Dodaj do ulubionych

kupiłam kawę która

26.09.13, 20:52
...jest"niepijalna"-kupiłam Jacobs velvet,rozpuszczalną, którą zawsze b.lubiłam i kupowałam często.W tym samym markecie co zawsze,w firmowym słoiku, zafoliowana,ale nie do picia,ohydna-kwaśna, nie rozpuszcza się do końca-na dnie kubka zostaje jakiś gęsty osad, gorzko-kwaśny- wylałam trzy kubki do zlewu.
Pierwszy raz mam taką sytuację-pisać do producenta, wysłać tę kawę z reklamacją do firmy?Da to coś?Miałyście taką sytuację z jakimś produktem, który często kupowałyście , byłyście zadowolone i nagle się zepsuł?
Obserwuj wątek
    • princy-mincy Re: kupiłam kawę która 26.09.13, 21:11
      Napisz do producenta, z podaniem miejsca zakupu, nr partii z opakowania itp.
      Moze jakaś partia jest zanieczyszczona?
    • shellerka Re: kupiłam kawę która 26.09.13, 21:22
      może jesteś w ciąży?...
      ta kawa zawsze była "kwaśna"
      • raczek47 Re: kupiłam kawę która 26.09.13, 21:43
        nie, no bez jaj, na 100% nie jestem
        dla mnie ta kawa zawsze była super,ten słoik jest wyjatkowy.
    • klubgogo Re: kupiłam kawę która 26.09.13, 21:24
      To moja ulubiona, chyba na jakąś popsutą trafiłaś.
    • biedronka-111 Re: kupiłam kawę która 26.09.13, 21:27
      Kupiłam kiedyś emulsję natłuszczającą do kąpieli znanej polskiej marki. Produkt nabyłam w aptece, w oryginalnym opakowaniu. Znałam ten olejek, używałam od dawna, wiedziałam jak się zachowuje, pachnie, jaką ma konsystencję. Tym razem wyglądało to jak woda. W aptece reklamacji nie uznano. Napisałam do producenta pełen oburzenia mail. Dostałam przeprosiny i paczkę z dwoma opakowaniami olejku oraz prośbę o odesłanie im wadliwego produktu.
      Nie podam nazwy emulsji ani producenta, bo w sumie zachowali się w porządku i nie chcę im robić antyreklamy.
      • coca-cola100 Re: kupiłam kawę która 26.09.13, 22:23
        Ta kawa nigdy nie byla kwasna,trafil ci sie jakis felerny sloik,wywal kup nowy szkoda zachodu na jakies pisanie.
      • gazeta_mi_placi Re: kupiłam kawę która 27.09.13, 12:23
        Możesz mi napisać na priva nazwę tej emulsji i czy przed wysłaniem do Ciebie nowych kazali Ci okazywać jakiś paragon?
    • hellulah Re: kupiłam kawę która 27.09.13, 09:24
      Tak, i była to właśnie kawa (inny brand). Zgłosiłam reklamację, było ą-ę, odpowiedzi w terminie, ostatecznie wyszło na to, że kawa odpowiada parametrom kawy i przepraszają, ale w sumie nie wiedzą za co smile Dostałam kilka gratisowych mini produktów firmy i generalnie a) bardzo chwalę sobie wdzięk obsługi serwisowej (wiem, że tak ściemniali, jak musieli), b) nie kupuję już tej marki smile

Mam nadzieję, że po cichu firma sprawdziła co i jak i że jednak moje zgłoszenie pomogło innym konsumentom w dalszym rozrachunku smile
    • przeciwcialo Re: kupiłam kawę która 27.09.13, 09:29
      Odeśli do producenta niech se sam wypije wink
      Velvet Jacobsa jest jak zbożówka, bleee...
    • anel_ma Re: kupiłam kawę która 27.09.13, 12:30
      ale to nawet nie pachnie jak kawa - kupiłam z pół roku temu i wyrzuciłam po pierwszym lyku, fuj
    • mynia_pynia Re: kupiłam kawę która 27.09.13, 12:55
      Kawy rozpuszczalne mają krótkie terminy ważności. Może dlatego była taka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka