Dodaj do ulubionych

Imprezy integracyjne

26.07.13, 15:33
Na kanwie wątku o kacu moralnym, zapytuję was...chodzicie, lubicie czy nie uznajecie takowych rozrywek...
Rzecz jasna o imprezy integracyjne chodzi - bez męża/partnera tudzież konkubent tongue_outtongue_outtongue_out
Obserwuj wątek
    • best_bej Re: Imprezy integracyjne 26.07.13, 15:35
      Jak mi się chce to idę, ale generalnie nie chodzę bo mnie okropnie nudzą takie rauty.
      Nic tylko chlanie i obrabianie dupy.
    • fomica Re: Imprezy integracyjne 26.07.13, 15:46
      Chodzę, bywam i zawsze dobrze się bawię.
    • aneta-skarpeta Re: Imprezy integracyjne 26.07.13, 15:49
      nie to żebym uogólniać chciała, ale o ile różnie bywa, a bywa grzecznie -to wiekszość takich imprez to siedlisko zła, pijaństwa i rozpustywink

czy takie imprezy sa fajne? duzo zalezy od towarzystwa
    • edelstein Re: Imprezy integracyjne 26.07.13, 15:54

A jakze,uwielbiam sie integrowactongue_out
    • cherry.coke Re: Imprezy integracyjne 26.07.13, 15:56
      W mojej firmie na szczescie szefostwo robi tylko wspolne wyjscia do restauracji na lunch albo kolacje, oraz impreze swiateczna wieczorem w tygodniu w naszym miescie. Oprocz tego wychodzimy czasem na jakies koncerty, imprezy kulturalne, quizy, albo po prostu na drinka - to juz sami pracownicy sie organizuja, a firma czasem doklada.
      Na konferencje sie jezdzi tylko merytoryczne, tylko pracownicy, ktorych dotycza. Zadnych wyjazdowych "integracji".
      Ogolnie czas prywatny jest bardzo szanowany... i oby tak zostalo smile
    • martha_marcy_may_marlene Re: Imprezy integracyjne 26.07.13, 15:58
      Imprezy integracyjne są fajne, jeśli się ma zgrany zespół ludzi, ja nawet to lubię. Natomiast kolacje z zarządem, to coś, co zamiast sprawiać przyjemność jest raczej czynnikiem stresogennym. Ale trzeba się od czasu do czasu na nich pokazywać.
      Po ostatniej kolacji stwierdzam, że jedyną odniesioną korzyścią było zobaczenie na własne oczy resztek kamienicy, która zagrała w serialu 'Dom', bo nawet wina dostałam tylko kieliszek, bo początkowo to ja miałam prowadzić. Generalnie takie firmowe imprezy zawsze są przereklamowane.
    • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Imprezy integracyjne 26.07.13, 16:02
      chlanie plus balety- o tak big_grin
    • gretchen184 Re: Imprezy integracyjne 26.07.13, 16:56
      zawsze chodzę,zawsze dobrze się bawię i korzystam ze wszystkich "dobrodziejstw" tych imprez big_grin
    • mruwa9 Re: Imprezy integracyjne 27.07.13, 00:11
      Nie cierpie (w ogole malo imprezowa jestem) i unikam jak ognia. Nie zawsze sie udaje, ale u nas jest bardzo grzecznie, ja sobie tez nigdy nie mam nic do zarzucenia.
    • klubgogo Re: Imprezy integracyjne 27.07.13, 18:46
      Nie uznaję, na siłę z nikim się nie zaprzyjaźnię, a jeśli mam się zaprzyjaźnić, to zrobię to bez imprezy integracyjnej. Poza tym nie lubię przebieranego sztywniactwa i udawania na siłę, jakim to się jest fajnym.
      • abc143 Re: Imprezy integracyjne 27.07.13, 20:11
        Mam identyczne zdanie.Z kilkoma osobami się koleguję i robimy sobie rożne okazjonalne spotkania bez przymusu i udawania że polubimy innych lub szefa.Ze spotkań integracyjnych wynikają tylko ploty i podteksty.
    • m_incubo Re: Imprezy integracyjne 27.07.13, 20:38
      Zazwyczaj jeżdżę, jak nie mam ochoty - nie jeżdżę, męża "puszczam".
      Zdarza się, że niektórzy integrują się w każdym tego słowa znaczeniu, nie moja sprawa, są dorośli, a mnie nic do tego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka