amb-ona
16.06.13, 22:58
Nie wiem dlaczego ale moja matka dzwoni do mnie kazdego dnia,bywa ze jest tych telefonów więcej niż jeden,teściowa reguralnie co drugi dzień.Nie lubię rozmawiać przez telefon o niczym,wiec jestem tym zmęczona.Problem w tym ze gdy unikam odbierania telefonów,wylaczam bądź grzecznie informuje ze nie jestem w stanie,nie chce nie moge jedna się obraza,druga histeryzuje i żali po ludziach.Do męża nikt nie dzwoni,osaczana jestem ja.Doszlo do tego ze matka i tesciowa wprost nastawily mojego meza ze ja nie chce rozmawiac z nimi telefonicznie,zaczal mi nawet nastawiony przez nie robić o powyższe wyrzuty.Mowie wiec do niego idz powiedz swojej mamie a jak masz ochotę także mojej ze ty chetnie bedziesz odbieral od nich codziennie telefony,ale nie mamusie na to nie za bardzo tesciowa nadal dzwoni do niego raz w miesiącu moja wcale. Czy którąś z was ma jakiś pomyśl jak pozbyć się czegoś takiego,znienawidzilam przez nie moja komórkę,nie wiem dlaczego akurat ja musze to znosic.Nie byli by to może tak męczące gdyby te telefony byly chociaż raz w tygodniu,a nie kazdego dnia.Mam wrażenie ze moja mama jest uzależniona ode mnie w jakiś nie zdrowy sposób,gdy nie odbieram jej telefonu dzwoni z jakiś innych numerów,gdy informuje ja grzecznie zeby nie dzwonila wymyśla jakieś od czapy preteksty i znów wydzawania,to obiektywnie nie wygląda normalnie.Tesciowa do syna dzwoni rzadko do mnie reguralnie co drugi dzień tez obraza się gdy nie odbieram stroi fochy,o co im chodzi i dlaczego akurat ja muszę to znosić ? Mam serdecznie dość.