Dodaj do ulubionych

ZNOWU zdrada

• wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 20:20
      Hłe, hłe, hłe, hłe, hłe.
    • schere fajny 19.11.13, 21:05
      wątek, śmieszny taki.
      A to jeszcze nie koniec... bo wiadomo co koleżanka powie mężowi kiedy ten zainteresuje się nagłym zerwaniem kontaktów
      • melancho_lia incognito, czekamy na dalsze relacje nt 19.11.13, 21:07
        • peggy_su Re: incognito, czekamy na dalsze relacje nt 19.11.13, 21:10
          Czekaj, teraz pewnie mąż tej od loda przyjechał na interwencję.
    • jola-kotka Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 21:09
      Serio tak głupia jesteś żeby latać za laską z awanturą? Zajmij się przepracowaniem problemu we własnym domu. Mąż też do mądrych nie należy jeśli miał ci o tym powiedzieć to ok ale po co tyle szczegółów ci do wiadomości. Jaki cel ma informowanie męża tej pani co tym osiągniesz a dowodów na to nie masz jedynie denną opowieść twojego męża. Zawsze zaskakują mnie laski,które winy szukają nie tam gdzie trzeba. A czy pani jest nieatrakcyjna nie ma znaczenia,każdemu podoba się co innego.
      • aneta-skarpeta Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 21:10
        widocznie, aż taka brzydka nie była
        • melancho_lia Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 21:11
          Potwór nie potwór byleby....
          • aneta-skarpeta Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 21:13
            mówi się, że jak brzydka to loda może zrobić;P
        • peggy_su Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 21:14
          Podobno po pijaku kazda jest ładna tongue_out
    • vilez Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 21:22
      Ten wątek wygrywa internety w listopadzie!
      big_grin)))))))))
      • inc0gnit00 Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 21:49
        Wow! Niektorym puściły wodze fantazji. Zaspokoje ciekawosc I pewnie rozczaruje... konfrontacja byla, zapytalam jaka jest wersja tej panny I byla prawie taka jak meza, uprzedzic jej nie mógł bo ostatnia rzecza jakiej sie spodziewal to ze go do niej zaciągne. Kobieta się poplakala I zarzekala ze to glupia pomylka I nigdy wiecej, moj maz tak samo, wyglada na zdruzgotanego- szkoda mi go nie jest. Zakończenie malo filmowe, zadnego obijania pyskow ani nawet targania za wlosy (jakod przezyjecie watkowe hieny) ale cóż - życie. Finito - mozecie zaczac snuć nowe domysly do znudzenia, proszsz.....
        • schere Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 21:54
          co ten twój mąż taki bezwolny jest? tu go jedna pociągnęła, tam druga zaciągnęła, to biedaczek jakiś...
          • aneta-skarpeta Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 21:57
            wcześniej był zaskoczony, a teraz jest zdruzgotany
            • wuika Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 21:59
              Nadaje się do relacji w "Fakcie" - "zdruzgotany małżonek (l.42) bezwolną ofiarą brzydkiej żony (l.38) najlepszego kolegi (l.40)!"
              • antyideal Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:02
                I "glupia pomyłka"..... pomylila zawartosc portek pana z kranem w łazience,
                z ktorego dla ochlody łyknac chciala zimnej wody ;p
              • aneta-skarpeta Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:03
                " zboczone usta żony przyjaciela zaatakowały w toalecie"
                • antyideal Re: ZNOWU zdrada 20.11.13, 09:24
                  Juz wiem, kto wymysla te tytuly w fakcie. Aneta!
                  big_grin
              • melancho_lia Re: ZNOWU zdrada 20.11.13, 09:01
                "Mężczyzna brutalnie zaatakowany w toalecie"
                • ichi51e Re: ZNOWU zdrada 20.11.13, 10:13
                  Horror w sraczu. "Ledwie uszedlem z calym penisem"
          • inc0gnit00 Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:02
            Winy to w niczym nie umniejsza ale on sie nigdy niczego nie wypieral, przyznal sie sam z siebie, byl glupi I bedzie za to dlugo płacił, w sumie to my oboje ale tak w ogole to wiecie lepiej... biedny pan misio, napadniety, zahukany poglaskalam po główce I jest cacy ok?
            • blond_suflerka Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:10
              inc0gnit00 napisał(a):

> Winy to w niczym nie umniejsza ale on sie nigdy niczego nie wypieral, przyznal
              > sie sam z siebie, byl glupi I bedzie za to dlugo płacił, w sumie to my oboje a
              > le tak w ogole to wiecie lepiej... biedny pan misio, napadniety, zahukany pogla
              > skalam po główce I jest cacy ok?

Niech nie płaci długo. Zamiast zemsty i kary lepsza jest rozmowa, i polepszenie własnej relacji. Naprawdę. Nie jest łatwo znaleźć miłość wiec jak już się odnaleźliście na tym świecie to chyba bez sensu przez jedną akcję teraz 'dlugo płacić' za jeden błąd.
              • inc0gnit00 Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:15
                blond_suflerka dziękuję za wpisy, jeden z niewielu głosów rozsadku bez miotania sie I kpin. Tak szczerze: pomoglas - dzieki!
                • jola-kotka Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:38
                  A co będzie dalej z twoim małżeństwem bo teraz to już tylko takie pytanie pozostaje?
                  • peggy_su Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:51
                    No jak to co będzie, przecież tamta jest brzydka, więc właściwie się nie liczy tongue_out On i tak jest cudownym mężem, mają partnerski związek, pokajał się i będą żyli długo i szczęśliwie.

BTW mam nową prawdę życiową o zdradzie: z brzydką się nie liczy wink
        • aneta-skarpeta Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 21:57
          Kobieta się poplakala I zarzekala ze to glupia pomylka

dobry żart tymfa wart

Twoja w sumie koleżanka od weekendowych spotkań zrobiła loda ( próbowała) najlepszemu koledze swojego męża i mówi, że to była głupia pomyłka?!

i że nigdy więcej?! a co Ci miała powiedziec?!
          • ledzeppelin3 Re: ZNOWU zdrada 20.11.13, 09:20
            > Twoja w sumie koleżanka od weekendowych spotkań zrobiła loda ( próbowała) najle
            > pszemu koledze swojego męża i mówi, że to była głupia pomyłka?!
            No pewnie że głupia pomyłka, bo chciała na jeźdźca tongue_out
            • wuika Re: ZNOWU zdrada 20.11.13, 09:21
              W polskich łazienkach / toaletach to może nie być miejsca. To dopiero pomyłka tongue_out
              (a był tam bidet? to nam więcej powie o ew. patologiczności środowiska)
              • ledzeppelin3 Re: ZNOWU zdrada 20.11.13, 09:54
                No na bidecie na jeźdźca da się. Tyle, że wszystko się może z hukiem urwać....
                • wuika Re: ZNOWU zdrada 20.11.13, 09:58
                  No i będzie wiadomo, że brzydka, z nie z patologii suspicious
                • melancho_lia Re: ZNOWU zdrada 20.11.13, 10:10
                  na kiblu też się da jak chuć opanuje tongue_out
                  • wuika Re: ZNOWU zdrada 20.11.13, 10:23
                    Wątek robi się niesmaczny suspicious Wczoraj był zabawniejszy. Może przez poziom abstrakcji, a nie takie proste, ale jakże skuteczne, sprowadzanie na dno tongue_out
        • peggy_su Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:03
          A co miała powiedzieć: chciałam przelecieć Twojego męża, ale mu nie stanął. Taka sytuacja.
          Albo: dobrze nam szło, ale ktoś zaczął się dobijać do łazienki. Wybacz.
          • aneta-skarpeta Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:05
            zresztą co do ustalania wersji
            mąż się przyznał w poniedziałek, we wtorek ok 13 była konfrontacja z koleżanką
            aż nadto czasu na ustalenie wersji
            • wuika Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:06
              Przecież by się przyznał, jakby ustalał suspicious Zero wiary w człowieka, a on z sercem na dłoni z wszystkim do żony lata.
              • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:24
                > Przecież by się przyznał, jakby ustalał suspicious Zero wiary w człowieka, a on z s
                > ercem na dłoni z wszystkim do żony lata.

Nie z sercem, tylko z penisem, i nie do żony, tylko do brzydkiej żony kolegi. smile
                • wuika Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:53
                  Co prawda o tym pomyślałam, ale nie chciałam być wulgarna tongue_out Co złego, to nie ja!
            • aneta-skarpeta Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:07
              równie dobrze mogli całą niedziele i poniedziałek rozpracowywac plan działania, bo wiedzieli, że ktos ich nakrył i może byc krucho
        • jola-kotka Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:20
          Haha i dał się tak zaciągnąć pięć lat ma ten twój mąż? Jeśli ta konfrontacja to prawda to osiągnęłaś swoje dno. Żenada.
    • an_ni Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:16
      Shellerka wróciła ? hehe
      • triss_merigold6 Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:32
        Też mi się skojarzył z Shellerką.
        • empatia0 Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:54
          Dziewczyny! czy wy nie przesadzacie z tym słownym znęcaniem się i docinkami? Czy was to bawi?
          Wstyd, zachowujecie się ja gimnazjalistki, a niby takie mądre i wykształcone. Dajcie spokój dziewczynie. Fakt, że sprawa żenująca, ale po co dołować tą którą to dotknęło.
          Mi zwyczajnie jej szkoda. Niech załatwia to po swojemu.
          • triss_merigold6 Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 22:56
            Mnie by najbardziej żenowało, gdyby mój facet zaliczył taka akcję i potem przyszedł z wyznaniem. Litości, nie trzeba o wszystkim dziamgać w imię szczerości.
          • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 23:01
            Wybacz, empatio0, nie każdy ma w sobie tyle e mp at ii co Ty.
            BTW: .

P.S. Dobry troll nie jest zły, "leję".
            • triss_merigold6 Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 23:02
              Tia, bo od razu można sobie wyobrazić szczegly techniczne akcji.
              • triss_merigold6 Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 23:02
                szczegóły
          • wuika Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 23:02
            Hmmm, jakby to ująć.
            Każdemu się może zdarzyć (teoretycznie, mnie np. nie tongue_out), każdy może mieć kretyński pomysł przyznania się żonie, że do niczego nie doszło. Ale też każdy powinien sobie uzmysłowić, jak mu kilkanaście babek mówi, że coś jest na rzeczy, że ściemnianie, że z niczym by nie latał i się nie usprawiedliwiał, a nie iść w zaparte, że na pewno tak, dolewać oliwy do ognia tą łazienką, a nadal się trzymać wersji "mój miś niewinny, ale i tak pożałuje". Wyszło drugie i trzecie dno, a autorka i tak się upiera, że to się niemalże zrobiło samo.
          • peggy_su Re: ZNOWU zdrada 19.11.13, 23:08
            Empata, a Ty dla Rosy bądź taka empatyczna big_grin
            • empatia0 Re: ZNOWU zdrada 20.11.13, 12:25
              Nie chce mi sie, za bardzo mi zalazła za skórę, za dużo psioczy i rzygami plujewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka