Dodaj do ulubionych

do wlascicielek kindla

09.01.14, 21:25
Od wczoraj jestem szczesliwa posiadaczka kindla. Zalogowalam sie do polskiej ksiegarni dostepnej z urzadzenia i stanelam przed dylematem: co wybrac?
Napiszcie co dobrego czytalyscie ostatnio, oczywiscie po polsku, bom spragninona ojczystego jezyka.
Obserwuj wątek
    • stacie_o Re: do wlascicielek kindla 09.01.14, 22:03
      Joannę Bator.
    • aankaa Re: do wlascicielek kindla 09.01.14, 22:10
      sprawdź prawa autorskie - dwa lata temu dostałam kindla + wgraną rodzinę whiteoaków - czytania na kilkanaście smile tomów
    • kawka74 Re: do wlascicielek kindla 09.01.14, 22:39
      Martha Grimes - "Pod huncwotem" i następne, bardzo dobre kryminały.
      Kupuję ostatnio przez upolujebooka.pl/, faktycznie udało mi się upolować parę niezłych okazji.
    • agni71 Re: do wlascicielek kindla 09.01.14, 22:45
      Ja kupuje przeważnie na publio.pl i na stronie wydawnictwa Czarna owca. Poluję na okazje, w cenach 9,90- 14,90, w porywach do 17,90.
      • nelamela Re: do wlascicielek kindla 09.01.14, 22:48
        Polecam Woblink.Dużo fajnych pozycji na kindla. smile.
    • bella_roza Re: do wlascicielek kindla 10.01.14, 09:59
      ale po polsku czy polskich autorów? jak to drugie to np polecam
      Myśliwski Ostatnie rozdanie
      Bator wszystkie książki
      Twardoch Morfina
    • podkocem Re: do wlascicielek kindla 10.01.14, 10:05
      Tez jestem szczesliwą nową posiadaczką kindla. Na moje nieszczęście jedną z pierwszych wybranych przeze mnie książek była szkoła żon - nie idź tą drogą!
    • kijan79 Re: do wlascicielek kindla 14.02.14, 20:42
      Sądzę, że warto zerknąć tutaj www.youtube.com/watch?v=zzyE7p0TFew;;zzyE7p0TFew;;i1.ytimg.com/vi/zzyE7p0TFew/default.jpg;;Szukaj inspiracji na e-booki jest tam filmik pokazujący jak znaleźć fajne e-booki w serwisie: UpolujEbooka.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka