Dodaj do ulubionych

Petycja do adminów!

02.01.14, 20:57
Pewnie to nie wiele da, ale pytam ja się, czy nie można z powrotem przywrócić archiwizacji wątków?

Dla dobra forumek i ich nerwów. Bo to wywlekanie przez spamerów wątków sprzed 10 lat nie dość, że jest nagminne, to wprowadza chaos i mega bałagan, a do tego okropnie wkurza.
Już chyba każdy się na taki wątek nabrał. Ja rozumiem intencję, żeby nie tworzyć nowych niepotrzebnych wątków, ale mimo wszystko jednak takie sprzed lat wielu i tak nie są aktualne i wprowadzają w błąd.

Jednak jak była archiwizacja, to był porządek, a kto chciał, to mógł sobie wątek przeczytać.
Obserwuj wątek
    • amoreska Re: Petycja do adminów! 02.01.14, 20:58
      Jestem ZA smile
      • lafiorka2 Re: Petycja do adminów! 02.01.14, 21:01
        Tez jestem ZA!
        Nic mnie tak nie wqu...a jak sie okazuje ze napisałam cos w wątku sprzed 2 i więcej lat.
        • myszomle Re: Petycja do adminów! 02.01.14, 21:11
          A już odgrzebywanie postu sprzed 9 lat i rozkręcanie dyskusji na temat człowieka, który od dawna nie żyje... No ręce i nogi opadają!

---
          truskawkiwmilanowku.blox.pl/html
    • kawad Re: Petycja do adminów! 02.01.14, 21:03
      Ja też jestem ZA!!! Nawet baaardzo.
      • julka-4 Re: Petycja do adminów! 02.01.14, 21:06
        Jestem za.
    • b.bujak forum o forum 02.01.14, 21:08
      forum.gazeta.pl/forum/f,299,O_forum.html
      tu próbujcie
      • marychna31 byłas pierwsza:) nt 02.01.14, 21:10

• kota_marcowa Re: forum o forum 02.01.14, 21:15
        A ja po innych forach nie chodzę tongue_out
        A poza tym tamte fora chyba mało kto czyta, a ematkę czytają wszyscy big_grin
        • b.bujak Re: forum o forum 02.01.14, 21:21
          kota_marcowa napisała:

> A poza tym tamte fora chyba mało kto czyta, a ematkę czytają wszyscy big_grin

ale petycja jest nie do wszystkich, tylko do adminów a tych jednak łatwiej trafić na tamtym forum niż na ematce;
          • amoreska Re: forum o forum 02.01.14, 21:28
            Owszem, ale najpierw tu mogłoby sporo osób się podpisać, po czym wątek mógłby teleportować się na wspomniane forum o forum.
            • kota_marcowa Re: forum o forum 02.01.14, 21:35
              amoreska napisała:

> Owszem, ale najpierw tu mogłoby sporo osób się podpisać, po czym wątek mógłby t
              > eleportować się na wspomniane forum o forum.

O i to by wcale nie było głupie.
              A myślę, że to wkurza już naprawdę sporą ilość osób i nie wierzę, że admini nie zdają sobie z tego sprawy.
              • kk345 Re: forum o forum 02.01.14, 22:27
                Dokonale wiedzą i to wcale nie przypadek, ze znikneła archiwizacja- w ten sposob spamerzy napędzają dodatkowy ruch a forum, a to w interesie firmy przecież jest...
    • marychna31 to jest chyba watek na to 02.01.14, 21:09
      FORUM
    • bloopsar Re: Petycja do adminów! 03.01.14, 00:32
      Zdecydowanie popieram!
    • crises Re: Petycja do adminów! 03.01.14, 08:46
      Przecież oni to specjalnie zrobili, żeby zwiększyć ruch na forum. Tu ktoś wyciągnie stary wąteczek i zrobi się dyskusja, tam spamer coś dopisze i odbędzie się huzia na spamera, plus liczne dyskusje w temacie archiwizacja za i przeciw. Kliknięcia się liczą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka