kub-ma 23.08.13, 20:42 Ogląda któraś? O jakie piękne wspomnienia! Właśnie występuje Rick Astley. No nic się chłopak nie zmienił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nenharma Re: Sopot Festiwal 23.08.13, 20:54 Można obejrzeć gdzieś online? Jestem bez tv aktualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Sopot Festiwal 23.08.13, 20:59 koncert z założenia dla nas fajny, bo o nasza młodość.Belinda fatalnie, Astley super, dalej jak chłopaczek. Szkoda,ze nie ma mojej największej miłości-Briana Adamsa. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Sopot Festiwal 23.08.13, 21:12 Właśnie Kobranocka i kocham cię jak Irlandię, aż łezka się kręci w oku Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Sopot Festiwal 23.08.13, 21:21 a dla mnie to akurat najgłupsza piosenka w historii polskiej muzyki;nie znoszę jej, te teksty:"wlokę swój ból przez Włocławek..."brr Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Sopot Festiwal 23.08.13, 21:23 raczek47 napisała: > Szkoda,ze nie ma mojej największej miłości-Briana Adamsa. No właśnie uwielbiałam tego faceta i nie mogę zrozumieć dlaczego teraz nie znoszę go słuchać. Aż tak się zmieniłam? Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Sopot Festiwal 23.08.13, 21:30 ja go będę uwielbiać chyba do śmierci, może po prostu kojarzy mi się z bardzo fajnym okresem w życiu do którego mam wielki sentyment. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Sopot Festiwal 23.08.13, 21:23 jak patrze na Ibisza i te babkę,jak sztucznie i sztywno prowadzą to mnie mdli. Ibisz jak młody Hitler...wygląda. Ona taki suchar. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Sopot Festiwal 23.08.13, 21:27 Ale na wykonawcach miałaś się skupić Konferansjerka jest ważna dla tych co na widowni Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Sopot Festiwal 23.08.13, 21:47 śpiewam sobie właśnie i się wku...am bo od operacji tarczycy mam gó... nie głos (uszkodziła mi się struna głosowa i "działam" na 1) i tak mi źle bo kiedyś i grałam na gitarze i śpiewałam a teraz....szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś