Dodaj do ulubionych

Czekoladowe Mikołaje w Tesco.

28.08.13, 08:38
W Tesco pojawiły się już pierwsze czekoladowe Mikołaje, coraz bliżej Święta.
Sezon przedświąteczny można uznać za otwarty.
Kto kogo zaprasza na Wigilię a u kogo teściowa z nowym partnerem nie znajdzie nawet łyżki strawy? Ile osób będziecie mieli na święta?
Obserwuj wątek
    • totorotot Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 09:28
      U mnie w markecie zlowilam uchem coś jakby last christmas, a na Wiejskiej już stoi obora.
    • kikimora78 Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 10:26
      U nas swieta we troje plus kot, ale... w zeszlym roku zostalam z nienacka i podstepem zabrana do Londyna na tydzien przed swietami na zakupy, a w tym roku myslimy, zeby jechac PO swietach a przed nowym rokiem, zeby na wyprzedaze sie zalapac, ale podobno wtedy tlok niesamowity i doslownie godzinami stoi sie do przymiezalni i kasy.

I teraz pytanie do mieszkanek Londyna - prawda to? zakladajac ze mam wiecej kasy niz czasu i cierpliwosci, to lepiej jechac przed czy po swietach?
      • kikimora78 Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 10:30
        https://i.imgur.com/AA2COy4.jpg
        • kocianna Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 14:05
          Obrazek fajny, ale...
          prawdziwy.
          Takie właśnie pytanie zadałam mężowi w identycznym anturażu. Bo możebyśmy w tym samym pensjonacie wynajęli pokój w zimie, a o to trzeba zadbać już wtedy (teraz za późno).
        • kikimora78 Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 14:24
          no to olewka, na pewno z dwulatka w taka bitwe o helmowy jar sie pchac nie bede uncertain
    • ga-ti Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 10:26
      U nas w Biedronce wielkanocne czekolady, myślałam, że stare im zostały, a tu się okazuje, że już o przyszłych świętach myślą smile
    • sonia-3 Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 10:36
      A ja to nawet mam w swojej szafce w kuchni Mikołaje z czekolady. Z ubiegłych świąt, ale mogą być już na te co zaraz będą...
    • attiya Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 10:47
      nie obchodzę świąt, jam ateistka tongue_out
    • agnieszka77_11 Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 11:00
      Daj się jeszcze nacieszyć latem smile Już sama myśl o zimie wywołuje u mnie dreszcze, brrr uncertain
      • bei Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 11:18
        Jejku, tempo masz expressowe smile....przecież jeszcze troszke lata, cała jesien, znicze i dopiero bombki smilesmile
    • panirogalik Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 12:03
      Nikogo nie zapraszam, święta spędzę prawdopodobnie na porodówce.
    • iwoniaw Najpierw zamierzam się lansować wśród zniczy 28.08.13, 13:29
      więc stare zeszłoroczne mikołaje na wyprzedaży w tesco mnie nie ruszają big_grin
    • hamburzanka Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 13:29
      e tam , czekoladowe.
      u mnie w kilku sklepach juz sprzedaja ozdoby swiateczne - w jednym zaczeli wystawiac juz 2tygodnie temu big_grin
    • morekac Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 14:53
      Toż jeszcze rok szkolny się nie rozpoczął... I nie było jeszcze wysypu wątków o wyprawkach, podręcznikach i opłatach wrześniowych w szkole...
      • iwoniaw Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 15:26
        No jak nie było, jak było - nawet tym razem w wersji "ja emigrantka lituję się nad tym, że w PL macie tak beznadziejnie, nie to, co u nas", więc wariantność się poszerza big_grin
        • morekac Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 15:35
          Były już? Chyba przegapiłam... Czyli pewnie była za mała jatka (w sensie 1150 wpisów...).
          I właśnie - wcześniej są jeszcze halołiny.
    • kkalipso Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 15:06
      Mój przedświąteczny wyjazd przesłania wszystko , tylko o tym marzę i śnięsmile

A na na Wigilię zamierzam się wprosić , może i gacha teściowej poznam.
      Reszta świąt byle gdzie oby nie w domu . W tym roku ja chcę być
      obsługiwana.
    • czar_bajry Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 15:32
      big_grin
      Ja na razie to "halołinem" ( błąd zamierzony) żyje i dniem Wszystkich Świętychtongue_out
    • magiczna_marta Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 15:35
      przegapiłam znicze na 1go listopada sad
      • raczek47 Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 16:53
        w moim lokalnym radiu od tygodnia reklamuje się firma nagrobkowa: "już za 9 tygodni Wszystkich Świętych.Chcesz zdążyć z nowym nagrobkiem dla bliskiej osoby....itd.
        Zaraz będą reklamować się choinki.
    • d.d.00 Re: Czekoladowe Mikołaje w Tesco. 28.08.13, 20:22
      gazeta_mi_placi napisała:

> W Tesco pojawiły się już pierwsze czekoladowe Mikołaje, coraz bliżej Święta.
      > Sezon przedświąteczny można uznać za otwarty.
      Alleluja! tongue_out

> Kto kogo zaprasza na Wigilię a u kogo teściowa z nowym partnerem nie znajdzie n
      > awet łyżki strawy?
      U mnie teściowa z gachem będzie - jak zawsze. tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka