Dodaj do ulubionych

Taniec brzucha- Warszawa

15.09.13, 22:03
Miłe Emamy , może orientujecie się czy gdzieś w Warszawie organizowane są grupy dziecięce ?
Będę bardzo wdzięczna za info.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • pelissa81 Re: Taniec brzucha- Warszawa 15.09.13, 22:59
      Dobre pytanie - bo wiekszosc znanych szkol typu Orientmania czy Riviera nie organizuje. Sama jestem ciekawa. Ja chodzilam na grupe dla doroslych, ale byla na sali jedna 9-latka i radzila sobie swietnie. A ile lat ma corka?

• ichi51e Re: Taniec brzucha- Warszawa 16.09.13, 07:34
      A jak male dziecko? Grupy dzieciecej pewnie nie znajdziesz ale powinna buc mozliwosc dolaczenia do grupy doroslej po uzgodnieniu z instruktorem i zakladajac ze jest to raczej 8latka niz 5latka.
      A czemu nie zumbatomic?
      • lady-z-gaga Re: Taniec brzucha- Warszawa 16.09.13, 09:08
        A jak ktoś Cię spyta, gdzie w Warszawie są najlepsze pierogi, to pytasz go, czemu nie kotlet schabowy?
        • ichi51e Re: Taniec brzucha- Warszawa 16.09.13, 09:11
          Z ciekwosci zapytalam. Zumbatomic bardzo fajny jest. Nie przekonuje zeby zapisala tylko daje alternatywe uncertain
          • lady-z-gaga Re: Taniec brzucha- Warszawa 16.09.13, 09:23
            Jest fajny, czy nie, rzecz gustu smile jednak to nie taniec, tylko skakaniec
            do tańca trzeba trochę zdolności i pracowitości, do zumby można byc głuchym i nie miec koordynacji - dlatego zumba zawsze będzie popularniejsza smile
    • lady-z-gaga Re: Taniec brzucha- Warszawa 16.09.13, 09:11
      Nie ma u nas tradycji, aby uczyły się małe dzieci, tak, jak w Rosji albo na Ukrainiesmile
      Nawet gdyby była taka grupa, to pewnie dla nieco starszych. Mam wrazenie, że obiło mi się o uszy o dziecięcych zajęciach, ale za diabła nie mogę sobie przypomnieć. Popytam smile
      • faustine Re: Taniec brzucha- Warszawa 16.09.13, 09:33
        Dzięki za odzew. Córa ma 8 lat i i po obejrzeniu pokazu bardzo chciałaby sama spróbowacsmile Znalazłam w necie tylko jedną grupę dziecięcą ale poza Warszawą .
        Pozdrawiam!
        • lady-z-gaga Re: Taniec brzucha- Warszawa 16.09.13, 09:40
          Z dziecmi jest ten problem, że nie zawsze wiedzą, czego chcąsmile po sprobowaniu może się okazac, że dalszego zapału brak, bo taniec jest trudny - a 8latka może wybrażać sobie, że od razu będzie tanczyła tak, jak obejrzane tancerki smile dlatego na początek doradzałabym lekcję probną, może popytaj w "dorosłej" szkole, czy można wykupić jednorazowe wejście dla dziecka, aby sobie zobaczyła, jak wygląda nauka?
          • lady-z-gaga PS 16.09.13, 09:42
            Jednorazowe wejście dla Was obu, oczywiście smile córka na pewno lepiej czułaby się z mamą
            • faustine Re: PS 16.09.13, 10:00
              Ha , może mi też się spodoba smile Dzięki .
    • lady-z-gaga Riviera na Ursynowie 16.09.13, 10:37
      taniec.net/taniec_dla_dzieci/bellydance_dla_dziewczynek-126.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka