Dodaj do ulubionych

kolega z klasy jest slawny ;)

14.10.13, 23:21
Wlasnie dowiedzialam sie, tak wiecie przez ploty z kolezanka. Nie orientuje sie w tych wszystkich polskich serialach, jakis filmach, zreszta nie poznalabym go teraz! bo sie strasznie zmienil. Kolega, ktoremu w liceum zlamalam serce, a teraz prosze slawa fura i komora wink( i teraz moze bylabym rozpoznawalna jko partnerka pana X w pudelkach i tylle mnie ominelo wink) Może powinnam poprosic o autograf?smile a Wy znacie ludzi mniej lub bardziej slawnych?
Obserwuj wątek
    • net79 Re: kolega z klasy jest slawny ;) 14.10.13, 23:36
      Granie w serialach nie oznacza od razu bycia sławnymwink Styczność miałam z kimś znanym, osoba jak każda innasmile I kumpel reżyseruje jeden serial i czasem w nim też statystuje, ale znany jeszcze chyba nie jestsmile Znaczy ja go znam i jeszcze kilku moich znajomych i żadna tam fura i komórawink nie ma co się podniecaćsmile choć fajne ciachobig_grin
      • ewaewawa Re: kolega z klasy jest slawny ;) 14.10.13, 23:47
        Na koncie jeden zagraniczny film ma, wiec nie tylko serial i na ten wiek(czyli cale zycie jeszcze przed nim) no jestem zaskoczona smile
    • bsl Re: kolega z klasy jest slawny ;) 14.10.13, 23:36
      znam , wodkę na obozie harcerskim razem piliśmy wink
      • bergamotka77 Re: kolega z klasy jest slawny ;) 14.10.13, 23:42
        znamy, razem pracujemy smile
    • net79 Re: kolega z klasy jest slawny ;) 14.10.13, 23:43
      kurcze fajne to może być w kontekście wspomnień piegowatego, szczerbatego zawadiaki lub fajtłapy czy kochliwego Jasia ze szkolnej ławy co w dziurawych portkach łaziłsmile
    • bergamotka77 Re: kolega z klasy jest slawny ;) 14.10.13, 23:45
      Raczej popularny albo rozpoznawalny bo slawnych ludzi znaja wszyscy. Kolezanka nie musialaby ci mowic kim jest x sama bys wiedziala bo kazde dziecko by go znalo, bylby w kazdej gazecie, radiu, tv. Jak gra w trzeciorzednym serialu to niekoniecznie jest slawny wink
      • ewaewawa Re: kolega z klasy jest slawny ;) 14.10.13, 23:51
        No tak jest popularny, rozpoznawalny i moze z pudelkiem przesadzilam ale wszystko przed nim(ma 25lat). I tak polechtalo moje ego, ze sie we mnie kochal, a teraz to pewnie ja bym sie musiala o niego bic wink
        • bergamotka77 Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 00:06
          tam zaraz bic to nie di Caprio. Strasznie infantylnie reagujesz na rozne sytuacje wink
    • myfaith Re: kolega z klasy jest slawny ;) 14.10.13, 23:49
      Taak... chirurga plastycznego smile podobno niezly specjalista od piersismile ale on zawsze interesowal sie pieknem zewnetrznym ma sie rozumiec.
      Po latach od zakonczenia szkoly zobaczylam go w jakiejs telewizji stad wiem ze slawnywink
      • mayaalex Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 08:05
        O, i to jest wlasnie bardzo pozyteczna znajomosc smile
    • melancho_lia Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 08:15
      Mój jeden kolega tez był sławny. Media o nim pisały na pierwszych stronach. Był sprawcą pewnego słynnego morderstwa...

jakiś czas temu trafiłam na nazwisko kolezanki z LO- była menadżerką bardzo modnego i znanego klubu.
    • clio_yaga Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 08:25
      Chodziłam przez 8 lat do podstawówki z pewnym coraz bardziej znanym kucharzem. Tyle, że wówczas nosił inne nazwisko, zdecydowanie bardzo mało medialne. Obecne ponoć jest po przodkach. O tym, że to on dowiedziałam się po tym jak wydał swoją książkę i zobaczyłam ją w empiku z jego twarzą na okładce, poszperałam trochę w internecie i połączyłam pewne fakty i miałam pewność, że to on.
    • misterni Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 08:26
      Znam i to niejednego. Chodziłam do szkoły o takim profilu, że nie było możliwości, żeby część moich kolegów się w większym lub mniejszym stopniu nie wybiła.
    • mindtriper Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 08:48
      Teraz tak życie się ułożyło, że znam wielu celebrytów prywatnie (choć nie wszystkich bym chciała uncertain), ale z czasów szkolnych to chodziłam kilka lat z dość znanym fotografem. Czasy licealne, już wtedy widać było, że to artysta.
      • ziarenko-piasku Maciej Zień :P 15.10.13, 09:01
        8 lat w jednej klasie, często i w ławce tongue_out
    • fomica Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 09:02
      Mój kolega z podstawówki jest reżyserem w Londynie. Niestety kręci jakieś etiudy, niszowe małe formy i inny badziew, więc mało kto o nim słyszal sad
      Ale zawsze to rezyser, jakis powiew wielkiego świata jest.
    • a.nancy Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 09:39
      znam. ilu, to zależy, czy do sławnych zaliczamy wyłącznie "celebrytów", czy osoby pojawiające się w mediach np. jako specjaliści. a znani pisarze się liczą? czy tylko towarzystwo z pudelka?
      celebrytę pudelkowego znam jednego.
    • heca7 Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 09:49
      Znam ale taki wątek był już wielokrotnie i nie chce mi się znowu wymieniać wink
      Chociaż ostatnio mam już pod nos oglądania kolegi w reklamach: Kolega z liceum jest aktorem i dorabia sobie. Ostatnio gra w reklamie no-spy i banku- ten facet w niebieskiej koszulce na korcie smile Boooże , żebyście widziały jego pierwszą dziewczynę big_grin Z mężem , który także chodził z nami do klasy mamy zawsze ubaw po pachy jak sobie przypomnimy big_grin
      • aqua48 Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 10:16
        Chodziłam do liceum, które wydało sporo sławnych ludzi - aktorzy, naukowcy, kucharze, piosenkarze itp. A jednego aferzystę - milionera poznałam na studiach, kiedy jedynym jego majątkiem był oryginalny szalik smile
    • takatoszymura Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 10:52
      Z Sabiną z "Barw szczęścia" siedziałam 3 lata w jednej ławcesmile
    • mona_mayfair Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 11:38
      Mam kolege który napisał kilka dośc poczytnych ksiązek oraz pisał scenariusze do "na wspólnej";p Zrezygnował jednak z tej "sławy" ;p
    • jowita771 Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 11:41
      Nie znam, ale widuję i zamieniam kilka słów ze sławnymi ludźmi. Wiedziałam o dwóch romansach na długo zanim napisał o nich Pudelek. O jednym romansie wiem, o którym Pudelkowi się jeszcze nie śniło.
      • dm.77 Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 15:29
        czego ludzie nie zrobią, żeby zaistnieć... kolejne rozebrane laski w dzień dobry TVN:
        Dzień dobry TVN: Kontrowersyjny występ w programie. Półnaga gitarzystka i seksowna keyboardzistka
    • 3fanta Re: kolega z klasy jest slawny ;) 15.10.13, 15:37
      Mam kuzynkę malarkę dość znane nazwisko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka