raczek47 22.07.13, 21:39 chłopczyk jednak A stawiałam na dziewczynkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Re: Jest potomek... 22.07.13, 21:41 szkoda, też stawiałam na dziewczynkę Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Jest potomek... 22.07.13, 21:42 Stawiałam na chłopca, kurde, wygrałabym Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jest potomek... 22.07.13, 21:47 Od jakiegos czasu o chłopcu mówiono. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Jest potomek... 22.07.13, 21:58 W życiu nie przyszłoby m żartowac z tak poważnej sprawy dla Polski jaką są narodziny rojal bejby. Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Jest potomek... 22.07.13, 22:05 Mnie tez by nie przyszlo na mysl taka brednie pisac. Dlatego glupia odpowiedź na glupia odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Jest potomek... 22.07.13, 22:06 Twoja głowa nie jest skażona jakąkolwiek myslą. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jest potomek... 22.07.13, 21:56 Ha! Wygrałam zakład z przyjaciółką, stawia obiad Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Jest potomek... 22.07.13, 21:59 A jak w przyszlosci potomek zmieni plec, to Ty jej postawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Jest potomek... 22.07.13, 21:56 to bedzie mial najlepsze z mozliwych szanse rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot [...] 22.07.13, 22:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Jest potomek... 22.07.13, 22:05 Uważasz, że Maciuś z Klanu jest niezastąpiony. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jest potomek... 22.07.13, 22:10 Po co wy dyskutujecie z krejzi, to ja nie rozumiem stare baby, a na każdego trolla się nadziewają. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Jest potomek... 22.07.13, 22:18 > Przyganiał morgen krejzowi. Wybaczta, ale... yebłam Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Jest potomek... 22.07.13, 23:39 krejzi to chyba dzisiaj wzieło na ambicję dorównać w trolowaniu gazeciarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jest potomek... 22.07.13, 23:53 Nie porównuj mnie do Krejzi, to tak jakby porównać kogoś w stylu Mamyemmy czy Iwles do Rosapulchry. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Jest potomek... 22.07.13, 22:08 Hehe, znowu pognębili papistów... a o tym, że Franciszek pojechał do Brazylii to się z BBC dowiedziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Jest potomek... 22.07.13, 22:47 morekac napisała: > a o tym, że Franciszek pojechał do Brazylii to się z BBC dowiedziałam... rozumiem,że to jakis twój bliski kolega ?Wow! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jest potomek... 22.07.13, 22:57 A to na forum trzeba zawsze walić per jego ekscelencja, czy jak się to mówi? Przecież wszyscy wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Jest potomek... 22.07.13, 22:59 W dodatku mowilo sie Jan Pawel II i nikogo to nie razilo. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Jest potomek... 23.07.13, 20:01 A Franciszek nie życzy wszak sobie , by zwać go Franciszkiem I. W każdym razie dzieciątko Cambridge zdominowało wczorajsze newsy... Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Jest potomek... 22.07.13, 22:52 No to szczęścia dla nowego Windsora lub Cambridge Przynajmniej jakaś pozytywna informacja będzie przez najbliższe dni na czołówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Jest potomek... 22.07.13, 23:05 naprawdę ludzi interesuje jakie rozwarcie miała księżna K.? Qurczę, cały program tv zmieniony bo urodziło się książątko... No gratuluję ale obchodzi mnie to tyle mniej więcej co świeżo powite dziecko sąsiadki. A może to ostatnie nawet bardziej bo słyszę jego płacz za ścianą. Wszędzie wydania specjalne, jakby to miało Bóg wie jakie znaczenie dla ludzkości. Albo ja nie jestem normalna albo reszta zidiociała. Co zresztą by się zgadzało z najnowszymi badaniami, rodzą się coraz głupsi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Jest potomek... 22.07.13, 23:13 Reszta zidiociala. A zwlaszcza ci w tej Anglii. Zachiwuja sie jakby sie jakis Bog narodzil. Zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Jest potomek... 22.07.13, 23:18 Dokladnie, a teraz bedzie o kazdym piernieciu ksiazatka, czy mu sie gazy zbieraja czy nie... "...bo my wierzący( ale praktykujący po swojemu jak większość Polaków)." by lewapinger "Imho, nie kupuje rzeczy mocno obrandowanych" by edelstein "Wiadomo, że z rozmiaru 50 motyla się nie wyczaruje..." by Lauren6 Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Jest potomek... 22.07.13, 23:20 To tak jak niektórym ematkom! jematkajakichmało napisałaokladnie, a teraz bedzie o kazdym piernieciu ksiazatka, czy mu sie gazy zbiera > ja czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Jest potomek... 22.07.13, 23:19 Tez sie dziwie, ale skoro inni sie ciesza, to niech sie ciesza. ) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jest potomek... 22.07.13, 23:52 A swoją drogą co robi się w tych lepszych królewskich rodzinach gdy z dzieckiem jest coś nie halo? Raz Lipcowa mówiła, że taką ciążę badają na wszystkie strony i w razie czego usuwają, ale przecież nie wszystkie schorzenia da się wykryć w ciąży czy nawet tuż po porodzie. Jak tuż po porodzie to można wcisnąć kit, że umarło i gdzieś schować pod czyjąś dobrą opieką, ale załóżmy taki autyzm. Dziecko normalnie się rozwija i dopiero około roku czy jeszcze dalej rozstrzyga się diagnoza no i zonk bo nie wypada mieć w tej rodzinie coś mocno nie halo ze zdrowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Jest potomek... 23.07.13, 07:58 > A swoją drogą co robi się w tych lepszych królewskich rodzinach gdy z dzieckiem > jest coś nie halo? Raz Lipcowa mówiła (...) lipcowa to wprost nieoceniony skarb jako źródło informacji o tych "lepszych, królewskich rodzinach" Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Jest potomek... 23.07.13, 08:30 Ale niedawno nawet pisalo w jakims artykule ze w rodzinie krolewskiej od kogos tam corka urodzila sie chora i ukrywali albo ukrywaja ja przed swiatem. Nie pamietam tego teraz dokladnie jak to tam pisalo ale byla taka wzmianka Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jest potomek... 23.07.13, 20:16 Była taka kobieta w rodzinie Kennedych, urodziła się upośledzona umysłowo i nie przyznawano się oficjalnie do niej, ukrywano przed światem. Odpowiedz Link Zgłoś