09.12.13, 09:59

Lubicie bawic sie zabawkami waszego potomstwa?syn dostal koraliki z ikei na mikolaja i jest szal,pol soboty i niedziele spedzilismy z synem na produkowaniu angry birdsow,mario i ozdob swiatecznych.Natomiast moj facet jest mistrzem w Looping loui i nie przepuszcza okazji by zagracbig_grin
Nie chce myslec ci bedzie Jak na seieta zjawi sie kolejna gra i wielki pakiet legobig_grin

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
Obserwuj wątek
    • alkamamma Re: Zabawki 09.12.13, 10:02
      Ja najbardziej lubię kolorować kredkami. Nie mogę doczekać się wspólnych wypraw rowerowych i nauki jazdy na łyżwach, ale na to za wcześnie. Mam już przygotowane sanki i jak tylko pojawi się regularny śnieg to uderzamy do lasu na górkę i mini-kulig.
      • edelstein Re: Zabawki 09.12.13, 10:05

Ooo sanki tez,ale u Nas Malo kiedy snieg jest.
    • ichi51e Re: Zabawki 09.12.13, 10:32
      big_grin
    • goodnightmoon Re: Zabawki 09.12.13, 10:54
      Tak, w ogóle lubię się z nim bawić no i jego zabawkami też.
      Mąż zresztą doszedł do mistrzostwa w budowaniu konstrukcji i pojazdów z lego.
    • alkamamma Re: Zabawki 09.12.13, 11:13
      Aha i jeszcze lubimy budować domki i tunele z poduszek z kanapy w połączeniu z kocami, krzesłami, i w tym siedzimy sobie albo gonimy się. Czasem nawet wnosimy tam małą lampkę i to jest nasza baza smile
    • chipsi Re: Zabawki 09.12.13, 14:23
      Uwielbiam układać klocki czy budować szałasy. Chętnie tez poubieram lalki - nie znoszę się nimi za to bawić nad czym moja córa ubolewa. Lubię też grywać z młodą na PC czy PS.
    • shumi-mi-las Re: Zabawki 09.12.13, 19:05
      tak, ostatnio bawimy się barbie i jej dziećmi.

to może dziwne, ale wiele sytuacji w relacjach mama - dzieci jest wyjaśnianych za pośrednictwem barbie - jej dziecko smile
    • naomi19 Re: Zabawki 09.12.13, 19:11
      nie, zawsze mnie to nużyło
      • asia1.2199 Re: Zabawki 09.12.13, 22:44
        Ja jako mała dziewczynka bardzo lubiłam sie bawic w domsmile Często z koleżanka z naprzeciwka bawilismy się u mnie na podwórku ..Latem całymi dniami przebywałam na dworze..koło swojego budynku miałam kawałek trawy i tam wlasnie scieliłysmy koc i wszystko co tylko zwiazane była z domem miałysmy ..lalki jako nasze dzieci,jakies pudełka po maśle,jogurtach..itd..słuzyły za zastawe stołową..hehe a ile powynosiłam mamie z domu łyzeczek hehe i innych sprzetów jakie mogły nam pomóc w gotowaniusmileFajnie byłosmile
        • bei Re: Zabawki 09.12.13, 23:06
          Bawić się z dziećmi zawsze lubiłam, a z zabawek moje ulubione to geomagi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka