27.11.13, 09:05
cześc dziewczyny, czy któraś z was oglądała poniedziałkowy Teatr w TV? czy wam się podobało? bo wg mnie to było żenujące, nie tyle gra aktorów co pomyłki słowne, jakby to była dopiero próba. Nie oglądałam do końca, dlatego pytam, bo może coś wyjaśnili na końcu??

Ania
Obserwuj wątek
    • mid.week Re: Kobra 27.11.13, 09:30
      Widziałam. Nie była to sztuka przez wielkie W, ale chyba nie miała taką być. Ot lekkie przedstawionko. Pomyłki w tekście mi nie przeszkadzały, dodawały nawet teatralności taetrowi wink Miła odmiana po bezpomyłkowych scen serialowych. Obsada mi średnio podchodziła, prócz Frycza, ale i tak wolę taki repertuar niż telewizyjną codzienność wink
      • przystanek_tramwajowy Re: Kobra 27.11.13, 13:15
        Czyli dobrze pisałam kilka dni temu, że współcześni aktorzy w rodzaju pana Karolaka zrobią z tego dno i kilo mułu. Dobrze, że nie oglądałam. Kocham stare Kobry i mógłby mnie szlag trafić na takie świętokradztwo.

---
        Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka