Dodaj do ulubionych

Wkurzajace bajki

12.10.13, 12:19
Ogladam z dzieckiem Pingu. Pingu jest u dentysty - mama trzyma mu lebek, dentysta boruje pingu placze. Po gabinecie kreci sie Pinga (mlodsza siostra Pingu) lekarz przerywa na chwile wiercenie (mama przytula Pingu) i idzie po cos do biurka. W tym czasie zaczepia go Pinga szeroko otwierajac dziob. Lekarz patrzy klepie ja po glowie i (uwaga) daje wielkiego lizaka!!! No wtf drodzy panstwo?!!!
Nienawidze takich debilizmow w bajkach - myslicie ze to specjalnie sobie klienta szykuje czy po prostu chcial ja pochwalic ze ma ladne zabki? Nie mogl dac szczoteczki??
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Wkurzajace bajki 12.10.13, 12:27
      Może lizak miał ksylitol zamiast cukru smile
      • mvszka Re: Wkurzajace bajki 12.10.13, 12:32
        albo stewię - to jest naturalny środek antybakteryjny i antypróchniczy ,ale takie lizaki są tylko w Japonii
        • majenkir Re: Wkurzajace bajki 12.10.13, 13:54
          Przeciez takie lizaki mozna sobie samemu zrobic. Nie trzeba jechac do Japonii wink.
    • rhaenyra Re: Wkurzajace bajki 12.10.13, 12:34
      buni !!!
      jajo-zajace na dopalaczach
    • guderianka Re: Wkurzajace bajki 12.10.13, 12:41
      przecież są lizaki bezcukrowe tongue_out
    • mruwa9 Re: Wkurzajace bajki 12.10.13, 14:31
      a co ten dentysta robil Pingu?
      Przeciez pingwiny nie maja zebow...
    • mayaalex Re: Wkurzajace bajki 12.10.13, 14:46
      Hmmm... A ja myslalam ze jematczyne dziatki telewizji i innych youtubow nie ogladaja i tylko ja jestem patologia wink
      • ichi51e Re: Wkurzajace bajki 12.10.13, 16:23
        Moje oglada. Na pocieszenie napisze ze badania na temat dziecko+tv nie dosc ze w powijakach to metodologie maja taka ze mozna wszystko wykazac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka