Dodaj do ulubionych

Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami

25.11.13, 21:48
Proszę o poradę emamy. Polećcie fajne miejsce gdzie można wybrać się z dwójką dzieciaków na ferie zimowe. Zawsze jeżdzimy do Władysławowa do Velaves, ale ile możnawink znalazłam Primaverę w Jastrzębiej Górze, ale to na klifie. A my z niemowlakiem też, to średnio wygodnie. Znacie, polecacie coś??? Z góry dzięki za informacje
Obserwuj wątek
    • babunia_wygodka Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 25.11.13, 21:50
      ona-26 napisała:

> Proszę o poradę emamy. Polećcie fajne miejsce gdzie można wybrać się z dwójką d
      > zieciaków na ferie zimowe. Zawsze jeżdzimy do Władysławowa do Velaves, ale ile
      > możnawink znalazłam Primaverę w Jastrzębiej Górze, ale to na klifie. A my z niemo
      > wlakiem też, to średnio wygodnie. Znacie, polecacie coś??? Z góry dzięki za inf
      > ormacje

No to co że z niemowlakiem? Ludzie po górach chodzą, to z klifu nie zejdziecie?
      • ona-26 Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 25.11.13, 21:55
        Ale ten niemowlak nie umie jeszcze chodzić, to jak zejdzie?
        • babunia_wygodka Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 25.11.13, 22:08
          ona-26 napisała:

> Ale ten niemowlak nie umie jeszcze chodzić, to jak zejdzie?

No zniesiesz go przecież, albo mąż zniesie. Nie bardzo rozumiem sens Twojego pytania, przecież to oczywiste. Takie małe dzieci się nosi, bo istotnie jeszcze nie chodzą, albo bardzo mało sprawnie.
      • ichi51e Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 26.11.13, 07:46
        To zejscie w jastrzebiej jest naprawde male smile zobacz sobie na googlemaps. Chyba ze macie parasolke... Zwykly wozek da rade 10 razy
        • babunia_wygodka Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 26.11.13, 09:51
          > To zejscie w jastrzebiej jest naprawde male smile
          zobacz sobie na googlemaps. Chyb
          > a ze macie parasolke... Zwykly wozek da rade
          10 razy

Ale jaki w ogóle wózek, kto normalny męczy się z wózkiem po piachu? W chustę przecież dzieciaka, albo ostatecznie w jakieś nosidełko.
    • beatulek Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 25.11.13, 21:57
      Faltom polecam. Jest w Swarzewie i w Rumi. W Swarzewie nie byłam ale do morza jest bliżej. Z Rumi nad morze to jakieś 20 min jazdy samochodem. www.hotel-faltom.com.pl/
    • anika772 Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 25.11.13, 22:03
      Polecam Panoramę Morską w Jarosławcu, świetne miejsce.
    • neffi79 Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 25.11.13, 22:09
      Ja polecam Arka Medical Spa w Kołobrzegu. jeździmy tam regularnie. Lux.
      • presens Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 25.11.13, 22:29
        Polecam Aquarius w Kolobrzegu, ale apartamenty , nie hotel.Rewelacja
    • krejzimama Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 25.11.13, 23:42
      Popatrz na ofertę Mery w Sopocie.
      Jesli pasuje Ci w Velavesie to tam też powinno być ok.
      Baseny na pewno fajniejsze i pokój zabaw moim zdaniem też.
      • krejzimama Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 26.11.13, 06:53
        Co na minus to chyba brak oferty z innym posiłkiem niż śniadanie no i na śniadanie dzień w dzień idealnie to samo. W Velavesie każde śnadanie różni się daniami na ciepło.
        Jednak "to samo" to tak bogaty wybór, że spokojnie codziennie zjesz coś innegosmile
        Ale piszę chyba więc do sprawdzenia.
      • karo.lacz Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 28.04.14, 12:32
        Witam wszystkie Mamy,

mam ogromną prośbę o wypełnienie ankiety potrzebnej do napisania pracy magisterskiej. Ankieta dotyczy wyjazdów z dziećmi, w szczególności tego, jaką ofertę dla dzieci mają obiekty noclegowe.

Będę wdzięczna za wypełnienie!
        docs.google.com/forms/d/1PS-agD0pYTZ11yhu-hvSvdyrmWYbsCk_Fy0ZNcyIgGI/viewform?usp=mail_form_link
        Pozdrawiam
    • nikki30 Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 25.11.13, 23:49
      Polecam Marine Hotel w Kołobrzegusmile Było fantastycznie!
      • bei Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 26.11.13, 08:00
        Senator i Havet w Dźwirzynie( tuż przy Kolobrzegu).
    • ioanna80 Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 26.11.13, 08:01
      Royal Baltic w Ustce. Bylismy tam dwa lata z rzędu, w lecie. Plusy: swietna kuchnia, bardzo blisko do morza (po plaskim terenie smile), standard wnętrz, basen, gabinet kosmetyczny i mila obsługa.
    • lady-z-gaga Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 26.11.13, 09:02
      Primawerę polecam z całego serca.
      Byłam tam w dorosłym wyłącznie towarzystwie i lekko nie było wink to hotel absolutnie dla rodzin z dziećmi. Za to z czystym sumieniem stwierdzam, że to najlepiej przystosowany dla dzieci ośrodek, jaki widziałam. Czysty i bardzo porządnie prowadzony, z obłędnym jedzeniem.
      A klif nie jest taki groźny, głowne zejście poprawione, zresztą zimą nie będziecie chyba dwa razy dziennie na plażę biegać smile
      • wiecznie-zapominam-login Zejście grozy :p 26.11.13, 13:39
        W Jastrzębiej Górze są trzy zejścia na plażę. Niebezpieczne drewniane schody, zejście betonowe z ogromnym spadkiem... nawet w lecie zejście bez upadku to niezły wyczyn, w zimie chyba bym się nie odważyła ;p i trzecie jeszcze bardziej niebezpieczne drewniane schody bliżej latarni, ... żadnego nie polecam dla rodziny z dziećmi o żadnej porze roku. Ewentualnie możecie podjeżdżać autem do innej miejscowości gdzie jest lepsze dojście do morza. Ja w przyszłym roku wybiorę inną miejscowość bo nie bardzo widzę sens jechania z jednej miejscowości do drugiej w celu BEZPIECZNEGO zejścia na plażę.
    • anulka20001 Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 26.11.13, 09:55
      Polecam Hotel Lidia w Darłowie. Byłam tam zimą, mają basen, sale zabaw z opiekunką, animacje dla dzieci. Super obsługa, dobre jedzenie no i ceny w mirę. Do tego jest Spa, korzystałam i też polecam. Sama się zastanawiam czy nie pojechać z dzieciakami.
    • bei Re: Hotel nad morzem z salą zabaw i basenami 28.04.14, 15:10

Od lat jeździmy do Senatora ( Dźwirzyno), jest bardzo prorodzinny, i dobre wyzywienie.
      Testowaliśmy inne, np Havet, ale w Senatorze przyjaźniej smile

olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka