Dodaj do ulubionych

lustra - lajtowo

07.07.13, 18:29
od kilku juz lat wkurzam sie na wyszczuplajace lustra w sklepach odziezowych. czlowiek kupuje sobie kiecke, bo o dziwo wyglada w niej jak laseczka. wraca do domu, a tu w lustrze....srednia statystyczna wink wczoraj tak mnie skomplementowalo lustro w restauracji. ze niby co? po wyjsciu z toalety jednak zamowie jeszcze deser?
i wiecie co? moze by sobie kupic takie lustra do domu? tylko gdzie? bo te w obi&co nie sa takie uprzejme. szklarze maja na specjalne zamowienie?
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: lustra - lajtowo 07.07.13, 18:34
      Taaak, lustra odchudzające i jeszcze opalające. U mnie w pracy u księgowych jest takie cudo na ścianie, człowiek w nim chudy i ciemnysmile Chodzę tam poprawiać sobie humorbig_grin
      • solejrolia Re: lustra - lajtowo 07.07.13, 19:18
        a ja mam wrażenie, że w przymierzalniach lustra (poza wyszczupleniem) demaskują każdą plamkę, przebrawienie, krostkę. że nawet jak cera niezła, to w przymierzalni widać taki trądzik, że nic, tylko z wrzaskiem uciekać.
        a w domu wcale nie ma krostek, ani plamek, i w ogóle jest fajna, opalona karnacjawink
    • jematkajakichmalo Re: lustra - lajtowo 07.07.13, 23:48
      To tak jak lustra w solariach... czlowiek wejdzie na minut a wyjdzie "opalony" jak czekoladka prawie wink
      A poprzedniczka ma racje te lustra w przymierzalniach odkrywaja wszystkie mankamenty urody.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka