burina Re: Dom waszych marzen 25.09.13, 06:25 Odnośnie budowania domów marzeń to polecam wspaniały dokument:Królowa Wersalu Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Dom waszych marzen 25.09.13, 06:43 wszystko jedno co byle znajdowało się nad morzem-naszym polskim miło by było, gdyby to był mały fajny domek ale niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kremciapciulkowy Re: Dom waszych marzen 25.09.13, 06:59 Leśniczówka drewniana, piętrowa, z ogromnym strychem i wieeelkim kominkiem. Koniecznie w samym środku lasu, na ogromnej leśnej działce, przy jeziorze, ze stawem i oczkiem wodnym z naturalną kaskadą. I żeby taras wychodził na pomost. A przy pomoście łódka. Daleko od ludzi, żeby do najbliższego wiejskiego sklepu było z 10 km. I żeby były krowy, konie, kury, kaczki, świnki. I cztery psy. Kotów nie, nie znoszę. i jeszcze kilka milionów na koncie, żeby nie zawracać sobie głowy pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Dom waszych marzen 25.09.13, 10:07 >Kotów nie, nie znoszę. i dobrze myszy cie zjedza a ja zagarne krowki psy kurki kaczki itd Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Dom waszych marzen 25.09.13, 09:57 [url=http:// m.zoopla.co.uk/home-values/church/foxhill-bank/#/property-history/foxhill-bank-lodge/foxhill-bank/church/accrington/bb5-0eq/19231739]ten[/url] To jest mój dom, tylko chwilowo w cudzych rękach Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Dom waszych marzen 25.09.13, 10:12 Willa w centrum Warszawy, z duzym ogrodem, blisko plazy i gor. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Dom waszych marzen 15.10.13, 22:30 Spore mieszkanie z dużym tarasem na dachu i pięknym widokiem, najlepiej w jakimś dużym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Dom waszych marzen 16.10.13, 01:04 Bachelor, ewentualnie one-bedroom przy 5 Avenue z widokiem na Central Park, zdecydowanie na ostatnim pietrze Jak nie moze byc NY, to moze jeszcze byc Chicago z widokiem na Art Institute. Im mniejsze tym lepsze, fajnie by bylo jakby mialo maly balkon ale nie musi, za to musi byc wysoko, jak najwyzej Gdybym sie bardzo, BARDZO uparla to pewnie na Chicago moglabym sobie pozwolic zwlaszcza teraz, gdy tam u sasiadow wciaz jeszcze "affordable", tyle ze ja w Stanach mieszkac/zyc nie chce wiec marzenia zostana marzeniami ... Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Dom waszych marzen 16.10.13, 03:11 Zmienilaby jedynie lokalizacje i ilosc pomieszczen, bo wielkosc hotelu , to nie dla mnie reszta to ideal poczawszy od kontaktow. Odpowiedz Link Zgłoś
moguer Re: Dom waszych marzen 16.10.13, 10:03 Dom moich marzeń wybudowałam rok temu , w centrum miasta , z ogrodem Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Dom waszych marzen 16.10.13, 11:04 Modernistyczny, ale z ozdobnym gankiem, takim z fotelami, stolikiem, półeczką na yyy soczek i z mnóstwem pnących kwiatów. I obowiązkowo z jednej strony morze, a z drugiej góry i w pobliżu żeby jeszcze jakieś jeziorko było i rzeczka z wodospadem. Odpowiedz Link Zgłoś