mamako2216 Uśmiałam się jak nie wiem co 16.10.13, 08:14 od samego rana.To forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.Dziewczyny jesteście niesamowite.Na żadnym forum nie spotkałam się z czymś takim jak tutaj. BRAWOooooooooooooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: na serio. 16.10.13, 08:19 o, widziałam jak forumki pisały o jakiejś forumce i nie wiedziałam o kim a dzięki Tobie wiem I powiem szczerze że powinnas mieć więcej dystansu- forum rządzi się swoimi prawami i zapamiętuje konkretne wpisy. stąd ocena sytuacji na podstawie różnych wpisów, bez znania kogokolwiek bo nikt nie daje poznać siebie naprawdę, przedstawia tylko wybiórcze fakty z życia, cienie, cząstki i elementy, które nie składają się na całość ale na jakąś maskę Ja do mamyemmy nic nie miałam i nie mam jak zresztą do większości nicków i ich historii, zapamiętuję bardzo mało więc "żyję" na bieżąco-jak trzeba skrytykuję a jak trzeba to pochwalę, nie mam uprzedzeń. A Ty-pisałam Ci kiedyś-zmień nicka po prostu i wróć Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: na serio. 16.10.13, 08:58 Jematki z jednej strony płaczą nad losem misia tresowanego, pieska, kotka, słonika itp., by za chwilę drugiemu człowiekowi nóż wbić albo inne widły. Trudno się nie zgodzić z Shell, że poziom chamstwa jest tu wyjątkowo wysoki - na szczęście to niewielka grupa wiedźm i są tu osoby, z którymi z przyjemnością można poprowadzić niejedną dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: na serio. 16.10.13, 09:35 Rosa, jak ty rozprawiasz o kulturalnej dyskusji to jakby Hitler rozwodził się nad dokarmianiem żydowskich sierot no jak cie mogę, znaj umiar Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: na serio. 16.10.13, 10:17 > Rosa, jak ty rozprawiasz o kulturalnej dyskusji to jakby Hitler rozwodził się n > ad dokarmianiem żydowskich sierot Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: na serio. 16.10.13, 15:18 morgen_stern napisała: > Rosa, jak ty rozprawiasz o kulturalnej dyskusji to jakby Hitler rozwodził się n > ad dokarmianiem żydowskich sierot no jak cie mogę, znaj umiar > Akurat uczę się od najlepszych, morgen. Nie będę pokazywała palcami, bo bym ci oczy wydłubała Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: na serio. 16.10.13, 08:27 o jerzu. to tylko internet, kobieto. ogarnij sie. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Wyjaśnienia upraszam 16.10.13, 09:37 Dobra, widać, że wątek służy temu żeby co poniektórzy zrobili się na kryształy jako śnieg moralnością i grzecznością skrzące - ale oprócz tego to o so chozi? O co ta jatka i kryształów podskakiwanie? Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: na serio. 16.10.13, 09:45 Niestety to nie mentalnosc ludzka, a akurat to Forum. Pisuje na 3 innych forach i tam tak nie jest. Na gazecie jestem od 2003 roku, a i tak nie lubie zakladac tu watkow, bo zawsze znajdzie sie ktos kto zblugza z blotem, za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: na serio. 16.10.13, 09:48 Ale poczytać, jak bluzgają innych to już fajnie, nie? następna hipokrytka, nic nie napisze, "bo się boi", ale czyta z wypiekami. Potem wchodzi w takie wątki i wzdycha, jakie to "okropne forum". Nie widzicie, jakie jesteście obłudne? Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: na serio. 16.10.13, 10:06 Nie wiem czy to do mnie bylo, ale nie czytam z wypiekami na twarzy i nie emocjonuje sie pyskowkami. W ogole na emamie spedzam bardzo malo czasu. Nie rozumiem czemu mam byc hipokrytka? I niby czego mam sie bac? Wlasnie napisalam ze to forum jest specyficzne i czesto chamskie. Taka prawda. A ja w pyskowki nie wchodze. Mam lepsze zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: na serio. 16.10.13, 10:10 No dobrze, ale jednak czytasz to okropne, niekulturalne i chamskie forum. Dlaczego? Podpowiem ci - te grzeczne fora są nudne. Ematka, co by nie napisać, ale tu się człowiek nigdy nie nudzi. Dlatego tu siedzicie, te świńte oburzone też. Ale oczywiście wy tylko tak na chwilę, rzadko i w ogóle przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: na serio. 16.10.13, 10:13 Ja tam lubię to forum. Świetnie kojarzę nicki. Pyskówki czytam, ale uważam, że za chwilę jak tak dalej pójdzie nikt nie będzie pisał ze "strachu" i zostaną same czytające To dopiero nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: na serio. 16.10.13, 10:15 Spoko.Wrócą te co zarzekały sie,ze to koniec pod innymi nickami z innym mężem i rozmiarem Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: na serio. 16.10.13, 10:16 No czytam, ale tez nie regularnie i tez nie wszystkie watki. Czesto juz sam tytul odstrasza. Jestem tu z przyzwyczajenia w sumie, na edziecko trafilam jak najstarsza cora byla mala. Konta likwidowac nie zamierzam, bo czasem sie zdarza ze znajde cos ciekawego dla siebie. Tak ja wczoraj np namiary na fajna kwatere w Sarbinowie z wyjsciem na plaze. Na pewno skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
puza_666 Re: na serio. 16.10.13, 09:51 shellerka napisała: > > > jesteście chore. w dużej skali. już dawno próbowano mi to pokazać, ale dopiero > ostatnio dociera do mnie skala tej trawiącej forum choroby. taplanie się w praw > dziwym gó nie to wasza ulubiona rozrywka. najlepiej z traumami, przejściami, si > niakami i bebechami na wierzchu, a jak któraś zaczyna się odbijać, to łups ją > przez łeb po najbardziej odsłoniętych słabych punktach, łups, co się będzie wyc > hylać! równać do poziomu! > Masz sporo racji. Tutaj nie mozna sie pochwalic ze cos Ci fajnie wychodzi, ze jestes w czyms dobra. Kiedys sie "pochwalilam" ze staram sie dbac o siebie chociaz urody jetsam mocno przecietnej to zaraz jakas hienka forumowa wywlokla moje zdjecie na ktorej byl fragment mojej reki! I skomentowala to odpowiednio. Glownie mnie to ubawilo I Tobie tez radze olewke I podejscie z dystansem bo chyba zbyt emocjonalnie to wszytsko traktujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: na serio. 16.10.13, 10:06 No i mamy nową wersję słynnej piosenki "Trzej przyjaciele z boiska" Trzy przyjaciółki z forum Jedna rodem jest z miasta Warszawy, Druga rodem jest z miasta Poznania, No a trzecia jest rodem ze Szczecina, każda szczęśliwa i piękna. Ref. Trzy przyjaciółki z forum, Rosa, Shellerka i Kotka Żyć bez siebie nie mogą, dziarskie i nierozłączne. Nie jedną pyskówkę w necie już wygrały, Nie jedną forumkę zbluzgać zdążyły. Często się kłóciły, Lecz zawsze znów się godziły. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 przystanku/empatio 16.10.13, 15:22 naucz się pisać poprawnie po polsku w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: przystanku/empatio 16.10.13, 15:26 rosapulchra-0 napisała: > naucz się pisać poprawnie po polsku w końcu. A gdzież to, ach gdzież ten błąd straszliwy, kalający nasz piękny język ojczysty (chociaż twój chyba już nie?) uczyniłam? Wskaż mi, o krynico mądrości. Tylko nie paluchami, bo faktycznie oślepnę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: przystanku/empatio 16.10.13, 15:27 Znajdź, popraw, przeproś i wyjdź. Kolejność dowolna. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: przystanku/empatio 16.10.13, 15:29 rosapulchra-0 napisała: > Znajdź, popraw, przeproś i wyjdź. Kolejność dowolna. Sama sobie wyjdź, ja zostaję. Czyli jednak błędu nie było? I kto tu ślepy? --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: przystanku/empatio 16.10.13, 15:43 Nie ośmieszaj się. Dobrze ci radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: na serio. 16.10.13, 10:00 Bosze od tej chwili nastąpi śmierć forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: na serio. 16.10.13, 10:23 Ciekawe jakby wyglądało wasze spotkanie w realu, np na jakiejś imprezie, czy byłoby grzecznie, czy te same argumenty padłyby w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
serei Re: na serio. 16.10.13, 10:27 Shellerka czemu nie napiszesz, że odchodzisz bo zrobiłaś się po prostu rozpoznawalna w realnym życiu? podałas za dużo danych o sobie, mężu, dzieciach, podkolorowałas swoje życie i się po prostu przestraszyłaś. Walisz moralizatorski post i choć ja sama rzadko tu jestem to doskonale wiem jak potrafisz dopieprzyć jednej i drugiej. Znikniesz pod tym nickiem a zjawisz się pod drugim bo za bardzo potrzebujesz być w centrum uwagi aby zrezygnować z forum. Chcesz zmieniać świat? zmieniaj, ale zacznij od siebie hipokrytko. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: na serio. 16.10.13, 12:33 zgadzam się, że taki jest powód odejścia, szkoda, że odchodzisz, ale ja rozumiem, szczególnie, że przyznałaś się do trudnych spraw, niefajnie, jakby szef to przeczytał czy sąsiedzi, ja się nie dziwię może załóż nowego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306306 Re: na serio. 16.10.13, 12:18 nie jestem pamiętliwa i nawet jak się z kims na forum zetnę, to następnego dnia nie pamiętam. Tutaj jest jednak wyjątek w postaci rosypulchry, która mnie kiedys nazwała "niedopchniętą rozwódką" . Postanowiłam bronić interesów wszystkich "niedopchniętych rozwódek" i zapamiętałam sobie nikt tej baby. Jak bede w Anglii (już niedługo) w okolicy, to zaczaje się na tego łysola małego pękatego i go uwiodę dla sportu Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: na serio. 16.10.13, 12:44 Jak bede w Anglii (już niedł > ugo) w okolicy, to zaczaje się na tego łysola małego pękatego i go uwiodę dla s > portu Ha ha ha lubię to Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: na serio. 16.10.13, 12:54 Po tym poście zapamiętam twój nick Boski plan hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
puza_666 Re: na serio. 16.10.13, 15:33 kobieta306306 napisała: > nie jestem pamiętliwa i nawet jak się z kims na forum zetnę, to następnego dnia > nie pamiętam. > Tutaj jest jednak wyjątek w postaci rosypulchry, która mnie kiedys nazwała "nie > dopchniętą rozwódką" . Postanowiłam bronić interesów wszystkich "niedopchnię > tych rozwódek" i zapamiętałam sobie nikt tej baby. Jak bede w Anglii (już niedł > ugo) w okolicy, to zaczaje się na tego łysola małego pękatego i go uwiodę dla s > portu hahahahhahah! Boskie! Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: na serio. 16.10.13, 13:44 Dlaczego jak ja zalozylam watek o edel ze jest jasnowidzem bo wywrozyla pedogila, to zostal on usuniety??? A teraz wateczek o mamieemmy sobie kwitnie? Ladna mi wolnosc slowa. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: na serio. 16.10.13, 13:54 A shell też nie ma tych wszystkich luksusów, tylko na kasie w Biedrze tyra? A na skrzyżowaniu to trabant jej się zepsuł? Prawdę mówiąc, gdyby się do tego przyznała, od razu nabrałabym do niej szacunku i złego słowa więcej nie napisała. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: na serio. 16.10.13, 13:58 No dobra przyznaje się -uwielbiam kaszanke ale mi narobilas smaka Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: na serio. 16.10.13, 14:08 Uwielbiam te twoje ojej nie wiem o co chodzi Chyba,ze serio nie wiesz o co chodzi.To już mniej fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: na serio. 16.10.13, 14:26 Akurat mam to gdzieś co ty uwielbiasz u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: na serio. 16.10.13, 14:28 Nadal będę to uwielbiała,nawet jak ty masz to gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: na serio. 16.10.13, 14:33 A ja nadal uwielbiam to forum Ale czekam na jeden wpis który pod paragraf podejdzie i właśnie sobie ten wątek kopiuje bo jedna osoba chyba bedzie mieć powód do smiania się już wkrótce Naprawdę nikt pisząc tu nie jest anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
saphire-2 Re: na serio. 16.10.13, 14:35 Nie strasz Na razie ty kłamiesz. My wyciągamy tylko twoje wątki, to co ty sama osobiście tu napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
saphire-2 Re: na serio. 16.10.13, 14:36 Boisz się teraz napisać o domu i o pracy? Masz szansę napisać prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: na serio. 16.10.13, 14:39 Nie strasze.Ale w pewnym momencie trzeba przyznać że zabawa się skończyła.I cóż ..czasem lepiej sobie odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
saphire-2 Re: na serio. 16.10.13, 14:42 Odpuszczam i życzę miłego wieczoru u boku męża w pięknym wielkim domu w dobrej dzielnicy Krakowa. Miłych zakupów najdroższych marek. Miłej pracy w sieciówce za 1700 PLN. Miłych marzeń choć nie wiem po co to robisz, po co ubarwiasz, jesteś przecież miłą osobą, po co ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: na serio. 16.10.13, 15:10 Też odpuszczam. Ale nie dlatego, że się boję. Po prostu mam coś z kota - lubię złapać myszkę i podręczyć ją trochę, ale w przeciwieństwie do kota nie zjadam swojej ofiary. Sorry mamoemmy, że doprowadziłyśmy cię na skraj załamania nerwowego, ale na tym forum już tak jest... I dobra rada - bądź sobą, nie kreuj się, nie udawaj nikogo i nie strój w cudze piórka. Na gwizdek ci to? --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: na serio. 16.10.13, 15:31 Cytat. I dobra rada - bądź sobą, nie kreuj się, nie udawaj nikogo i nie strój w cudze piórka. Na gwizdek ci to? ty też, przystanku, ty też.. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: na serio. 16.10.13, 15:34 Ja nikogo nie udaję. Zawsze jestem tak samo wredna. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: na serio. 17.10.13, 17:15 Najpierw probowalas zrobic ze mnie maniciurzystke i przeforsowac wizje mojego mieszkania w jednym wynajetym pokoju,nie wyszlo,to rzucilas sie na mame emmy. Jak bardzo trzeba miec ze soba problemy,by czepiac sie kogos w tak obrzydliwy sposob. Mam nadzieje,ze ci ulzylo. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: na serio. 17.10.13, 17:28 A co złego w kosmetyczce/manicurzystce? Znam jedną specjalizującą się w tipsach żelowych i akrylowych, ma własną firmę, jest rozchwytywana, zdarzają jej się zlecenia od aktorek. Kasy na gołe oko ma minimum 3000 zł na czysto, napiwki swoją drogą. Dobra kosmetyczka/fryzjerka/manicurzystka to skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: na serio. 17.10.13, 17:42 Akurat gazetka mozesz sobie z nia raczke podac,bo tez zrobilas z mojego hobby,zawod. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: na serio. 16.10.13, 20:47 wlasnie, ty nie jestes anonimowa i bardzo sie o to postaralas Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 21:42 do jutra wieczora to do moderatorów.Agora juz powiadomiona-nie przeze mnie. Przesłałam linka znajomemu-ano jest ciekawie.Było zabawnie,bo ja naprawdę mam duży dystans do tego co pisze się na forach,ale dla sprawdzenia wysłałam,gdyz jednak patrząc z boku-zaczeło się robić niemiło Chętnie napisałabym co myślę o pewnych inteligentnych nickach-ale-ja przekraczać żadnych granic nie zamierzam BYło fajnie,zabawnie-ale czasem trzeba się zastanowić,kto siedzi po drugiej stronie i co może zrobić ze słowem napisanym w internecie.I nie straszę tutaj nikogo. Prawo nie tak dawno się zmieniło-anonimowośc w internecie już nie istnieje. Teraz ja będę wredna-ok ? pamiętacie taką forumkę "paniwaz" ? Troszkę za dużo chlapneła nt jednego doktora,który pisał na forum. Pewnie każdy pamięta co było dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 21:53 Jesli ktos podał Twoje dane osobowe, to masz rację. Jesli jedyne ujawnione szczegóły to (hipotetyczna) wysokosc pensji albo stanowisko, na jakim pracujesz to wybacz, ale przekroczyłas granicę smieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 21:59 To samo miałam napisać. Wspomniana przez mamęemmy pani i jeszcze jedna razem z nią jechały po pewnym lekarzu z imienia i nazwiska, wymyślając jakieś chore historie na temat jego działalności zawodowej. Jako żywo nikt tu na forum nie twierdził, że mamaemmy źle maluje klientkom paznokcie. Jedyne, co Agora może zrobić, to poradzić mamieemmy, żeby mniej wierzyła w anonimowość w necie i mniej ochoczo sprzedawała tu swoją prywatność. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:13 przystanek_tramwajowy napisał: Jedyne, co Agora może zr > obić, to poradzić mamieemmy, żeby mniej wierzyła w anonimowość w necie i mniej > ochoczo sprzedawała tu swoją prywatność. i tu się mylisz.Agora MUSI podać dane,IP itd.Tak własnie ostatnio prawo zmieniło się-też tego nie wiedziałam-to dla mnie też jest zaskoczeniem. Sama zaczynam się kontrolowac,bo tez czasami mogłabym się podłożyc A co do mojej prywatnosci-nie mam zamiaru nic ukrywać,jabym chciała to bym zmieniła nick. I to mi wolno.Ale nikt nie ma prawa mnie obrażać,szmacić i nękać > Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:20 Prawo zmieniło się w sprawie obrażania jednego anonimowego nicka przez inny anonimowy nick? ktos Cię chyba w maliny wpuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik.odchudzania Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:22 A co ma uzyskanie IP (jedyne dane, jakie możesz uzyskać) ze skasowaniem wątku? To są kompletnie różne sprawy. To, że ty nie widzisz wątku, nie oznacza, że ginie on na wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik.odchudzania Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:23 na wiek wieków - bo wiek uciekł. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:28 Nie ma prawa, które a priori nakazywałoby udostępnianie danych użytkowników forum. Są wyroki w pojedynczych sprawach i dotyczą konkretnych przypadków. www.hfhrpol.waw.pl/obserwatorium/index.php?option=com_content&view=article&id=4503:nsa-kiedy-mona-udostpni-adres-ip-podmiotom-prywatnym&catid=40:zkraju&Itemid=34 --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:43 Pod warunkiem, ze nikt z pirania nie ma do czynienia! jak pirania sie wezmie do roboty, to pustki na forum bedO. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:45 nanuk24 napisała: > Pod warunkiem, ze nikt z pirania nie ma do czynienia! jak pirania sie wezmie do > roboty, to pustki na forum bedO. > > I pładż i zgrzypienie zembóf. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:46 i Agora pojdzie z torbami Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:52 nanuk24 napisała: > i Agora pojdzie z torbami > Agora nie ma nic do tego.Każdy odpowiada za wpisy swoje. Mnie zaczyna śmieszyc caly wątek coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:57 Agora pojdzie z torbami, bo na forum pustki beda, a pustki beda, bo pirania sac postrach bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 23:01 Na forum e-matka zaczniemy się wymieniać przepisami na ciasteczka i chwalić, która dokładniej mężowi buty wyczyściła. Żadnego lżenia, żadnych rzygów... 16 października 2013 roku umarła e-matka. Cześć jej pamięci! --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:05 nie to zupełnie nie o to chodzi,no błagam Cie.O swojej pensji za dawnych czasów pisałam sporo,tak samo jak i o tym gdzie pracowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:09 No to już zupełnie nie wiem, na co chcesz się skarżyć Agorze? Jakież to twoje dobra zostały tu naruszone? Że napisałyśmy, że ci nie wierzymy? Olaboga! No dramat! Weź wyluzuj! A może o ten dres chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:24 przystanek_tramwajowy napisał: > No to już zupełnie nie wiem, na co chcesz się skarżyć Agorze? Jakież to twoje d > obra zostały tu naruszone? Że napisałyśmy, że ci nie wierzymy? Olaboga! No dram > at! Weź wyluzuj! A może o ten dres chodzi? > Szczerze? Ja naprawdę się z tego smiałam Czytałam ten wątek jadąc z Emką do okulisty i musiałam sie czymś odstresowac -(i super -czeka ja operacja,no i popatrzcie ,wcale nie mamy tak dobrze ...) Przeczytałam wątek po kolei-tak jakby nie dotyczył mnie-i dla zabawy wysłalam go znajomemu młodemu prawnikowi,taka pirania,więcej pisac nie zamierzam na jego temat,pirania to jego przezwisko,chyba wystarczy I on mi po jakims czasie dał znać,że chyba jednak jest coś na rzeczy.Podał mi paragrafy itd. I może się tym zająć.Agora nie odpowiada za tresci zamieszczone w internecie,ale MUSI podac IP uzytkowników,którzy obrażają kogoś.Takie mamy prawo teraz. Wiesz..mógł mnie ktos widziec w sieciówce-to jasne,ale wymyslanie,że w tej sieciówce byłam w dresie i bez makijażu-błagam cie.Pracowałam kilka miesięcy m.in w Pierre Cardin -uwierz mi,że w dresie tam-i bez makijazy chodzic nie można Ale to nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:29 Kabaret doslownie Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:31 nanuk24 napisała: > Kabaret doslownie > Nie kabaret tylko oceanarium - pirania się pojawiła! --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:30 Aha, to wg Twojego prawnika-piranii powiedzenie "byłas w dresie" podpada pod paragraf o znieważaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:35 Dres to nic, ale ten brak makijażu... no powiedz, żebyś sama nie dzwoniła do prawnika! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:48 morgen_stern napisała: > Dres to nic, ale ten brak makijażu... no powiedz, żebyś sama nie dzwoniła do pr > awnika! > ano własnie Dres i brak mejkapu to żart-oczywiscie . Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 17.10.13, 11:45 morgen_stern napisała: > Dres to nic, ale ten brak makijażu... no powiedz, żebyś sama nie dzwoniła do pr > awnika! ahahahahahahaha padłam wątek ROKU czy dekady? to która to idzie siedzieć ta pirania to chyba Yennusia, podobnego maila mi kiedyś wysmarowała, bo byłam na tyle odważna, żeby się z nią nie zgodzić- postraszyła kolegami prawnikami a to ona wywlekła dane Rosy wtedy co za forum Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306306 Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 17.10.13, 11:51 naomi19 napisała: to która to idzie siedzieć ta pirania to chyba Yennusia, podobnego maila mi kiedyś wysmarowała, bo byłam na tyle odważna, żeby się z nią nie zgodzić- postraszyła kolegami prawnikami a to ona wywlekła dane Rosy wtedy tak tak tak, aż w łapki klaszczę bo dzięki temu teraz wiem gdzie mam jechać w tej Anglii dziś już depiluje nóżki. Zemsta smakuje rozkosznie Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 17.10.13, 12:22 To rzeczywiście możesz Yennusi podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:35 lady-z-gaga napisała: > Aha, to wg Twojego prawnika-piranii powiedzenie "byłas w dresie" podpada pod pa > ragraf o znieważaniu? hahaha to akurat zupełnie nie o to chodzi Ale wg mnie-gdybym to ja ustanawiała prawo-SZAFOT ! A w dresie zaczełam chodzić dopiero jak zamieszkałam w domu-ale i tak oprócz męża i trzech psiapsiólek,no i Emki,nikt mnie w nim nie widział Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_owca Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 17.10.13, 08:44 > A w dresie zaczełam chodzić dopiero jak zamieszkałam w domu-ale i tak oprócz mę > ża i trzech psiapsiólek,no i Emki,nikt mnie w nim nie widział Heh, czyli lepiej, zeby w dresie widzial cie maz, niz obce emamy? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:33 Wiesz co, wkurzyłam się, bo dziewczyny zaczęły się ośmieszać naskakując na ciebie i żądając, żebyś "napisała prawdę", ale ty też nie jesteś lepsza. Chcesz robić aferę, bo ktoś twierdzi, że widział cię w dresie i bez makijażu? No proszę cię. Laski przesadziły, ale ujawniania danych to ja tu raczej nie widziałam. Muszę przyznać, że to najbardziej humorystyczny wątek od wielu miesięcy, a najbardziej zaangażowane emocjonalnie w to osoby - z obu stron barykady - kompletnie się zbłaźniły. Komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:42 no i widzisz morgen-nie lubimy się,ale masz racje Ja nie robie akcji bo chodzi o dres czy brak makijażu-chociaż to POMÓWIENIE Ale mój prawnik wyłonił teksty,ktore nie powinny się znalezc. Co do wątku-przyznaje-komedia-AUTENTYCZNIE się z niego smiałam No i popatrz-potrafiłas mnie skrytykowac,nie naruszając ani prawa,ani granic dobrego smaku.Nie lubię cię,ale szanuje,bo nie zahaczasz granice . Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 16.10.13, 22:59 Sorry, Morgen,że podpinam się pod Ciebie. Wątek żenada, z obu stron. Ale najlepsze jest to, że to Stacie wyszła na "dresiarę bez tapety". Mamoemmy, serio, uważasz, że stwierdzenie klienta, że był odziany w dres i miał twarz saute jest karalne? Re: lans a kasa stacie_o 08.10.13, 12:59 Odpowiedz Pani zarabia mniej niż 2 tysiące. Co gorsza obsługiwała np mnie ubraną w ciuchy typu rozciągnięty dres i bez grama mejk apu. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Wy naprawdę kopiujecie wątki? 16.10.13, 23:06 Bo tego postu, który cytujesz, już nie ma. To jakaś choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Wy naprawdę kopiujecie wątki? 16.10.13, 23:08 To na pewno przez przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Wy naprawdę kopiujecie wątki? 16.10.13, 23:15 Kuzwa, Nanuk, chciałam dobrze, a wyszłam na psychiczną kopistkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Wy naprawdę kopiujecie wątki? 16.10.13, 23:13 Misterni, wlazłam do tego drugiego wątku, bo zupełnie nie wiedziałam, o co ta jatka. Wlazłam z 10,moze 15 min temu. Przeczytałam, zrobiło mi sie niemiło, ale w tym własnie poście natychmiast dojrzałam te nieszczęsne " ą", które kompletnie zmienia sens wypowiedzi. Skopiowałam, zeby zakończyc temat dresu i mejkapu . Zaprawdę, lubię net, ale nie aż tak, żeby kopiować wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Wy naprawdę kopiujecie wątki? 17.10.13, 00:19 jedna literka i 300 wpisów idzie się j..ć. fascynujący watek, a ja musze iść spać. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Wy naprawdę kopiujecie wątki? 17.10.13, 00:26 Spij spokojnie Mamaemmy ma 'skriny prawdy', moze je udostepni kiedy Pirania sie juz ze wszystkim zapozna. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306306 Re: Wy naprawdę kopiujecie wątki? 17.10.13, 11:54 ja kopiuję tylko wszystkie wątki Rosy. Musiałam dysk wymienić, bo już się zapchał i komputer zaczął się zawieszać Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 17.10.13, 10:15 Bo to nie był dres ino firmowy kubraczek (często Panie w galeriach noszą spodnie plus koszulka w tym samym kolorze z logo firmy, ale nie jest to dres), a twarz nie bez makijażu tylko z makijażem typu "nude". Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 22:36 lubię Cię szczerze i nie mogę patrzeć wystawiasz się na pośmiewisko. Jeśli czujesz, że zostałaś obrażona (nie wiem, bo nie czytam nawet 1/10 wątków na forum), to zrób kopie i niech pan Pirania się tym zajmie. Ale odpuść sobie trąbienie o tym tutaj. Raz, że niepolitycznie, dwa, jeszcze nie wiesz jakie będą efekty tych działań. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 22:41 Alez nic w watku nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 22:42 Nie przebrnęłam przez dzisiejsze posty. Zresztą mogło być coś gdzie indziej, dlatego piszę, że nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 22:45 nie warto brnąć, tak szczerze mówiąc generalnie wszystko się sprowadza do tego, że wszystkim nerwy puściły bo "mojsze za wszelką cenę musi być na miejscu" Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 22:48 > bo "mojsze za wszelką cenę musi być na wierzchu" Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 23:21 Popieram Misterni. Błagam Mamoemmy napisz, że wymyśliłaś tego prawnika, bo nie chcę żyć z taką świadomością, że prawnik może być tak głupi. Owszem Agora czy ktokolwiek ma udostępnić IP, jeśli wnioskuje o to prokuratura czy policja i czyni to z b.poważnych przyczyn np. zagrożenie terrroryzmem, pedofilią czy USTAWICZNE nękanie. Uwierz mi, że napisanie, że mamaemmy w dresie chodzi nie jest takim powodem . Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 23:27 Przecież to nie o to chodzi. Dziewczyna się wkurzyła,że prawdopodobnie ktoś, kto ją zna, podaje na forum informacje na jej temat. Bo chyba po "dresie" nikt jej nie zidentyfikował? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 23:46 gaga-sie napisała: > Przecież to nie o to chodzi. Dziewczyna się wkurzyła,że prawdopodobnie ktoś, kt > o ją zna, podaje na forum informacje na jej temat. Nie-nikt mnie nie zna z tych osób-osobiscie,bo wtedy nie podawałyby takich informacji-tu nie chodzi o podawanie faktów,bo nikt ich nie zna z tego wątku,jak widac Ja się nawet nie wkurzyłam,mnie cały wątek śmieszy,ale są wypowiedzi które przekraczają nawet nie tyle granice dobrego smaku a przekraczają tzw dobrowolność słowa. Bo chyba po "dresie" nikt je > j nie zidentyfikował? Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 23:49 Dobrowolność słowa? Łuuuu! Pan Pirania pojechał z grubej rury! A wytłumaczył ci, co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 23:53 to akurat moje słowa. Jutro zacznie się zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 23:54 mamaemmy napisała: > to akurat moje słowa. Tak też sądziłam. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 23:57 Tylko prosze, miej jaja i sie nie wycofuj z oskarzenia. Daj pirani zarobic i osiagnac sukces, bo ja juz czekam na rozprawe z wypiekami. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 17.10.13, 00:00 nanuk24 napisała: > Tylko prosze, miej jaja i sie nie wycofuj z oskarzenia. Daj pirani zarobic i o > siagnac sukces, bo ja juz czekam na rozprawe z wypiekami. A "dobrowolność słowa" po tym procesie zrobi większą karierę niż swego czasu "pomroczność jasna". Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 17.10.13, 00:08 > A "dobrowolność słowa" po tym procesie zrobi większą karierę niż swego czasu "p > omroczność jasna". Uwazam rowniez, ze i pirania osiagnie sukces bez ruszania palcem w dupie. Do forumowego zargonu wejdzie na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 17.10.13, 00:01 Ja myślę. Pewnie połowa osób śledzi ten wątek z wypiekami-my za to mamy ubaw. Ale .Jutro jest nowy dzień.Wątek mam skopiowany-więć ubaw moge mieć na co dzień A podpuszczać mnie nie trzeba,naprawdę,nie mam 15 lat i Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 17.10.13, 13:02 mamoemmy wytłumacz łopatologicznie o co ty sie właściwie pultasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 17.10.13, 13:27 lilly_about napisała: > mamoemmy wytłumacz łopatologicznie o co ty sie właściwie pultasz? podejrzewam, że o dobrowolność słowa Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 17.10.13, 13:36 A ktoś wie, o której się dzisiaj zacznie ta zabawa obiecana przez mamęemmy? Nie chciałabym przegapić! Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik.odchudzania Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 17.10.13, 13:36 Śmiejcie się, śmiejcie, a tu jakieś nieszczęście już czyha za rogiem, bo mamaemmy tak potrafi. Samo jej się tak robi. Siedem plag egipskich to mały pikuś przy tym, co spotka forumki z emamy. Już mi jest nas żal. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 17.10.13, 13:38 Wszystkie forumki? Nie wiem, czy pirania ogarnie tyle pozwów. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 23:54 Dobrowolność słowa. Aha. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 23:56 anulka.p napisała: > Dobrowolność słowa. Aha. No, rozumiesz... Dobrowolność słowa! --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 To ja się pytam 16.10.13, 23:03 po raz kolejny - gdzie są modki do cholery??? I dlaczego nikt do tej pory nie wykasował tych postów przystanka i całej reszty?? Od czego jest netykieta?? Od czego są modki?? Bo wychodzi, nie pierwszy raz, że są od promowania takich chamskich jatek, nagonek i obraźliwych wątków Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: To ja się pytam 16.10.13, 23:05 A co ja takiego napisałam? Czep się Rosa tramwaju! O rany! Co ja wygaduję? Oczywiście chciałam napisać: Odejdź Roso w pokoju! - Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306306 Re: To ja się pytam 16.10.13, 23:15 przystanek_tramwajowy napisał: "Czep się Rosa tramwaju! O rany! Co ja wygaduję? Oczywiście chciałam napisać: Odejdź Roso w pokoju!" Przystanek - no śmieję się i nie mogę przestać niemożliwa jesteś ps. proszę aby spytać pana piranię czy określenie "niedopchnięta rozwódka" kwalifikuje również do wytoczenia ciężkiej artylerii, bo jeśli tak to ja poproszę. Rosa już się możesz bać Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: To ja się pytam 16.10.13, 23:21 kobieta306306 napisała: proszę aby spytać pana piranię czy określenie "niedopchnięta rozwódka" k > walifikuje również do wytoczenia ciężkiej artylerii, bo jeśli tak to ja poprosz > ę. Rosa już się możesz bać > Ja myślę, że możesz już rzucić robotę i zacząć się rozglądać za jakąś willą z basenem. Za tę "niedopchniętą rozwódkę" będziesz mogla spokojnie żyć jak królowa. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: To ja się pytam 16.10.13, 23:10 I nie kasować wątku w żadnym wypadku. Tak mnie tu co niektóre obrażały, że też sobie wynajmę prawnika. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 22:41 Mamoemmy! Daj panu Piranii link do tego forum a będzie miał z czego żyć do emerytury. Tutaj każdy post to materiał na proces. Ja zaraz go wynajmę, żeby mnie reprezentował w sprawie przeciw forumce, która w każdym wątku twierdzi, że ja po polsku pisać nie umiem i jestem prymitywna. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 22:44 przystanek_tramwajowy napisał: > Mamoemmy! Daj panu Piranii link do tego forum a będzie miał z czego żyć do emer > ytury. Tutaj każdy post to materiał na proces. Ja zaraz go wynajmę, żeby mnie r > eprezentował w sprawie przeciw forumce, która w każdym wątku twierdzi, że ja po > polsku pisać nie umiem i jestem prymitywna. naprawdę myślisz,że chodzi o Ciebie? > Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 22:49 Nie. Myślę, że nie chodzi o mnie. Domyślam się natomiast, o kogo może chodzić. Dam ci dobrą radę - nie daj się wykorzystać i wciągnąć w coś, co niekoniecznie musi służyć twoim interesom. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 22:53 chyba styki na linii Rosa Mamaemmy Shellerka sie wlasnie przepalaja i to sie nazywa prawnik Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 23:01 przystanek_tramwajowy napisał: > Nie. Myślę, że nie chodzi o mnie. Domyślam się natomiast, o kogo może chodzić. > Dam ci dobrą radę - nie daj się wykorzystać i wciągnąć w coś, co niekoniecznie > musi służyć twoim interesom. Wiem,bo akurat moim interesom to nie będzie służyc-masz racje.Ale to jego kwestnia wyrobienia sobie jeszcze lepszej opinii (ma prawie identyczną sprawę za sobą -wygraną). Tak czy inaczej-na początku kazał mi się uspokoić i zastanowić-jutro mam się odezwać > Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 23:24 ale w kancelarii Pirania i Spólka mają dzisiaj bękę Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 22:42 no wyzej manicure nie podskoczysz Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Mamoemmy, błagam, przestań! 16.10.13, 22:45 an_ni napisała: > no wyzej manicure nie podskoczysz no niestety wyżej sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Mamoemmy, bardzo 16.10.13, 22:59 mocno trzymam kciuki za Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 17.10.13, 17:14 Ho ho, pirania, groźnych masz kumpli na dzielni, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 17.10.13, 17:22 Mamo emmy,ja na twoim miejscu zrewidowalabym przyjaciol i znajomych,podejrzewam,ze za tymi wpisami wcale nie kryje sie forumowy detektyw,tylko jakies zalosnie zazdrosne babsko z twego otoczenia. Mi to wyszlo na dobre,juz nie Maja sie sfrustrowani idioci czym podniecac. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: prosze bardzo o niekasowanie wątku do jutra 18.10.13, 00:10 I tu się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: na serio. 16.10.13, 15:29 mamaemmy napisała: > Akurat mam to gdzieś co ty uwielbiasz u mnie Ja tam cię całą uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 To ja też się przyznam, a co tam! 16.10.13, 15:26 mamaemmy napisała: > No dobra przyznaje się -uwielbiam kaszanke ale mi narobilas smaka 1. Mam najpiękniejsze, najmądrzejsze i najlepiej wychowane dzieci na świecie. I jestem z nich bardzo dumna, bardzo je kocham i dla nich żyję. Jeszcze żyję. 2. Uwielbiam duszoną wątróbkę z cebulką i jabłkami. Normalnie na samą myśl się zaśliniłam Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: na serio. 16.10.13, 13:54 jesteś pewna, że poleciał dlatego, że był o Edel, a nie dlatego, że był tematycznym dublem ? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: na serio. 16.10.13, 15:11 iwles, jak jako modka możesz pozwolić na takie rzygi na forum? Netykieta się kłania, pani modko Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: na serio. 16.10.13, 15:14 rosapulchra-0 napisała: > iwles, jak jako modka możesz pozwolić na takie rzygi na forum? Netykieta się kł > ania, pani modko Rosa, opanuj się, jakie rzygi? To prawie kulturalna dyskusja. My pytamy, mamaemmy odpowiada. A ty wyskakujesz nagle, jak Filip z konopi z jakimiś pretensjami. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: na serio. 16.10.13, 15:20 przystanek, do końca oślepłaś? Kulturalnie pytacie?? Nagonkę zrobiłyście i ty to nazywasz kulturalnym pytaniem?? Wolne żarty! Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: na serio. 17.10.13, 12:53 Nie zniknalby gdybys napisala,bylam w sklepie i edel na kasie siedziala Poczekaj,wstawie rzecz za wiecej niz 100euro i sie zacunie,ze wstawiam linki,a w rzeczywistosci mnie nie stac po mamiermmy jada za gabinet i Dom. Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: na serio. 16.10.13, 13:54 I co? Teraz to nabraly wody w gebe. To moj ostatni wpis na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
empatia0 Re: na serio. 16.10.13, 16:07 Cytat...... >nawet jak się z kims na forum zetnę, to następnego dnia nie pamiętam. Tutaj jest jednak wyjątek w postaci rosypulchry, która mnie kiedys nazwała "niedopchniętą rozwódką" wink . Postanowiłam bronić interesów wszystkich "niedopchniętych rozwódek" i zapamiętałam sobie nikt tej baby. Jak bede w Anglii (już niedługo) w okolicy, to zaczaje się na tego łysola małego pękatego i go uwiodę dla sportu wink< Rosa ze wszystkich tu obecnych wypowiada sie najobrzydliwszymi określeniami. Bogaty zasób słownictwa, nie ma co! tylko szkoda że w tą niedobrą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: na serio. 16.10.13, 17:35 kobieta306! No kurcze - na twój temat akurat zdania nie zmienię. Bardzo często jesteś nie tylko niemiła, nieempatyczna, ale zwyczajnie chamska, więc nie dziw się, że są ludzie, którzy na twój nie mają nic dobrego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306306 Re: na serio. 16.10.13, 20:02 rosapulchra-0 napisała: > kobieta306! No kurcze - na twój temat akurat zdania nie zmienię. Bardzo często > jesteś nie tylko niemiła, nieempatyczna, ale zwyczajnie chamska, więc nie dziw > się, że są ludzie, którzy na twój nie mają nic dobrego do powiedzenia. poczekaj, poczekaj zbliża się długi weekend, a ja bilety już mam. Postudiowałam tego bloga Twojego i naczaję się na pękatego ani się nie spostrzeżesz. Jak nagle będzie zachwycony, zadowolony i spełniony , to znaczy, że byłam w Anglii Będzie przynajmniej jeden człowiek, co będzie miał coś dobrego do powiedzenia na mój temat Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: na serio. 16.10.13, 22:57 Nie wiem, kto to jest pękaty, ale twoje wywody powodują tylko, że nie tylko śmieszna jesteś, ale wręcz żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306306 Re: na serio. 16.10.13, 23:18 rosapulchra-0 napisała: "Nie wiem, kto to jest pękaty, ale twoje wywody powodują tylko, że nie tylko śmieszna jesteś, ale wręcz żałosna." wiesz, żona zawsze dowiaduje się ostatnia Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: na serio. 16.10.13, 16:21 kota_marcowa napisała: > Oho pulchnej nerwy puszczają > Zaraz będzie, że wszyscy na forum to wstrętne, prymitywne trolle, pukające w dn > o od spodu i z jej strony EOT, po czym nastąpi kontynuacja bluzgów, aż do wycię > cia przez modki i jeszcze ohyda , ohyda i rzyg rzyg Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: na serio. 16.10.13, 17:47 > KOŃCZĘ Z TYM FORUM. TO MÓJ OSTATNI TUTAJ POST Oho! Forum sie zatrzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: na serio. 16.10.13, 23:49 Ale jaja Wątek się wyrwał modkom całkowicie spod kontroli, jedno co trzeba przyznać shellerce, to, że odeszła z hukiem Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: na serio. 17.10.13, 00:30 Shellerka 'przetrzezwieje' i wroci, powie ze watek byl dla zabawy jak wiekszosc poprzednich. Albo uderzy w ton ze sa tu osoby dla ktorych warto przychodzic Bedziemy mialy znowu watek '400 wpisow pier...enia o niczym', forumowe banaly, dramaty, przeciez to tylko forum etc. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Bardzo się obawiam 17.10.13, 10:06 Bardzo się obawiam, że prinskriny prawdy u piranii polegna tak samo jak laptop z demotem spod pachy lipcowej na policji. Ale zabawa z fantazjowaniem i jednej i drugiej przednia Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Bardzo się obawiam 17.10.13, 16:59 Akurat lipcowa zle zrobila,ze nie zglosila tego na policje,chociaz rozumiem,ze nikomu normalnemu nie chce sie latac po sadach z powodu przyglupow w sieci.Juz wtedy Forum posunelo sie o krok za daleko. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Bardzo się obawiam 17.10.13, 17:08 edelstein napisała: > > Akurat lipcowa zle zrobila,ze nie zglosila tego na policje,chociaz rozumiem,ze > nikomu normalnemu nie chce sie latac po sadach z powodu przyglupow w sieci.Juz > wtedy Forum posunelo sie o krok za daleko. jak nie zgłosiła, jak zgłosiła? przecież udała się na komendę po to, żeby spece zrobili co trzeba > "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du > grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Bardzo się obawiam 17.10.13, 17:24 Nie zglosila,akurat Taki wybryk podpada pod paragraf. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Bardzo się obawiam 17.10.13, 17:40 edelstein napisała: > > Nie zglosila,akurat Taki wybryk podpada pod paragraf. a to kłamczucha jedna! ale pal ją sześć. bieżący wątek sięgnął wyżyn, mamaemmy przegania lipcową o jakieś trzy okrążenia Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Bardzo się obawiam 17.10.13, 17:45 No coz,jakos Malo zabawne to mi sie wydaje,bo czuje przez skore,ze Mama emmy ma w swoim otoczeniu bardzo zawistna osobe i niestety,ale takie indywidua na ujadaniu na Forum nie koncza,tylko robia wszystko by komus obrzydzic zycie. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Bardzo się obawiam 17.10.13, 18:01 No i gdzie ta obiecana imprezka? Kupiłam chipsy, schłodziłam piwo (500 ml bo to ostatnio modna ilość na forum), wyprawiłam z domu męża i dziecko, i czekam. Miał być podobno występ pana Piranii. Nie wiem mamoemmy, czy sobie zdajesz sprawę, że niedotrzymanie obietnicy danej na forum podpada pod paragraf. Zapytaj pana Piranię. Zwracasz za chipsy, piwo i bilety do kina dla męża i dziecka. Już skopiowałam wątek i zabezpieczyłam paragony. Napisałam też do znajomego prawnika - młody i bardzo obiecujący - mecenas K. Rokodyl. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Bardzo się obawiam 17.10.13, 18:37 mamaemmy napisała: > Dawno się tak nie smialam Śmiej się, śmiej! Mecenas K. Rokodyl ma już jednak bardzo podobną sprawę wygraną - tylko, że tam wywalczył odszkodowanie za pół litra czystej i śledzia. Obecnie sprawa jest u komornika. - Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Bardzo się obawiam 17.10.13, 18:39 Sorki ale ten K.Rokodyl pobił wszelkie granicę Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Bardzo się obawiam 17.10.13, 19:30 ja tez dzis sie zaopatrzylam w popcorn i piwo no common! Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Bardzo się obawiam 17.10.13, 19:36 an_ni napisała: > ja tez dzis sie zaopatrzylam w popcorn i piwo > no common! Mecenas K. Rokodyl będzie cię chętnie reprezentował. Ci, którzy czują się pokrzywdzeni przez mamęemmy proszeni są o zgłaszanie się na tym forum. Mecenas może przygotować pozew zbiorowy - tzw. grupen pozew. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Bardzo się obawiam 17.10.13, 19:46 tak czuje sie zastraszona choc nic jej kurcze nie napisalam ... gapa ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: na serio. 17.10.13, 08:52 Zdjes: forum.gazeta.pl/forum/w,567,147446855,147446855,wielodzietnosc_a_odpowiedzialnosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Post Alexy zinął w gąszczu, a ma wszak ona 17.10.13, 00:30 rację. To nie mamaemmy była w dresie i bez makijażu, tylko niejaka stacie_o Re: lans a kasa stacie_o 08.10.13, 12:59 Odpowiedz Pani zarabia mniej niż 2 tysiące. Co gorsza obsługiwała np mnie ubraną w ciuchy typu rozciągnięty dres i bez grama mejk apu. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Post Alexy zinął w gąszczu, a ma wszak ona 17.10.13, 00:33 Hahahaha ale to chyba nie o ten nieszczesny dres i makijaz chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Post Alexy zinął w gąszczu, a ma wszak ona 17.10.13, 00:36 Na pewno o to, ze ja widzielie jako zwykla pracownice w salonie kosmetyczki, kiedy ona w Pierre Carcos tam pracowala. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Post Alexy zinął w gąszczu, a ma wszak ona 17.10.13, 00:37 Ponoć nie, ale przez pól wątku jest międlony obraz Mamyemmy w dresie i makijażu, więc wolałam podkreślić za Alexą, że to nie o Mamęemmy bynajmniej chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Post Alexy zinął w gąszczu, a ma wszak ona 17.10.13, 08:47 No i Mamaemmy odebrała Shellerce show Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Post Alexy zinął w gąszczu, a ma wszak ona 17.10.13, 08:51 Otóż Jedną z moich ulubionych zalet jest poczucie humoru wątek jest naprawdę fajny,prócz małych incydentów-naprawdę można się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Mamoemmy 17.10.13, 10:00 Jeśli Cię uraziłam, bardzo mi przykro. przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
saphire-2 Re: Mamoemmy 17.10.13, 10:09 Ja też. Nie chciałam cię urazić tylko nie mogę pojąc dlaczego tak fantazjujesz. Nie trzymaj urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mamoemmy 17.10.13, 10:12 Przyznajcie się lepiej, że wydygałyście przed poranią... Odpowiedz Link Zgłoś
saphire-2 Re: Mamoemmy 17.10.13, 10:30 Ja mnie ktoś rozpozna to co będzie? Tak boję się. Co prawda mam zmienne IP i podałam inne dane ale jestem przerażona. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Mamoemmy 17.10.13, 11:15 > Przyznajcie się lepiej, że wydygałyście przed poranią... Morgen, to cudowne przejęzyczenie!!! "Poranią" - normalnie ma charaketer profetyczny. Jak te piranie ich poranią!! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Mamoemmy 17.10.13, 10:16 Ja też, nie uważam że Twój kot lepiej je od niejednego człowieka, żartowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: na serio. 17.10.13, 09:05 Pare lat temu, 5/6, próbowałam zainteresować tym forum moją przyjaciółkę. Poczytała sobie trochę i wnioski miała dokładnie takie same, a z forum dała sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: na serio. 17.10.13, 09:10 Za to ty zawzięcie siedzisz i to który rok! ogarnij się, ten wątek jest już zupełnie o czym innym, a ty wyskakujesz znów z tymi smutami Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306306 Re: na serio. 17.10.13, 10:57 joanna35 napisała: > Pare lat temu, 5/6, próbowałam zainteresować tym forum moją przyjaciółkę. Poczy > tała sobie trochę i wnioski miała dokładnie takie same, a z forum dała sobie sp > okój. otaczasz się mądrymi ludźmi, a nie czerpiesz z ich inteligencji? Czemu, się pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: na serio. 17.10.13, 10:59 Zaraz napisze, że ona tu rzadko bywa, jatki omija i czyta tylko ciekawe, kulturalne wątki, jak wszystkie tu moralistki z Koziej Wólki Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: na serio. 17.10.13, 15:37 A skąd morgen, twoje wypociny czytam zawsze. Lubię się pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: na serio. 17.10.13, 17:13 joanna35 napisała: > A skąd morgen, twoje wypociny czytam zawsze. Lubię się pośmiać Jej żałosne wysiłki zaistnienia na forum zawsze mnie bawiły, to fakt. Dziękuję Ci, Joanno, że mi o tym przypomniałaś Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: na serio. 17.10.13, 10:31 Przyznać się, która przed zaśnięciem fantazjowała, jak to pan Pirania ją przesłuchuje a potem zakuwa w kajdany i wymierza surową karę. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306306 Re: na serio. 17.10.13, 10:55 Nie wierzę, że można być tak mało kumatym, by pisać o prawniku takie bzdury. Nie wierzę, że znalazł się JAKIKOLWIEK NORMALNY prawnik, który powiedział mamieemmy takie pierdoły. Mam nadzieję, że ona sama powie nam tutaj teraz, że to był taki dowcip i żarcik i wyjdzie z twarzą z całej sytuacji. Inaczej uznam, że jest po prostu głupia i uważa ludzi na forum za głupszych od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: na serio. 17.10.13, 10:57 A co jej dziewczyny napisały, że chciała leciec do prawnika? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306306 Re: na serio. 17.10.13, 11:13 lilly_about napisała: > A co jej dziewczyny napisały, że chciała leciec do prawnika? w tym właśnie sęk, że nic. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: na serio. 17.10.13, 11:18 > w tym właśnie sęk, że nic. anie, nie, nie! Nie zakłamujmy tewj pieknej historii forumowej. Napisały, napisały! Napisały mianowicie, że mamaemmy obsługiwała kogoś (jako ekspedientka, w sieciówce-żeby nie było, ze coś gorszego!) UWAGA w dresie i bez makijażu (sic!). Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: na serio. 17.10.13, 11:19 To nie podlega pod prawnika, tylko pod prokurature od razu! Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: na serio. 17.10.13, 11:24 > To nie podlega pod prawnika, tylko pod prokurature od razu! chyba pod szafot! Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: na serio. 17.10.13, 11:28 Kurka, ile razy jeszcze trzeba będzie napisać, że to JA byłam w tej galerii w dresie i bez makijażu. Ja, ja, mój dres i mój brak mejkapu. Stanowczo domagam się uznania moich wyłącznych praw do mojego dresu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: na serio. 17.10.13, 11:34 Czyli chodzi o to, że widziałas ją w galerii? Tak po prostu? Rety... Shellerka powinna jeszcze raz sie pożegnać, bo zepsułyście jej wątek Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: na serio. 17.10.13, 11:35 hmmm...mamaemmy konsultowała z prawnikiem wpis jakoby obsługiwała klientkę w dresie i bez mejkapu? No tak- w takim razie żarty się skończyły. Nie dziwię się dziewczynie, ze nie wytrzymała! Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik.odchudzania Re: na serio. 17.10.13, 11:42 W dodatku ta dobrowolność słowa! No jak tak można? Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Chciałam nieskromnie wspomnieć, 17.10.13, 13:12 że co bystrzejsze piranie wyłowiły tę ęformację z gąszczu Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: na serio. 17.10.13, 15:26 marychna31 napisała: > > To nie podlega pod prawnika, tylko pod prokurature od razu! > chyba pod szafot! raczej pod Związek Hodowców Piranii Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306306 Re: na serio. 17.10.13, 11:15 swoją drogą, to uważam, że Pirania powinien zająć się Shelerką, bo to ona wywołała Mameemmy z imienia tutaj. No ale na pewno chciała dooobrze Mamoemmy, oddała Ci koleżanką przysługę jak jasna cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: na serio. 17.10.13, 13:41 Mamaemmy skradła Shellerce show. A to dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: na serio. 17.10.13, 13:45 Tak, to chyba najlepsze - żałosne pienia shellerki utonęły w jakże ciekawym wątku ekonomiczno - prawniczym Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: na serio. 17.10.13, 13:49 Mamaemmy nie pozwoliła shellerce odejść w wielkim stylu. To trochę nieładnie mamoemmy. Shellerka będzie musiała wrócić i za jakiś czas znowu odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: na serio. 17.10.13, 13:52 Cały Poznań już huczy o tym nietakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: na serio. 17.10.13, 13:59 lilly_about napisała: > Cały Poznań już huczy o tym nietakcie. No, tylko patrzeć a zaczną się rozruchy uliczne. Prezydent Krakowa już rozpoczął ewakuację obywateli swojego miasta z Poznania. Wysłano po nich specjalny samolot. A wszystkich Poznaniaków do końca tygodnia planuje się deportować z Krakowa. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik.odchudzania Re: na serio. 17.10.13, 14:07 Ty weź sobie lepiej swoje IP wypoleruj i odśwież, żeby, jak pirania poprosi, wstydu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: na serio. 17.10.13, 14:10 Nie może, bo ma zmienne. Jak tylko wypoleruje, to zaraz jej się zmienia i znowu ma jakieś takie wyflejone, ufajdane i zaświnione. Z takim IP u pana Piranii nie ma żadnych szans. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: na serio. 17.10.13, 15:35 wyjątkowy wątek, naprawdę zwłaszcza od momentu, kiedy na scenę weszła Pirania i przegoniła w cuglach brata-policjanta antyczapkowej gwiazdy z gdańska a całość pełni jeszcze jedną zbożną rolę: odciąga rosapulchrę od myślenia o śmierci - jak tu umierać, skoro trzeba walczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: na serio. 17.10.13, 16:26 Czy ta Pirania ogranicza się do krępowania i klapsów, czy robi za karę coś znacznie gorszego? Odpowiedz Link Zgłoś
evaperon Re: na serio. 17.10.13, 16:33 Dla takich wątków wciąż czytam to forum, ale się zbytnio nie udzielam...można źle skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
elle_hivernale1 Re: na serio. 17.10.13, 16:42 Nie wiem o co chodzi, ale świetnie się bawię. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: na serio. 17.10.13, 21:46 Padłam Pan Pirania i mecenas K.Rokodyl to chyba za dużo nawet jak dla mnie, noo ale tu w końcu chodzi o dobrowolność słowa. Grubsza sprawa P.S. Ten wątek powinien dostać nagrodę jako najbardziej absurdalny wątek tego tysiąclecia. Siedzę i wyję ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
rozwielitka3 Re: na serio. 17.10.13, 22:20 pięknie napisane Jestem tu raz na dwa tygodznie i widze, że w dobrym momencie trafiłam Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: na serio. 18.10.13, 09:15 w sumie cisnie mi sie pytanie- zwariowalyscie? bo ja sie bawie doskonale. moja kawa twoja kawa taka rozmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
maghdalena33 Re: na serio. 18.10.13, 14:39 Jesteście cudowne. Nic mnie tak dzisiaj nie robawiło jak ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko-piasku Re: na serio. 18.10.13, 14:45 Ale czy już wiadomo dla kogo i jakie zarzuty Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: na serio. 19.09.18, 11:39 Ale, że nie można dopisać się w starym wątku??? IP przecież zupełnie nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: na serio. 19.09.18, 12:40 Splakalam sie ze smiechu. Kiedys to byly watki! Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: na serio. 19.09.18, 13:23 Pirania, K. Rokodyl i dobrowolnosc slowa- dluuugo tego nie zapomne! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: na serio. 19.09.18, 13:28 zadaje kłam debilnemu skądinąd twierdzeniu, że kiedyś emama była innym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: na serio. 19.09.18, 13:55 No nie zartuj! Komu sie dzisiaj chce dla smiechu z rosa klocic? Wtedy bylo wiecej humoru, teraz jest agresja/znudzenie. Rosa, jolka, shell sa moze takie same, ogol forum chyba jednak nie... Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: na serio. 19.09.18, 14:50 fornita, teraz jest znudzenie, frustracja i agresja. wtedy była agresja i frustracja. przeczytaj uważnie, bo poza oczywistym funem z lektury, to dość mocno bije po oczach i daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś