Dodaj do ulubionych

Permanentne usta

05.12.13, 21:00
Dostałam propozycję takiego prezentu. Warto? Dodam, ze usta maluję bardzo rzadko, bo w mojej twarzy głównym akcentem są oczy, mam też małą bliznę na ustach. Co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • neffi79 Re: Permanentne usta 05.12.13, 21:02
      jeżeli jest zrobione profesjonalnie i precyzyjnie, kolorem zblizonym do naturalnego koloru ust to bardzo wartosmile
      • bei Re: Nietypowe przebarwienia 06.12.13, 00:56
        Rob u kogoś dobrego, najlepiej kontur z cieniowaniem, lub całość, kolor ciemniejszy o jeden ton, blizna będzie mniej widoczna, bo zatatuują ją.
        • triismegistos Re: Nietypowe przebarwienia 06.12.13, 13:16
          Takn z ciekawości, jeśli zrobię sam kontur to jak to będzie wyglądało? Będzie można wyjść na miasto bez malowania ust?
          • dziennik-niecodziennik Re: Nietypowe przebarwienia 06.12.13, 13:31
            bedziesz wyglądała jak z ustami obrysowanymi konturówką. jak masz intensyny kolor warg to mozesz sie nie malowac, jak masz blade to ładniej bedzie z pomalowanymi.
            ja mam permanentne kreski na górnej powiece i mi jest bardzo OK.
          • seniorita_24 Re: Nietypowe przebarwienia 06.12.13, 13:35
            Jeśli ktoś dobrze to zrobi to kontur z cieniowaniemwygląda bardzo ładnie, wystarczy pomadka bezbarwna lub transparentny błyszczyk na wieczór. Tylko, że jeśli nie jesteś przyzwyczajona do pomalowanych ust to może Ci to przeszkadzać. Na początku usta są przerysowane i dopiero po jakimś czasie kolor się normuje.
            • mx3_sp co kto lubi: 06.12.13, 13:40
              Tekst linka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka