Dodaj do ulubionych

Forum cip :>

11.06.13, 23:17
Trafilam przypadkiem po 11 mcach.
Boze... Czy ja tez tak panikowalam? Czy ja tez zastanawialam sie nad tymi wszystkimi bzdurami? Czy rozwazalam cwiczyc czy nie cwiczyc? Epino czy nie epino? Wisiolek czy malina? Dzieki ci Pani ze to juz w archiwum...
Obserwuj wątek
    • murwa.kac Re: Forum cip :> 11.06.13, 23:20
      ja tam zawsze mialam polewke big_grin

nie, nie panikowalam jak na CiPie, przestalam czytac chyba w 4 miesiacu ciazy, bo plakalam ze smiechu i balam sie, ze poronie tongue_out
      • kopiko-lol Re: Forum cip :> 12.06.13, 08:12
        to po co tu siedzicie, jak takie CIPy big_grin
    • paul_ina Re: Forum cip :> 12.06.13, 00:51
      Ojtamojtam. Zapomniał wół jak cielęciem był.

Ja na forum Niemowlę wytrzymuję dopóki mam niemowlę, czyli tak około roku. Potem nie mogę się zmusić do zaglądania.
      • ichi51e2 Re: Forum cip :> 12.06.13, 08:38
        Cos w tym jest smile ale (po za tym ze naprawde wyszukiwarka nie gryzie) niemowlak najlepszy. Zagladam ostatnio na male dziecko - tam to juz totalnienic sie nie dzieje... Nie jedza maja zaparcie uparcie w pieluchach... I jakas tam presja wieksza. Z watkow ostatnio to tylko to ukrywanie smierci prababci i to ze dziecko lipcowej klamie. A tak to nuda...
    • rulsanka Re: Forum cip :> 12.06.13, 09:10
      będziesz w następnej ciąży, będziesz zaglądać na ci... taka lajfa
    • kondolyza Re: Forum cip :> 12.06.13, 10:53
      ichi51e2 napisała:

> Czy ja tez tak panikowalam? Czy ja tez zastanawialam sie nad tymi wszys
      > tkimi bzdurami? Czy rozwazalam cwiczyc czy nie cwiczyc? Epino czy nie epino?

to oczywiste ze teraz nie jest to dla ciebie temat ktorym zyjesz.
      ale jesli wtedy byłaś kompletnie bezrefleksyjna i nie mialas rozważań nad żadnym z podanych tematów - to tylko współczuć bezmyślności.

mozna się nie zastanawiać nad ćwiczeniami i epino, ale po 11 mcach od porodu nietrzymać moczusmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka