Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.elartnet.pl 11.04.03, 16:41
      Baaaaaaaaardzo dziekuje za pomoc, juz spisalam numery jak juz bede po to
      oczywiscie napisze o wrazeniach
    • matyldakowalska Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE 12.04.03, 17:52
      A SALON NA oRDYNACKIEJ W WAWIE? WIECIE COS O NIM?
    • Gość: magda Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.acn.waw.pl 13.04.03, 11:30
      Witam,moge polecic fryzjera,mojego ulubionego Pawla,do ktorego chodze juz ..8
      lat.Wczesnie j pracowal na ul.Koncertowej w zakladzie fryzj.ale miesiac temu
      otworzyl swoj salon,niedaleko metra Ursynow,nie znam adresu ale moge podac
      tel.501706243 oraz stacjonarny,ale nie wiem czy juz dziala:4354085.Jest to
      naprawde swietny fryzjer i dam sobie za niego reke uciac,jeszcze nie zdarzylo
      mi sie przez te lata,zebym wyszla od niego niezadowolona i
      nieusmiechneta.Jezeli ktoras z Was do niego pojdzie prosze o opinie,jestem
      ciekawa czy nie tylko ja mam takie odczucia...pozdrawiam
      • matyldakowalska Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE 13.04.03, 13:31
        dzieki!
      • Gość: gosia Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.03, 14:21
        nie wiem,czy jeszcaeb aktualne.ale 2 adresy super: Jaga Hupało na
        Burakowskiej,ale b.drooooga-ok250 zł za cięcie, no i w Dermika Spa na zajączka-
        pan Jarek za 75 zł,Boski.
        • Gość: zuza_b Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.impaq.com.pl 18.04.03, 15:49
          Rewelacyjnym fryzjerem jest mój fryzjer - Leszek z salonu Efekt Studio na
          Waliców (620-44-58). Idealnie dobierze fryzurę, kolor. Nigdy mnie nie zawiódł.
          Szczerze polecam.
          Zuza
          • Gość: majorka Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: 207.45.248.* 17.06.03, 10:27
            Gość portalu: zuza_b napisał(a):

> Rewelacyjnym fryzjerem jest mój fryzjer - Leszek z salonu Efekt Studio na
            > Waliców (620-44-58). Idealnie dobierze fryzurę, kolor. Nigdy mnie nie zawiódł.
            > Szczerze polecam.
            > Zuza

Sorry, a gdzie to jest dokladnie?
        • mantha Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE 17.06.03, 10:47
          Mozesz napisac cos wiecej o boskim p. Jarku z Zajączka??
          bede wdzieczna, niedaleko pracuje, wiec byloby to dla mnie idealne rozwiązanie.
          dzieki.
    • Gość: pixi Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.03, 10:53
      Gosia, przyłączam się do prośby manthy, mieszkam blisko Zajączka. Co prawda, jeśli p. Jarek strzyże w stylu Jagi
      Hupało, to nie pójdę za skarby świata. Napisz!!
    • kat_ja1 do zuzy_b 17.06.03, 12:44
      Powiedz mi coś więcej o p.Leszku, to znaczy czy raczej robi coś odlotowego na
      włosach krótkich czy coś klasycznego na długich??? jA chodzę do Pawła do
      Effektu , też zawsze jestem zadowolona choć on raczej należy do
      zwolenników "ciachania";)) I muszę zawsze kontrolować czy nie za mocno/krótko
      mnie ścina. Ale "Effekt" ogólnie szczerze polecam!
      • Gość: gosia Re: do zuzy_b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 12:55
        czy w Avangarde na okopowej jest jeszcze Leon ??????????
    • Gość: gosia Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 12:54
      absolutnie nie strzyże w stylu jagi : tzn bez charakterystycznej grzyweczki !!
      ale jest super, na serio, " fach " w ręku i b.miły facet, taki normalny...teraz
      jest tam 2 x w tyg na Zajaczka.moja kolezanka, b.wymagajaca, tez " po jadze "
      jest zadowolona, polecam.to nie jest kryptoreklama zadna, jamam krótkie włosy i
      zalezy mi zeby były zawsze ok, a nie musze robić nic, oprócz mycia-sa obciete
      ok, więc wszelkie "stylizatory " poszły w kat...
      ale byłam tez u Ernesta-ok, tez super tnie, tylko gbur jakis, a moze to ja
      jestem przyzwyczajona do innego klimatu, nie wiem...
      • Gość: zuza_b Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.impaq.com.pl 17.06.03, 14:13
        Ja w sprawie Effect Stucio i Leszka. Waliców jest niedaleko Mennicy Państwowej.
        Można dojechać 157 (z Ochoty) lub od strony Jana Pawła (jadąc do centrum przez
        Atriu trzeba skręcić w prawo).
        Co do Leszka - on zmianiał salony (słynne Inferno) i latałam za nim po całym
        mieście i bede to robić dalej :)
        Pierwszy raz zaszalałam po powiedziałam - rób co chcesz !!!! No i zrobił...
        Nigdy nikt wcześniej nie potrafił tak dobrze dobrać mi koloru, ostrzyc i dobrac
        fryzury "do człowieka".
        Wcześniej nosiłam jakies ciemne brązy, teraz jestem taka wypasemkowana
        blondynka. Czyli kolor do karnacji. Słowem - mysli o wszystkim !!!
        Zuza
        • Gość: nana Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.acn.pl 17.06.03, 20:13
          goraco polecam Natalie z salonu Ce Ce przy Nowym Swiecie!
          Strzyge sie u niej od...10 lat. mialam 17 lat kiedy do niej trafilam. Od tej
          pory zmieniala juz 3 razy zaklad ,a ja wiernie,chodze z nia :-)))
          Swietnie strzyze,robi kolor,baleyage, styling.Poza tym wiem,ze uczy w jednej
          ze szkol fryzjrskich.Super fachowa dziewczyna!
          Rok temu czesala mnie do slubu.Wszyscy sie zachwycali...he he he
          pozdrawiam
        • Gość: ania Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 21:18
          Leszek jest super!!!
          najlepiej zostawić mu wolną rękę, i zawsze efekt murowany.
    • kajak75 Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE 08.07.03, 11:59
      czy ktos słyszal o macku, przyjmuje gdzieś na Brackiej i podobno trudno się
      dostac
      • Gość: iw27 Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 16:24
        Pewnie chodzi o Maćka Wróblewskiego, bardzo dobrze strzyże moim zdaniem,
        potrafi dobrać fruzurę do urody, za ścięcie bierze 100 zł
    • Gość: rosita Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.chello.pl 08.07.03, 20:43
      Mam fiola na punkcie wlosow i kazda zmiana fryzjera to przezycie. w sumei
      zawsze bylam zadowolona z akzdego, ale uwazam, z etrzeba zmieniac co 2 lata
      fryzjera. swego czasu chodizlam do Tadzika na poznanska, ale ponoc sie
      wyniosl. teraz chodze do iwony w hotelu Hyaat Regency na belwederskiej, ceny
      sa wysokie okolo 100 PLN, ale jestem bardzo zadowolona. obsluga super, maja
      fajne pomsyly na fryzury. polecam
      • Gość: wanda Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 12:42
        tadas jest teraz w Avantgarde na raclawickiej (przy myjni)

A ja sie chcialam zapytc o dobre strzyzenie - starannie, dlugo, dokładnie na
        wlosach średnich, bez szaleństw. Z naszej listy podoba mi sie leszek i ten z
        zajaczka ale czy dobrze strzygą? Czy tez sa mistrzami w doborze koloru czy
        ukladani np koków. To sa inne umiejetnosci. Mnie chodzi tylko o dobre cięcie.
        Prosze o wiecej informacji od tych, ktore polecaly obu panow albo o nowych.

wanda
        • Gość: majorka Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.sgib.com 11.07.03, 12:32
          A na slub kogo byscie polecaly? Zeby ulozyl fryzure fajna, np z kwiatkami?
          plizz, to juz za chwile pomozcie!
          • Gość: hibcio Re: SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO FRYZJERA W WAWIE IP: *.stacje.agora.pl 29.09.03, 16:55
            Poelcam Ci panią Wanadę Kalmus, salon fryzjerski Venus na Ząbkowskiej 37. Robi
            obłędne koki z czym tam tylko chcesz. Jak to pare razy widziałam to żałuję,że
            ścięłam włosy. tel 6700003
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka