Dodaj do ulubionych

dluga spodnica z szeroka gumka

14.05.13, 22:22
pewnie kojarzycie o czym mowie. wiskozowa tkanina i szeroka guma wpasie. jakie buty do tego? mysle o koturnach albo sandalach takich rzymiankowatych. czy zakryte czarne buty nie wygladaja latem glupio? jakos obcasy nie pasuja mi to takiej spodniocy - wyglada to jakos tak ciotkowato wtedy?

jak siadac w takiej spodnicy zeby nie mjatala sie o podloge? da sie tak?
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: dluga spodnica z szeroka gumka 14.05.13, 22:36
      Trzeba tę spódnicę zawinąć na kolano smile
    • tereferefretka Re: dluga spodnica z szeroka gumka 14.05.13, 22:52
      wiskozowej nie mam,ale mam takie coś a'la jedwab,noszę klapki z kwiatem lub wlasnie rzymianki-sandałki. mi obcasy do tego też nie leżą, i zakryte tez nie.. baleriny moze jeszcze jakies delikatne to tak..

majta sie,ale caly jej urok w tymwink
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: dluga spodnica z szeroka gumka 14.05.13, 22:55
        no wlasnie baleriny na platformowatym koturnie tongue_out
        • tereferefretka Re: dluga spodnica z szeroka gumka 15.05.13, 17:40
          to zalezy jeszcze jaki masz kolor tej kiecki... bo jak jasna jakas lub biala, to czarne buty do tego nie za bardzo, chyba,że ja coś zle zrozumiałam.
          • japanunieprzerywalempanieposle Re: dluga spodnica z szeroka gumka 15.05.13, 19:33
            spodnica fioletowa guma czarna
            • tereferefretka Re: dluga spodnica z szeroka gumka 15.05.13, 22:25
              wiesz kolor gumy (mi) jest obojętny, i tak ją noszę pod bluzką, więc do koloru butów nie dobieramwink

ja noszę tak:biała/opcjonalnie czarna koszulka baw.bokserka,
              spodnica kol pudrowy roz/mieta/turkus
              + sandalki rzymianki lub ostatnio też meliski czarne/srebrne
              i czasem do tego komin bawelniany na szyję,tu przeważnie kolor kontrastujacy do spodnicy,bo bokserki maja to do siebie,ze maja spore dekolty,a ja niekoniecznie lubię świecić tym i owymwink
              • lucy2011 Re: dluga spodnica z szeroka gumka 26.06.13, 22:48
                A czy podpowiesz mi może gdzie taką spódnicę (o jakiej piszesz) znajdę? Właśnie takiej szukam w jasnym pastelowym kolorze. Będę wdzięczna za jakieś namiary smile
                • tereferefretka Re: dluga spodnica z szeroka gumka 27.06.13, 10:15
                  nie wiem czy to pyt.do mnie,bo nie korzystam z drzewka, ale ja kupowałam w stradivariusie, new look-u (tu bliżej 100zł)
                  oraz kilka szt mi sie trafilo na tzw.'bazarku' poprostu, nie przekraczały 60zl,wiec cena atrakcyjna i kolory pastelowe,zielen.niebieski,pomarancz(taki rozmyty) no i żółty.
                  a material spoko,nie gniecie sie zbytnio,a ja ich nie prasuje,bo to strata czasu,wole rozwiesic mokre do wyschniecia i jest oksmile
                  • lucy2011 tereferefretka 28.06.13, 21:44
                    Tak to było do Ciebie przede wszystkim skierowane, przepraszam że tego nei zaznaczyłam w poście.
                    Dzięki za podpowiedzi smile
        • iwoniaw OT: jak baleriny mogą być na koturnie? n/t 15.05.13, 22:30

• japanunieprzerywalempanieposle Re: OT: jak baleriny mogą być na koturnie? n/t 15.05.13, 22:53
            chodzilo mi o wyglad cholewki. ja gume mam na bluzce tongue_out
    • inguszetia_2006 Re: dluga spodnica z szeroka gumka 26.06.13, 22:54
      Witam,
      Baleriny i rzymianki. Ja tak się noszę i wyglądam bosko;-D Do beżowej - baleriny brązowe, z złotymi dżetami,albo złote rzymianki. Do różowej - czarne powiedzmy, że rzymianki, albo jakieś inne delikatniuchne takie, z małym sreberkiem. I też jest bosko.
      Pzdr.
      Ing
    • bisuneh Re: dluga spodnica z szeroka gumka 29.06.13, 09:25
      rzymianki, japonki
      • bisuneh Re: dluga spodnica z szeroka gumka 29.06.13, 09:26
        allegro.pl/sandaly-next-39-kolekcja-2013-skora-brazowe-nowe-i3357822444.html
    • zofijkamyjka Re: dluga spodnica z szeroka gumka 29.06.13, 09:30
      japanunieprzerywalempanieposle napisała:

> pewnie kojarzycie o czym mowie. wiskozowa tkanina i szeroka guma wpasie. jakie
      > buty do tego? mysle o koturnach albo sandalach takich rzymiankowatych.
      Absolutnie wyższy obsac, bo w takich długich spódnicach pupa sie optycznie obniża. Jakiś koturn bym dała, sandały na obsacie.
      • mona_mayfair Re: dluga spodnica z szeroka gumka 29.06.13, 10:58
        Ja noszę zależnie od miejsca wyjściawink albo a'la rzymianki, albo koturny takie: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3451097,2,1,SAM-9257.html

Spódnicę mam szarą, na góre zwykle czarna bokserka wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka