mycoma 05.12.13, 01:03 pończochy z pasem. Taki sobie wymyśliłam prezent dla faceta, a nigdzie poza allegro tego nie mogę znaleźć. Moze widzialyscie gdzieś, najlepiej w Wawie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: Poszukiwane.. 05.12.13, 05:12 Ale razem z pasem w sensie jedna calosc? Czy w dwoch (trzech) kawalkach? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Poszukiwane.. 05.12.13, 05:55 Jak dla faceta to ma być prezent i robić odpowiednie wrażenie,to musisz kupić oddzielnie pas i oddzielnie pończochy. Pasy dostaniesz w np.intymissimi a najlepiej idź do dobrego sex shopu tam jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Poszukiwane.. 05.12.13, 07:55 Może tu? www.special-trade.eu/store/pantyhoses-stockings-lingerie/stockings-shiny-luxury-20.php Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Poszukiwane.. 05.12.13, 08:14 W Triumph ( jak to odmienić!?) nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 11:20 ( jak to odmienić!?) w Triumphie albo Triumph'ie Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 11:27 Apostrofa w takim wypadku uzywa sie zeby oddzielic dwie samigloski. Czyli pierwsza wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Poszukiwane.. 05.12.13, 08:19 To twój facet w pończochach chodzi? z pasem? No, kurczę, jakaś zacofana jestem bo ja właśnie dla swojego to portfel kupiłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 11:22 tu chyba chodzi o przypadek, że kobita w pończochach i pasie ma być prezentem Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: Poszukiwane.. 05.12.13, 08:48 Też szukam już od jakiegoś czasu i nic nigdzie nie mogę znaleźć. Na allegro chyba jednak jest najlepszy, żeby nie powiedzieć największy wybór. Jednak ja z tych co lubią dotknąć i pomacać Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Poszukiwane.. 05.12.13, 09:39 Porozglądaj się w hipermarketach, w pasażach często są poustawiane stoiska z typowo pończoszniczym asortymentem (pas też powinnaś tam dostać) Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 06:56 Zartuja sobie chyba w kazdym bielizniarskim sklepie sa! Naprawde nie rozumiem w czy problem. Tylko ze zasem nie sa na samym stodku ekspozycji - trzeba zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 11:09 ichi51e napisała: > Zartuja sobie chyba w kazdym bielizniarskim sklepie sa! Naprawde nie rozumie > m w czy problem. Pończochy przeważnie są. Z pasami gorzej. PRAWDZIWY pas do pończoch (taki do chodzenia, a nie tylko pójścia na rozbieraną randkę) naprawdę ciężko kupić stacjonarnie. W Warszawie też nie ma dużego wyboru. "Buduarowe" owszem, są łatwo dostępne w dużym wyborze wzorów i kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 15:03 jolunia01 napisała: > ichi51e napisała: > > > Zartuja sobie chyba w kazdym bielizniarskim sklepie sa! Naprawde nie r > ozumie > > m w czy problem. > > Pończochy przeważnie są. Z pasami gorzej. PRAWDZIWY pas do pończoch (taki do ch > odzenia, a nie tylko pójścia na rozbieraną randkę) naprawdę ciężko kupić stacjo > narnie. W Warszawie też nie ma dużego wyboru. "Buduarowe" owszem, są łatwo dost > ępne w dużym wyborze wzorów i kolorów. dla męża nie kupuje się tych do chodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 13:56 no wlasnie tez mi sie wydawalo ze w kazdym dobrym a takich nie brakuje, sklepie pasy i ponczohchy sa Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 07:11 a to jakie novum? ostatni krzyk mody? bo ja kupiłam mojemu prenumeratę Odkrywcy, koszulę i bezrękawnik plus jakieś tam drobiazgi no ale pas z pończochami.... dodam, że koniecznie też kup jemu buty na szpilkach, dobrze się będzie komponować Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 13:43 Po prostu jej zazdroscisz tak otwartego mezczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
mycoma Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 14:16 wyluuuzuj, Twojego grzeje bezrękawnik a mojego ja w pończochach, ważne, że obaj będą zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 08:31 Stacjonarnie nie. Na nylonach radzę poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 09:36 Snobizm na tych nylonach, kuźwa pas za 200 zeta, posrało ich? Idź do intimissimi, mają fajne pasy i pończochy Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 10:22 w sklepach firmowych Gatty są na pewno pończochy. Normalne, nie samonośne. Odpowiedz Link Zgłoś
bessie_blount Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 12:55 Mają w Gattcie i samonośne i zwykłe i takie z pasem też Odpowiedz Link Zgłoś
mycoma Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 14:17 dzięku zajrzę dzis. Chodzi mi o jedną całość, moze to nie jest żadna nowość, ale byłam póki co w kilku sklepach i w żadnym nie mieli. A czasu na bieganie po mieście u mnie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 13:45 A potem chodź w badziewiu z tego Intimissimi, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 10:33 Zapytaj w sklepie w przejściu między stacją metra centrum a marszałkowską. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Poszukiwane.. 07.12.13, 13:30 nie ma tego sklepu juz tam od jakiegos czasu, jest w Metrze Sluzew Odpowiedz Link Zgłoś