malygosiaczek 29.07.04, 12:50 Jakich używacie? Lenor, Silan czy inne???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga173 Re: Najlepsza jest Lovela 29.07.04, 13:08 Jest to proszek,płyn w jednym (bardzo dobry)Nie wiem jakie duże jest Twoje dziecko,ale do roku czasu lepiej nie uzywaj takich płynów np:Lenor itp....,ponieważ Twoje dziecko może dostać uczulenia. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Najlepsza jest Lovela 29.07.04, 13:40 ja tez piorac rzeczy dzieciece nie uzywam - bo po co? Karolina ma 9 m-cy, ubranka dzieciece i tak sa miekkie (przeciez ich nie krochmale ) a dla nas dodaje plynu do tkanin tylko ze wzgledu na zapach A Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Re: Najlepsza jest Lovela 29.07.04, 14:10 A ja już jak moje dzieci miały 3 miesiące używałam Lenora. A zaznaczę że mam wcześniaki urodzone z wagą 1750 i 2000 gram i żadne nie dostały uczulenia na Lenor. Polecam go ponieważ bardzo dobrze zmiękcza. Pieluchy czy ubranka są super w dotyku a zapach nie jest intensywny. Odpowiedz Link Zgłoś