peggy_su Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 11.08.13, 17:47 Dorociński i Bobrowski naj naj. Poza tym paru polskich aktorów po prostu lubię - Piotra Polka, Pieczyńskiego, obu Królikowskich. Mam wrażenie, że aktorów mamy lepszych niż aktorki. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 11.08.13, 17:53 Krzysztof Wieszczek. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 11.08.13, 20:05 Też jestem fanką Bobrowskiego, nie myślałam, że jest nas tak wiele "Zakochałam się" w nim po obejrzeniu "Karol - człowiek, który został papieżem". Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 11.08.13, 22:42 Marcin Dorociński Krystian Wieczorek Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 11.08.13, 23:38 Jesli chodzi tylko o urodę, a nie zdolności aktorskie, to w moim typie zdecydowanie jest Mateusz Damięcki. Ze starszych może Englert... www.filmweb.pl/search?q=Mateusz+Dami%C4%99cki# Odpowiedz Link Zgłoś
drosetka Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 12.08.13, 00:05 tez podobnie jak większość z was( a myślałam że mam taki specyficzny gust) - Dorociński szczególnie rolą w Róży, a Pawlicki w Big Love i jeszcze Wesołowski w mundurze jest niesamowity, a Lesław Żurek ogólnie jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 12.08.13, 10:59 podoba podoba... uwielbiam wrecz Wieckiewicza. normalnie chcialabym pojsc z nim na wodke i czuje ze bysmy sie bawili doskonale do bialego rana. ten ejgo glos moglabym sobie nagrac na empeczy i sluchac do czegokolwiek i gdziekolwiek lubie filmy z Dorocińskim i Topą. w moim odczuciu sa magnetyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 12.08.13, 11:07 Załoga Rudego 102. Poza Czereśniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 14.08.13, 02:39 Szymon Bobrowski..nieprawdopodobnie jest dla mnie pociagający.. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 14.08.13, 08:51 Gierszał i Kościukiewicz, czym starsza jestem, tym młodsi mnie czarują. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 14.08.13, 10:11 O tak, Gierszał jest zajefajny Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 14.08.13, 10:14 Gierszał tylko w wersji bruneta z "Sali samobójców", jako blondyn wygląda nijako. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 14.08.13, 18:21 Właśnie jego blond jest niezły w Sali ten blond do niczego nie pasowałby. Odpowiedz Link Zgłoś
3lato Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 14.08.13, 10:21 Małaszyński i tylko Małaszyński Odpowiedz Link Zgłoś
anna.1112 Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 14.08.13, 11:06 Mi aktor żaden, ale jestem platonicznie zakochana w Sebastianie Karpiel-Bułecce. I strasznie zazdroszczę Bachledzie-Curuś Odpowiedz Link Zgłoś
helka.pentelka Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 14.08.13, 15:50 Majchrzak i Linda - wprawdzie jeden i drugi poza moimi widełkami wiekowymi, ale mają tak pięknie zryte twarze... Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: A jaki polski aktor Wam się podoba? 14.08.13, 17:08 Bartosz Opania, Krystian Wieczorek (ale tylko w mundurze,w Czasie Honoru),Marcin Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś