agnieszka77_11 11.08.13, 13:58 Może być oryginalny wygląd zewnętrzny, styl ubioru, tembr głosu ale też oryginalne zainteresowania lub nietypowe umiejętności? Co w sobie takiego macie, że trudno o Was zapomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka77_11 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 14:11 malwa51 napisała: > Wzrost W którą stronę? Ile masz wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
malwa51 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 15:23 W góre Kontrast widac w pracy - towarzystwo ze srednia ok 175 cm (glownie meska zaloga). Choc widzialam wyzsze babki niz ja - pracowalam kiedys w szkole i rozmawiajac z jedna nauczycielka patrzylam troche w gore Wiekszosc kobiet jest nizsza albo rowna, zalezy czy maja obcasy Sama nosze obuwie sportowe. Dokladnie nie wiem, typuje sie na 180cm. Ogolnie moze troszke nize, bo sie garbie od dziecinstwa, choc staram sie pamietac. Maz 190cm, nasz starszy syn tez powyzej przecietnej... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 19:06 To ja też się wyróżniam wzrostem, ale w dół - 164cm Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 22:36 ??? Ja mam dokładnie tyle samo i jakosś szczególnie się nie wyróżniam. Powiedziałabym że to wzrost przeciętny Odpowiedz Link Zgłoś
drosetka Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 14:07 pewnie nic, ale nie mam też szczegolnej potrzeby zeby sie wyrózniać z tłumu Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 14:14 bose stopy dluga biala koszula nocna dlugie czarne wlosy noz rzeznicki i cos tam sobie zwykle mrucze pod nosem ps jak ci sie udalo wygryzc agate ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia_400 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 14:19 Głos. Mało kobiecy. Strasznie ,,gruby''. Nawet kiedyś jeden lekarz powiedział: chyba ma pani za dużo testosteronu. Mocno to uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 14:51 Nieulozone wlosy. Glupia gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 14:54 Absolutnie nic. Dlatego nie wchodzę w tłum, boję się, że w nim zginę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcug Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 18:56 Oczywiście nieprzeciętna uroda. A - i skromność jeszcze . Odpowiedz Link Zgłoś
cold_case Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 14:56 W Ł O S Y. Przez nie nigdy nie zniknę w tłumie, każdy mnie rozpoznaje po nich. Ludzie dotykają, macają, robią och i ach. Czasem jest to dla mnie przekleństwo. Ale ogólnie to jestem z nich dumna (geny, natura, zero ingerencji własnej) Odpowiedz Link Zgłoś
malwa51 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 15:30 Dobre wlosy nie sa zle Przeklenstwem sa Twoje wlosy czy raczej "macanci"? Odpowiedz Link Zgłoś
cold_case Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 19:16 malwa51 napisała: > Dobre wlosy nie sa zle Przeklenstwem sa Twoje wlosy czy raczej "macanci"? Przekleństwo to tak trochę z przymrużeniem oka. Chodziło mi o sytuację, kiedy ktoś mówi: Pani jest taka charakterystyczna przez te włosy, a ja chciałabym czasem być anonimowa "Macanci" trochę wnerwiajace jest, ale do przezycia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 19:17 malwa51 napisała: > Dobre wlosy nie sa zle Pod warunkiem, że nie są na nogach Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 15:35 Wyobraziłam sobie, że masz burzę rudych loków, takich spiralek przecudnych, których ja nigdy nie będę miała Znałam w życiu 3 dziewczyny o takich włosach, faktycznie się wyróżniały z tłumu i zapadały w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 15:29 wszystko, bo jestem jedyna i niepowtarzalna i faktycznie mam to coś i nie da się o mnie zapomnieć. po prostu zapadam w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 16:05 no dobra, powiem prawdę- oczy mam wyjątkowe, kocio- żółte. z kropeczkami na tęczówce. nikt w całym świecie takich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 15:51 Radość życia. Wyróżniam się tym, że jeśli narzekam, to z uśmiechem na twarzy i z humorem, bo skoro nie mogę czegoś zmienić, to nie będę się tym gryźć nie wiadomo jak długo. Jeśli niewyspana wpadam do pracy, to zamiast usiąść smętnie na krześle przed gotową już kawą, ja wpadam jak huragan i mówię z uśmiechem na twarzy "jak zasnę przed maszyną, to budzić mnie proszę". Zazwyczaj cieszę się z wszystkiego co mam choćby był to drobiazg. Wielu ludzi mówi, że nigdy mnie nie widziało bez uśmiechu na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 17:10 mam podobnie cieszę się jak durna ze wszystkiego tak zdrowiej dla psychiki Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 16:01 Wyobraźnia i empatia. W pracy bardzo się to przydaje, w życiu codziennym to czasami masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love mnie wyróżnia to, że jestem zawsze przeciw tłumowi 11.08.13, 16:06 Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 16:13 Wzrost, włosy,nogi.Tak zewnętrznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: 11.08.13, 17:01 Inny sposob ubierania a przede wszystkim ubrania,ponieważ nie mam w szafie ani jednej rzeczy z popularnych sieciowek ktore są dostępne w Europie i wiem bo słyszę że wyrózniam się na tle ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 17:08 tusza i zachrypnięty głos jestem mocno charakterystyczna, rzucam się w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 17:33 moj kot albowiem jest to kot rzucajacy sie w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 17:34 O fajnie, zachrypnięty głos jest taki sexy zawsze taki chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 17:32 Nie dbam o wyróżnianie się. Dawno temu przeczytałam takie zdanie i bardzo mi się spodobało: Tak bardzo jestem KIMŚ, że mogę sobie pozwolić na bycie nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka peggy- OT 11.08.13, 19:00 czy zeby odpowiedziec na Twoj wpis na blogu to trezba jakies szczegolne pozwolenie zaposiadac? sie wpisuje w komentarzach i jakos nic nie widac ... Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: peggy- OT 11.08.13, 19:55 Nie ma moderacji komentarzy więc powinno działać. Jest jedynie weryfikacja obrazkowa, wiec moze zle przepisałas literki czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
noemi123 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 18:31 Ogölny wyglãd, szczegölnie fryzura, niebieskie oczy, radosny, prężny krok i ... biust Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 18:53 Chyba nic. Jestem raczej przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 19:06 agnieszka77_11 napisała: Co w sobie takiego macie, że trudno o Was zapomnieć? Witam, To pytanie jest bardzo podstępne, bo trzeba najpierw przyznać, że jest się człowiekiem, o którym trudno zapomnieć, co zalatuje pyszałkowatością i narcyzmem;-P Ale niech ci będzie. W hołdzie... bo nie pytasz, ile zarabiam...;-D To będą - piękne, błyszczące, długie włosy i skorpioniczne oczy. Bardzo przyciągające. Każdy w obrębie wzroku jest mój. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 19:12 Nic. Chyba, że spódnice, córka twierdzi, ze nikt teraz nie nosi wyłącznie spódnic. Oczywiście nie jest to prawda, ale może faktycznie są to kobiety z innego pokolenia, moja mama i ciotki, i moja młodsza córka. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 19:28 zazwyczaj tak na pierwszy rzut oka wyrózniają mnie buty. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 19:48 Staram się nie wyróżniać z tłumu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 22:41 Wisielcze poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrad2 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 22:44 Jestem podobna do sąsiadek wielu osób. Ciągle ktoś nieznajomy mi mówi dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 22:49 Zajebiście wąska talia Jak się odpowiednio ubiorę każdy w końcu zjeżdża wzrokiem w dół i bąka "talia jak osa" albo"oboże-ile-ty-masz-w-pasie??". I jeszcze chyba energiczność, sama nigdy nie zwróciłabym na to uwagi, ale powiedziało mi to niedawno kilka obcych osób na samym wstępie, więc to się musi rzucać w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
yen26 Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 12.08.13, 08:22 morgen- to ile masz w talii? ciekawa jestem bo mnie oceniaja na 58 a mam wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 12.08.13, 09:31 Zależnie od cyklu od 60 do 62, ale w biodrach mam 96, więc jest spora różnica. Kiedy byłam młodsza i chudsza miałam 58. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 13.08.13, 12:46 Pf, 20 lat temu miałam 52 cm . Ale za to 60 miałam nie pamiętam kiedy, więc w tej konkurencji wygrywasz Teraz za to wyróżniają mnie oczy - duże i szarozielone, zawsze nimi czaruje wszystkich, nawet teściowa mówi, że są wyjątkowo ładne, oraz niezłe nogi. Chociaż może to drugie nie jest tak bardzo wyróżniające, jest mnóstwo kobiet z ładnymi nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 13.08.13, 12:50 A przy jakim wzroście? Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Co wyróżnia Was z tłumu? 11.08.13, 22:59 Brzydsza jestem niż ogół populacji Odpowiedz Link Zgłoś