camperbamper 19.01.14, 09:39 Co tu robia? czy to kobiety trolle czy faktycznie dziwni mezczyzni, znudzeni, odrzuceni przez wlasne srodowisko Co normalny facet robi na forum kobiecym?, w 99% wypowiedzi tych Panów to jakies idiotyczne uszczypliwe posty nic nie wnoszace... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady-z-gaga Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 09:43 Idź na Forum Kobieta, tam dopiero się napatrzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 09:57 Gazeta to na bank emeryt. Co do reszty to myślę, ze to faceci po przejściach, często bezrobotni. Plus kilku, którzy zawodowo trollują i ujawniają się tylko w pewnych tematach. Oni pewnie piszą z pracy i w domku grzecznie odstępują komputer żonie Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 10:41 poza jamesem są nieszkodliwi i zupełnie mi nie przeszkadzają. a poza tym- co kobiety robią na męskich forach? Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 10:47 ja nie mam pojecia bo nigdy sie tam nie zapuszczam raz szukalam cos na forum hondy, nie pisalam tylko czytalam ale nie widzialam tam kobiecych wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 12:27 gato.domestico napisała: > ja nie mam pojecia bo nigdy sie tam nie zapuszczam raz szukalam cos na forum > hondy, nie pisalam tylko czytalam ale nie widzialam tam kobiecych wpisów No pięknie. Co za szowinistyczna uwaga. W sensie, że jak honda to forum męskie. Duży wstyd i smuteczek! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 12:30 Wyrzuć h i co zostaje? On da. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 12:38 osobiscie nie znam babki ktora wypowiadalaby sie na forum w kwestii napraw, czesci do samochodów. Nie mialam wiedzy a szukalam info wiec poprostu czytalam zamiast sie wypowiadac...co w tym szowinistycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 12:41 No własnie to założenie, że honda to forum męskie. O ile w pierwszym poście była mowa o forum ematka i tutaj nazwa wskazuje o kogo chodzi o tyle fora typu-honda, komputery, sprzątanie czy dzierganie na drutach to już po prostu fora tematyczne i takie przypisywanie płci jest powielaniem stereotypów i tradycyjnych ról damskich i męskich. Nie to, żebym się kłócić o to chciała tylko tak zwróciłam uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 12:57 blond_suflerka napisała: > No własnie to założenie, że honda to forum męskie. A jakie? Oczywiście, że męskie. Znajdź mi kobietę, która odpowie na pytanie np. czy do wymiany przedniego, górnego wahacza (ang. control arm) w Hondzie Accord VII niezbędne jest wcześniejsze wymontowanie kolumny McPersona? Albo czy ten wahacz z Hondy Accord VII w wersji europejskiej pasuje też do wersji amerykańskiej? > takie przypisywanie płci jest powielaniem stereotypów i tradycyjnych ról damskich i męskich. Albo konstatacją wypływającą z wnikliwej obserwacji rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:03 Nawet na tym forum znajdziesz kilka dziewczyn, które by odpowiedział, a przykładem jest Figurt. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:13 No to zobaczymy, czy jakaś odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:18 Nie wszyscy wchodzą na twoje podobieństwo do każdego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:31 Na moje podobieństwo? Do każdego wątku? Nie mylisz mnie czasem z kimś innym? Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:26 Nie, nie mylę z nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:52 Wobec tego do Twojej percepcji rzeczywistości można mieć poważne zastrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:10 To se miej, niczego to nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:41 Bo nie musi niczego zmieniać. Każdy, kto chce, może bez trudu sprawdzić, że Twoje twierdzenie, jakobym "wchodził do każdego wątku", opiera się wyłącznie na urojeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:54 Tego się nie da sprawdzić - można tylko sprawdzić, czy we wszystkich wpisujesz. Natomiast twoje zaangażowanie na forum, wielopostowe hejty które uprawiasz, predysponują cię jak najbardziej jako odwiedzającego każdy wątek (niekoniecznie w każdym piszącego) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:05 misterni napisała: > Tego się nie da sprawdzić - można tylko sprawdzić, czy we wszystkich wpisujesz. Rozsądny człowiek, formułując oceny, na tym się oprze, co można sprawdzić. W przeciwnym przypadku wyszedłby na durnia, który musi do swojego lapsusu dorabiać teoryjki. Jak Ty teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:06 > No to zobaczymy, czy jakaś odpowie. Sęk w tym, że jako troll jesteś przez wiele osób wygaszony a nawet jeśli nie jesteś wygaszony, to wiele dziewczyn nie zniży się do poziomu odpowiadania na twoje posty. Trudno jest traktować merytorycznie osobę, która o połowie ludzkości pisze, ze jest niezdolna do ukończenia studiów na dobrej uczelni oraz, ze jest niezdolna do merytorycznego głosowania w wyborach. Sam sobie ciężko na swoją pozycję zapracowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:16 znajdź mi faceta, który na to pytanie odpowie w ogóle faceta, który wie co to jest kolumna mcpersona... to pytanie do mechanika - zarówno facet, jak i baba, będą znali odpowiedź o ile są mechanikami w hondzie. czy wahacz pasuje to nawet ja mogę wyszukać, nie muszę być facetem żeby sprawdzić katalog i numery części w obu wersjach. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:25 Co to jest kolumna macPhersona wie każdy facet, który interesuje się motoryzacją. A wśród uczestników forum Honda, myślę, że znalazłbym kogoś, kto by odpowiedział. I nie, to nie jest pytanie do mechanika. To jest pytanie właśnie do nich. Ja sam nie jestem mechanikiem, a na te pytania odpowiedź znam. Odpowiedź na drugie pytanie prawdopodobnie mogłabyś gdzieś znaleźć, jakbyś się uparła. Ale to nie chodzi o to, co kto zrobi, jak się uprze, tylko co wie z tytułu swoich zainteresowań tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:35 sam sobie odpowiedziałeś - to było forum dla osób zainteresowanych hondą, ewentualnie tym jednym modelem hondy, ale nie dla facetów sensu stricto (masa facetów nie interesuje się hondą, ani motoryzacją w ogóle). części do innych akurat maszyn wyszukuję sama i wcale nie muszę się mocno upierać, w polsce i za granicą. umiejętność czytania katalogów nie wymaga chromosomu Y. znam ogromną masę facetów (nawet po studiach mechanicznych) którzy maja z tym większy problem. na tym forum jest kilkanaście pań po mechanice, a nawet mechanice lotniczej o ile pamiętam, część z nich pracuje w zawodzie. myślę, że na forum mężczyzna proporcje mechaników do niemechaników są podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:53 esr-esr napisała: > sam sobie odpowiedziałeś - to było forum dla osób zainteresowanych hondą, ewentualnie > tym jednym modelem hondy, ale nie dla facetów sensu stricto (masa facetów nie interesuje > się hondą, ani motoryzacją w ogóle). De facto jest to forum dla facetów interesujących się Hondą. To, że masa facetów nie interesuje się motoryzacją w ogóle, a Hondą w szczególności, nie ma tu nic do rzeczy. Grupa osób interesujących się Hondą w przytłaczającej większości składa się bowiem właśnie z facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:58 misiu-1 napisał: > De facto jest to forum dla facetów interesujących się Hondą. znaczy, że kobiety interesujące się hondą nie mają wstępu? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:07 Mają. Mimo incydentalnej obecności kilku facetów na ematce, jakoś nie masz chyba wątpliwości, że to "babskie" forum? Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:39 no nie mam, bo to eMAMA. generalnie mamami bywają kobiety. tak samo jak eTATA jest męskim forum. za to forum o nazwie honda, żeglarstwo, szydełkowanie, wózki, etc są kierowane do zainteresowanych tematem, a nie konkretnej płci. tak samo jak emama jest kierowane raczej do matek, a nie kobiet w ogóle, zawężając dalej małe dziecko jest kierowane do rodziców dzieci w wieku przedszkolnym, a nie wszystkich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:51 esr-esr napisała: > no nie mam, bo to eMAMA. generalnie mamami bywają kobiety. To prawda. Ale chyba nie dziwisz się, że na forum "zwierzęta" nie piszą ani koty, ani psy? Mamami bywają kobiety, ale kobietami (także mamami) interesują się przecież faceci, czyż nie? > forum o nazwie honda, żeglarstwo, szydełkowanie, wózki, etc są kierowane do > zainteresowanych tematem, a nie konkretnej płci. Co nie zmienia faktu, że forum o nazwie Honda jest forum męskim. Bo wśród zainteresowanych tematem przeważają w znacznym stopniu mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:29 Ekwilibrystyki umysłowe i logiczne wykonywane przez tego kolesia mnie rozbrajają Zrobi z siebie koncertowego durnia tylko po to, żeby mieć ostatnie słowo i "zagiąć babę". Prawdopodobnie jedna z nielicznych jego życiowych satysfakcji Odpowiedz Link Zgłoś
lajente Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 14:47 No cóż, może uprawia ekwilibrystyki, co nie zmienia faktu, że choć się z nim w wielu kwestiach nie zgadzam, to nie sposób nie przyznać, że robi to inteligentnie i w sumie ma z tą hondą racje. Forum jest tematyczne, ale siedzą tam głównie faceci, bo najczęściej faceci interesują się motoryzacją. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 15:12 lajente napisał(a): Forum jest tematyczne, ale siedzą tam głównie faceci, bo najczęściej faceci interesują się motoryzacją. No moment, nikt nie twierdzi, że zainteresowania motoryzacyjne to nie jest domena mężczyzn, ale misiu napisał wyraźnie: Znajdź mi kobietę, która odpowie na pytanie np. czy do wymiany przedniego, górnego wahacza (ang. control arm) w Hondzie Accord VII niezbędne jest wcześniejsze wymontowanie kolumny McPersona? Albo czy ten wahacz z Hondy Accord VII w wersji europejskiej pasuje też do wersji amerykańskiej? co w połączeniu z jego często prezentowanymi poglądami oznacza, że kobiet mających pojęcie o motoryzacji w ogóle nie ma, a dlaczego nie ma? Bo być nie może, gdyż nie są one wstanie swoim ciasnym umysłem ogarnąć tego typu tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 15:42 misterni napisała: > co w połączeniu z jego często prezentowanymi poglądami oznacza, że kobiet mających > pojęcie o motoryzacji w ogóle nie ma, a dlaczego nie ma? Bo być nie może, gdyż nie są > one wstanie swoim ciasnym umysłem ogarnąć tego typu tematów. A jednak nie oznacza. Pisząc "pokaż mi kobietę" nie miałem wcale na myśli, że takich kobiet w ogóle nie ma, tylko że znalezienie takiej kobiety jest zadaniem ekstremalnie trudnym. To raz. A dwa - nie dlatego, bynajmniej, że nie ma kobiet, które by to swoim umysłem ogarnęły (tym bardziej, że to przecież zagadnienie raczej mało skomplikowane), tylko dlatego, że się takimi rzeczami nie interesują. Faceci są może zazwyczaj mniej domyślni, ale dzięki temu rzadziej idą w domysłach zbyt daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 15:22 muszę powiedzieć, że jakbym miała problem z zawieszeniem w hondzie to nie zadałabym pytania na emamie ale spytałabym się emamy, czy kupic honde żółtą czy czerwoną Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 16:03 Aneta, ale Ty naprawdę nie rozumiesz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:34 misiu-1 napisał: > A jakie? Oczywiście, że męskie. Znajdź mi kobietę, która odpowie na pytanie np. > czy do wymiany przedniego, górnego wahacza (ang. control arm) w Hondzie Accord > VII niezbędne jest wcześniejsze wymontowanie kolumny McPersona? Albo czy ten w > ahacz z Hondy Accord VII w wersji europejskiej pasuje też do wersji amerykański > ej? Naprawdę sądzisz, że żadna kobieta nie zna odpowiedzi na to pytanio, za to znają wszyscy mężczyźni? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:44 Sądzę, że na jedną kobietę, która zna odpowiedź na to pytanie, przypada przynajmniej dziesięciu mężczyzn, którzy także znają. Odpowiedz Link Zgłoś
helufpi Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 00:43 Znajdź mi kobietę, która odpowie na pytanie np. > czy do wymiany przedniego, górnego wahacza (ang. control arm) w Hondzie Accord > VII niezbędne jest wcześniejsze wymontowanie kolumny McPersona? A od kiedy w kolumnie MacPhersona jest górny wahacz? en.wikipedia.org/wiki/MacPherson_strut Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:16 helufpi napisał(a): > > Znajdź mi kobietę, która odpowie na pytanie np. > > czy do wymiany przedniego, górnego wahacza (ang. control arm) w Hondzie Accord > > VII niezbędne jest wcześniejsze wymontowanie kolumny McPersona? > A od kiedy w kolumnie MacPhersona jest górny wahacz? > rel="nofollow">en.wikipedia.org/wiki/MacPherson_strut A kto pisał, że jest? Ale chwali Ci się, żeś przynajmniej próbowała. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 13:51 jednak w kwestii mechaniki samochodowej przypisuje ta role a nie bylo to forum pt: czy honda to ladny samochód Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:37 gato.domestico napisała: > jednak w kwestii mechaniki samochodowej przypisuje ta role a nie bylo to for > um pt: czy honda to ladny samochód No tak bo jak kobieta miałaby coś wspólnego z forum hondy to tylko wtedy jeśli chodziłoby o wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:41 gato.domestico napisała: > osobiscie nie znam babki ktora wypowiadalaby sie na forum w kwestii napraw, cze > sci do samoc Tarara, teraz możesz już mówić, że znasz. Czasem się wypowiadam, tyle że nick mam coś w stylu "podłokietnik" bo akurat to miałam rozwalone kiedy się rejestrowałam na ichnim forum. Może dlatego można uznać że jestem pci menskiej Przyznam też że nawet jak pisze w rodzaju żeńskim to mi odpisują per "kolego" )) a pytania zadaje głupie więc nie to że mnie biorą za jakiegoś speca, o nie ) Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 10:54 gretchen184 napisała: > a poza tym- co kobiety robią na męskich forach? Próbują udowodnic, że są za dobre na to, aby na babskim forum siedzieć. Bo mądrzejsze, fajniejsze niż reszta i w ogóle.... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 10:50 Bo tu jest się z czego pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 11:55 np z przesiadujących tu chłopów Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 12:29 Tak a jak kobieta spotyka się z chłopakami/facetami to pewnie jest puszczalską i jest ich wspólną dziewczyną. Niby nowoczesne ematki i takie poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 12:33 mi to nie przeszkadza, przynajmniej czasami dosadnie ujmą niektóre rzeczy i rzucą inne światło na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 13:47 chłop siedzący na forum ematka ,wypowiadający się w tematach np karmienia ,to dla mnie jakaś perwersja. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 13:52 Dlaczego? Pomijając że chłop też może karmić piersią to co ma powiedzieć wdowiec z dziećmi? Zdarza się i tak. Po prostu nie ma babskich i męskich tematów. Są mądre i głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:18 he he chłop karmiący piersią zawsze będzie mi się kojarzył z robertem deniro ze sztucznym cyckiem, bodajże w 'poznaj moich rodziców 2' Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:45 tanebo napisał: > Dlaczego? Pomijając że chłop też może karmić piersią to co ma powiedzieć wdowie > c z dziećmi? Zdarza się i tak. Po prostu nie ma babskich i męskich tematów. Są > mądre i głupie. Josef, jestem pełna podziwu dla Twojego progresu intelektualnego. Tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 13:53 A widziałaś takiego? Ja w ogóle nie wchodzę w takie wątki! Ja nie słyszałem, żeby faceci robili problem z powodu tabunów kobiet przesiadujących na forum Mężczyzna i innych takich. Po raz 1001 wyjaśniam dlaczego ja tu jestem - b. duży ruch i szybkie odpowiedzi na posty oraz odpowiedni profil wiekowy uczestników (doświadczeni życiowo, brak gimbazy). Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:01 widziłam ,ba widziałam gorsze wątki. a już szczytem jest troll gazeta ,który jest facetem ,ale zakładam,że to poważne zaburzenie psychiczne .Gdyby mój facet przesiadywał na forach kobiecych ,poważnie zaczełabym się zastanawiać , czy coś z nim nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:45 Mylisz się,że gazeta to facet.To i facet i kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
tiaraloo Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 13:53 a mnie to w ogóle nie przeszkadza - nagich zdjęć tu nie publikuję. Przecież w necie oczywiste jest to, ze każdy tekst czyta o wiele więcej ludzi niż się wydaje. Tu tez jest cala masa czytaczy - tylko nieliczni(ne) sie wypowiadają. Jak ktos chce miec całkiem jednorodne towarzystwo to musi je sobie wybrać w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 13:57 denerwuja jedynie glupie docinki, dosr... od czapy a nie normalne wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:59 simply_z napisała: > chłop siedzący na forum ematka ,wypowiadający się w tematach np karmienia ,to d > la mnie jakaś perwersja. że co? Mój mąz o karmienu piersią wie więcej niż niejedna młoda matka Nie, nie karmi sztucznym cyckiem, jakby ktos się pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:30 I co, siedzi na forum karmienie piersią i się wymądrza? Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:57 siedziałam swego czasu na forum KP, i nie pamiętam facetów nagminnie udzielających się, możesz mi coś podrzucić? Może coś przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:00 Czy ty rozumiesz, o czym ja piszę, czy nie bardzo? Pozwól, że wytłumaczę. Dziewczyna pisze, że facet wypowiadający się na forum o karmieniu piersią to perwersja. Ty piszesz, że przecież twój małżonek wie tyyyle o karmieniu piersią! No to ja cię zapytuję, czy w takim razie przesiaduje na takowym forum i się wymądrza. Teraz już rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:09 Twoje tłumaczenia są zbędne. Może do rzeczy OK? Chodzi o sam fakt mężczyzn na forach kobiecych bo o tym wątek. Facet, który ma coś do powiedzenia na dany temat może to robić gdzie chce. I nie mam nic przeciwko, ROZUMIESZ? Czy mądruje się na forum KP, czy Kobieta czy cokolwiek innego - obojętne mi to. Tobie nie, i juz Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:17 Czyli nie skumałaś i teraz próbujesz wybrnąć ok ok Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:10 > Teraz już rozumiesz? obawiam się, że wciąż nie rozumie. Neffi to ucieleśnienie marzeń misia-1 o kobiecej budowie mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:17 Tak sobie też pomyślałam Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:23 morgen_stern napisała: > Tak sobie też pomyślałam że co zrobiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:25 Zupełnie niepotrzebnie się tak przejęłaś, mnie też czasem zdarzyło się nie zrozumieć sensu czyjejś wypowiedzi, nie ma się czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:52 wstyd to ostatnia rzecz jaką mogłabym odczuć Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:22 marycha Ty serio jesteś moją psychofanką a myślałam, że ich nie posiadam komentujesz większość moich postów zawsze z kijem w doopie i nie na temat, pff Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:31 Nie komentuję nawet 1/10 twoich postów a połowy nawet nie czytam... Nigdy nie komentuję merytorycznie twoich wpisów bo jesteś dla mnie zwyczajnie za głupia, żebym miała się wdawać z tobą w jakąś pogawędkę. Nie jesteś wykształcona, nic nie czytasz, nie masz żadnych interesujących przemyśleń, nie potrafisz atrakcyjnie komentować rzeczywistości, nie jesteś dowcipna. Merytoryczne komentowanie twoich wpisów to byłoby jak komentowanie niusów na pudelku o Joli Rutowicz.... podobnie jest z misiem-1 - naprawdę- świetnie konweniujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:58 A skąd takie głebokie przemyslenia skoro nie czytasz moich postów? Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 21:55 Jak zwykle zrozumiałaś niedużo. Marychna nie napisała że nie czyta twoich postów, tylko że nie czyta nawet 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 22:06 Dziękuję za wyjasnienie, nie doczytałam a wiesz czemu? Bo mam w poważaniu co "napisała" marycha. -- Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:23 Dlatego musiałaś dokładnie dopytać? Jak zwykle sobie sama przeczysz w co drugiej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:37 morgen_stern napisała: > Dlatego musiałaś dokładnie dopytać? Jak zwykle sobie sama przeczysz w co dru > giej wypowiedzi. W końcu zajarzyłaś, że mam kompletny zlew na niektóre wpisy i nawet nie przykładam żeby porządnie odpisać. Tak, czasem celowo sobie przeczę lub odpowiadam nie na temat, a nawet całkiem prozaicznie, na odczep, byle co - zostałam posądzona o brak argumentów i głupie odpowiedzi. TAK dokładnie tak jest. Rzadko kto TU zasługuje na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:54 Naprawdę myślisz, że ktoś ci tu uwierzy w te bzdety? Jazgoczesz przez pół wątku, a potem bredzisz, że masz na to wszystko zlewkę, naprawdę za mądra to ty nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:03 Bzdety? a niech to bedą bzdety, o ile ci z tym lepiej Widzę, że nie dopuszczasz mysli, że tak mozna, bo forum i cały ten anonimowy światek to dla ciebie wiecej niż real. Masz w ogóle życie prywatne? czy tylko publiczne wynurzenia, że pożal sie Boze mam totalna zlewkę, inaczej obrazałabym się za każdy epitet skierowany wzgl. mojej skromnej osoby. Cięzko ci uwierzyć, że to i każde inne forum to wirtual? że jak mam dość i nudzi mi się toto zamykam i finito. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:09 Czyli należysz do ludzi, którzy tylko ocierają plwociny z twarzy i idą dalej, w dodatku w miejsce, którym gardzą? No powiem ci, że nie bardzo masz się czym chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:23 morgen_stern napisała: > Czyli należysz do ludzi, którzy tylko ocierają plwociny z twarzy i idą dalej, w > dodatku w miejsce, którym gardzą? No powiem ci, że nie bardzo masz się czym ch > walić > No tak będę sie rozczulać nad każdym epitetem anonima, powinnam się obrazić i rozpłakać, tak ocieram, bo mam zlew na plwociny anonimowych ludzi. Tym bardziej, że w większości kieruje nimi zazdrość, z którą sobie nie radzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 13:59 A to ciekawe, jakie światło? Rzuć linka. Z przyjemnością przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:06 Baltycki ci zalazł za skórę, co? On akurat jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:13 Nie, on się szybko czuje urażony A złość zabiera rozsadek i piękności szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:20 Oj tam, nikt nie jest bez wad. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:24 No on pewnie sadzi, ze nie ma wad. A propos facetów, jest jeszcze misiu jakiś tam - fan Korowina. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:25 Baltycki przede wszystkim jest normalny, a przynajmniej nie zachowuje się jak kogut w kurniku, co tu się znalazł, żeby wszystkich postawiać. Misu zaś jest po prostu mizoginem, a jeszcze gorszy jest łiskacz, wstręty, obrzydliwy typ. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:00 misterni napisała: > Misu zaś jest po prostu mizoginem Gdzieżbym śmiał zaprzeczać. Skoro tak piszesz, to musi być prawda. Z wrodzonej ciekawości spytam tylko: "Na Boga, Holmesie, jak na to wpadłeś?" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:34 Cóż, mizogin spędzający czas i wymądrzający się na kobiecym forum jest męskim odpadem atomowym, napiszmy to wprost. Żadna normalna kobieta się nim nie zainteresuje, więc co mu pozostało? Obwiniać całą resztę Jak napisała któraś wyżej, gdyby mój facet miał takie "hobby" zaczęłabym go podejrzewać o poważne skrzywienia psychiczne. Analogicznie kobieta siedząca na typowym męskim forum tylko po to, żeby się do facetów dopieprzać również ma poprzestawiane dekle. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:11 Nie przeszkadzają mi -lubię ich wypowiedzi po patrzą na dany problem pod innym kątem (riki), niektórzy piszą za mało (borys, liściasty) niektórzy monotematycznie (łiskacz) i poza tym ostatnim są ciekawymi współdyskutantami. Bywałam na "męskim' forum w 2004 roku jakoś, głównie udzielając się na tematy "ogólne" bo na tematyce forum ani trochę się nie znałam. Mój M tam swego czasu mocno był zakotwiczony. I byłam traktowania normalnie, na pewno lepiej niż faceci bywający na tym forum . Może dlatego, że ja męska jestem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:15 Riki to był kiedyś pod innym nickiem. Zmienił, bo tamten obrósł złą sławą. Jego kąt patrzenia jest mocno niefajny... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:20 Jego > kąt patrzenia jest mocno niefajny... np.? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:22 Ksenofob, homofob i resztę sobie daruje, bo mogłabym oberwać po łapkach Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:35 Przede wszystkim mizogin i mitoman, w ogóle większość (99%?) tzw. "facetów" na tym forum to mizogini i dziwię się, że podejmuje się z nimi dyskusje, ale co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:03 otóż to ,naprawdę uważacie,że np.niemal 40-letni wieczny kawaler logujący się dzień w dzień na forach dla matek jest normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:05 Kocham tylko kobiety i ich towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:08 tosterowa napisała: > Przede wszystkim mizogin i mitoman, w ogóle większość (99%?) tzw. "facetów" na > tym forum to mizogini i dziwię się, że podejmuje się z nimi dyskusje, ale co kt > o lubi. o to to wlasnie mizogini, bo sie w realu kobiet boja jakos trudno mi wyobrazic sobie mojego meza, ktory loguje sie na ematce i udowadnia zebranym paniom, ze jest madrzeszy i wie lepiej zakompleksieni koniobijcy ktorzy przychodza tu podbudowac swoje meskie (hi) ego i chociaz chwile poczuc sie mocni - mocniejsi od kobiet bo w realu to ani zagadac ani zar..chac no i z braku 'meskich' zainteresowan wyjatkiem jest chyba tylko lisciasty, maz i ojciec, ktory przychodzi sobie o dzieciach pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:11 zakompleksieni koniobijcy ktorzy przychodza tu podbudowac swoje meskie (hi) ego padłam! Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:29 No ja będę jeszcze Baltyckiego bronić i Mallarda. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 15:36 moofka napisała: > mizogini, bo sie w realu kobiet boja > zakompleksieni koniobijcy ktorzy przychodza tu podbudowac swoje meskie (hi) ego > bo w realu to ani zagadac ani zar..chac Cudne Jestem Twoim idolem Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:38 DOKŁADNIE TAK i naprawdę dziwię się pannom, które się nimi zachwycają i ojojoj jak miło mieć męskie spojrzenie na forumku, to zresztą typowe zachowanie "przypnę się do maczo, powiem, że baby są głupie i już głupia nie będę". Poza może dwoma wyjątkami to są odpady atomowe do natychmiastowego zalania betonem. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 01:03 Poza może dw > oma wyjątkami to są odpady atomowe do natychmiastowego zalania betonem. > A którymi wyjątkami? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:03 Np. krejzi, którego osobiście bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:18 O, jakim nickiem? Napisz tu albo na priva Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 20:05 No właśnie nie za bardzo teraz pamiętam, ale jak mi się przypomni to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:14 Facet może sobie na forum kobiecym siedzieć. ALe facet udający kobietę to już niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 14:26 Zdecydowanie wolę forum obupłciowe, niż jedno. Mogłoby ich być (facetów) więcej. Byle trolli nie było-obu płci. A są. Tych się czepcie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 16:40 A ja mam gdzieś "męskie spojrzenie", tego mam dość na co dzień wokół siebie. Przyszłam tutaj dla kobiet i z kobietami wolę gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 17:05 morgen_stern napisała: > A ja mam gdzieś "męskie spojrzenie", tego mam dość na co dzień wokół siebie. Pr > zyszłam tutaj dla kobiet i z kobietami wolę gadać. > Cos w tym jest. Cale zycie mialam i mam wiecej meskich znajomych/kumpli/kolegow/wspolpracownikow (nawet synow mam 2 vs. 1 corka ) rowniez w miejscach pracy, w ktorych generalnie zatrudnionych bywa wiecej kobiet. Tak sie jakos skladalo i sklada. Zawsze mialam klopot z budowaniem tzw. "damskich przyjazni" i wciaz mi to kuleje ... Forum jest jakims ersatz'em i swoista nauka "jak postepowac/gadac z kobietami" Facetow to ja mam na codzien w real'u az w nadmiarze Ale "kamieniem nie rzuce", bo mnie/nas wciaz tu ktos wygania z forum pod haslem "emigrantki precz!" wiec sie dolaczac do takich okrzykow nie bede. Faceci chca tu byc, niech beda. Wielu po prostu nie czytam, robie to wylacznie wtedy gdy w jakiejs czesci dyskusji okazuje sie, ze glos faceta wyzej cos jednak znaczyl. A to nie jest az takie czeste Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 20:02 morgen_stern napisała: > A ja mam gdzieś "męskie spojrzenie", tego mam dość na co dzień wokół siebie. Pr > zyszłam tutaj dla kobiet i z kobietami wolę gadać. > ooo wlasnie meskosc jako inna calkiem od mojego spojrzenia na swiat ciekawi mnie, intryguje i podziwiam zreszta - wychowuje 2 synow i temat zglebiam ale tego mi nie brak zdazylam poznac w swoim zyciu naprawde wielu wartosciowych pieknych i madrych mezczyzn zeby nie jarac sie 'swiezym' spojrzeniem jakiegos dupka na babskim forumie ale otaczac to ja sie lubie kobietami z nimi sie identyfikuje, ich energia sie karmie, z nimi lubie przebywac i z nimi gadac na forum trafilam jako swieza matka i zostalam - bo mnie to zafascynowalo kobiece wsparcie, doswiadczenie, wrazliwosc forumowych kretynow na mamusiowym forum albo wygaszam albo litosciwie ignoruje Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 20:35 moofka napisała: > ale otaczac to ja sie lubie kobietami z nimi sie identyfikuje, ich energia sie karmie, z nimi lubie przebywac i z > nimi gadac /.../ mnie to zafascynowalo kobiece wsparcie, doswiadczenie, wrazliwosc Ho ho ho ho! Energia kosmiczna, wrażliwość i jajnikowa identyfikacja - wzruszyłem się jak stary siennik. Musisz być dość nieurodziwa, skoro nie spotkałaś się dotąd w życiu z babską złośliwością, intrygami, wbijaniem szpil, a zwłaszcza - z odbijaniem faceta przez "najlepszą przyjaciółkę". Żadna z Pań, którymi miałem w życiu do czynienia (a było ich trochę - to uwaga do morgenki, która zaraz "błyśnie" ciętą ripostą cioci Stefy), nigdy nie wygłosiła podobnie głupiego i oderwanego od życia stwierdzenia na temat innych kobiet. > forumowych kretynow na mamusiowym forum albo wygaszam albo litosciwie ignoruje masz to u mnie również jak w banku Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 20:49 riki_i napisał: Musisz być dość nieurodziwa, skoro nie spotkałaś się > dotąd w życiu z babską złośliwością, intrygami, wbijaniem szpil, a zwłaszcza - > z odbijaniem faceta przez "najlepszą przyjaciółkę". Żadna z Pań, którymi miałem > w życiu do czynienia (a było ich trochę - to uwaga do morgenki, która zaraz "b > łyśnie" ciętą ripostą cioci Stefy), nigdy nie wygłosiła podobnie głupiego i ode > rwanego od życia stwierdzenia na temat innych kobiet. Lubię cię. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 21:37 Ty to dopiero masz coś z głową neffi, że rajcuje cie jak jakiś głupek obraża inna kobietę. Kisielek w majtach już masz z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 21:39 misterni napisała: > Ty to dopiero masz coś z głową neffi, że rajcuje cie jak jakiś głupek obraża in > na kobietę. Kisielek w majtach już masz z tego powodu? Moze ona z tych, co to sie nigdy dobrze nie czuja wsrod wstretnych bab, bo tylko faceci je rozumieja Shellerka albo blizniaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 22:33 cherry.coke napisała: > Moze ona z tych, co to sie nigdy dobrze nie czuja wsrod wstretnych bab, Otóż to. wiec zaraz spytasz po co tu jestem? Cóż bowiem warta byłaby moja kobieca egzystencja, gdyby nie dobra zabawa? A jaka to skarbnica wiedzy? Czasami istny kabaret. I tyle emocji... od nienawiści i zazdrości po słodko-pierdzące wynurzenia. Jak mam iśc gdzie indziej? Toż to lepiej jak w brazylijskiej telenoweli. Wszystko Live. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 21:44 misterni napisała: > Ty to dopiero masz coś z głową neffi, że rajcuje cie jak jakiś głupek obraża in > na kobietę. Kisielek w majtach już masz z tego powodu? Gdybyś masz rację, to po Twoim poście miałaby już podwójną porcję kisielku. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 21:45 Oszzz... Miało być "gdybyś miała" Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 21:59 Nie staraj się brylować misiuniu, bo nikomu tu nie imponujesz, no może poza panienkom w typie neffi Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 22:06 Zanadto sobie pochlebiasz. Ja nie dam rady tyle wypić, żeby chcieć Ci imponować. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 22:10 A to już wiem, skąd te twoje kocopały - nadużywasz Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 22:28 Mowa. Na trzeźwo w ogóle bym z Tobą słowa nie zamienił. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 22:19 misterni napisała: > Ty to dopiero masz coś z głową neffi, że rajcuje cie jak jakiś głupek obraża in > na kobietę. Obraża? Puknij ty się w głowę. Zero dystansu i poczucia humoru. Naburmuszona uczestniczka kółka feministycznej, wzajemnej adoracji. Miał świetą rację i własnie dlatego lubię męski głos TU. Właśnie tu. Wkurzające babskie szczekanie, śmieszna solidarnośc jajników. A zresztą...obiecałam sobie, że nie bede się wdawać w większe dyskusje, jestem tu dla relaksu i dla zabawy a nie jak większość lasek, które spuszczają się tu się nad każdym wątkiem. >>Kisielek w majtach już masz z tego powodu? tak mam a ty co cierpisz na suchość pochwy? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 22:25 swieta racje, ze kobiety sie nienawidza? czy ze tylko brzydkie kobiety maja dobre relacje? powtarzam, wspolczuje serdecznie ja mam szczescie do fajnych babek Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 22:37 Tak. Nienawidzą. W realu obserwowałam nie raz a TU? Zwykle tak bywa, brzydkie kobiety mają dobre relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 22:39 aha i tak sobie tlumaczysz brak przyjaciolek? ze zanazbyt piekna jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 22:46 Owszem przyjaciół płci męskiej mam o wiele więcej, może to z racji , że od zawsze współpracuję z facetami, zainteresowania motoryzacyjne, branża mojej firmy jest o typowo męskiej tematyce, itp itd. hmmm tak mogę powiedzieć, z powodu mojej urody doświadczyłam nie raz dyskryminacji w damskim towarzystwie. Zresztą nie tylko, np. zazdrość i zawiść jest wyjątkowo odczuwalna ze strony kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 23:14 chuck norris w ciele marylin monroe po prostu zalosne to troche Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 08:47 daruj sobie te niewyszukane dowcipy bo potwierdzasz moją tezę a przeczysz sama sobie "ja mam szczescie do fajnych babek" - jak to mozliwe? z twoją złośliwością? Kobiety nie lubią złosliwości. Nie powiesz mi chyba, że ty tak tylko tutaj, teraz, do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 08:52 neffi79 napisał(a): > daruj sobie te niewyszukane dowcipy bo potwierdzasz moją tezę > a przeczysz sama sobie "ja mam szczescie do fajnych babek" - jak to mozliwe? z > twoją złośliwością? Kobiety nie lubią złosliwości. bynamniej nie przecze to ze jestem kobieta lubie kobiety rozumiem sie z nimi i swietnie sie z nimi czuje nie znaczy ze wielbie kazda glupia c.pe w typie nie powiem akim, zeby personalnie nie bylo tym bardziej na forum i nigdy czegos takiego nie napisalam Nie powiesz mi chyba, że ty > tak tylko tutaj, teraz, do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 08:57 moofka napisała: > bynamniej nie przecze > to ze jestem kobieta lubie kobiety rozumiem sie z nimi i swietnie sie z nimi cz > uje > nie znaczy ze wielbie kazda glupia c.pe w typie nie powiem akim, zeby personaln > ie nie bylo Nie brnij Rzeczywiście, świetnie się czujesz z kobietami i jestes taka tolerancyjna, dla ich poglądów (innych też). I jaka kulturka. Kobieta w pełni. Ematka znaczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 23:16 neffi79 napisał(a): > hmmm tak mogę powiedzieć, z powodu mojej urody doświadczyłam nie raz dyskrymina > cji w damskim towarzystwie. Zresztą nie tylko, np. zazdrość i zawiść jest wyjąt > kowo odczuwalna ze strony kobiet. LOL, robienia z ciebie jaj na forum ematka doswiadczasz tez na pewno z powodu urody Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 08:51 cherry.coke napisała: > LOL, robienia z ciebie jaj na forum ematka doswiadczasz tez na pewno z powodu u > rody Nie mówię o robieniu jaj więc nie błaznuj. I Nie dopowiadaj sobie. Juz pisałam czego doświadczyłam konkretnie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 08:59 .... z powodu urody czy jednak po prostu nie jestes taka fajna jak ci sie wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:05 nie jestem fajna. zadowolona? zreszta przecież wiesz o tym nie muszę byc fajna, NIC nie muszę. Rozumiesz? nie jestem tu po to by zabiegać o zakłamana sympatię anonimowych ludzi, inaczej byłabym frustratką (jakich tu całe stada). Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:09 No ale to w czym problem? Nie chcesz, to nie masz, wszystko gra, tylko po co zwalac na wredne baby? Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:14 Bo wredne baby próbują udowodnić wszem i wobec, że nie są wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:18 Straszny tu masochizm uprawiasz w takim razie. Moze dla poprawy humoru znajdz jakies goscinne forum z milymi panami? Ktorzy absolutnie gardza czynnoscia tak niska, jak udowadnianie swojej racji? Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:23 Juz wczoraj pisałam, jestem tu dla zabawy, właśnie TU, mam ku temu powody, nie reaguj na moje posty i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:14 Strasznie dużo spędzasz tu czasu jak na niezmiernie interesujące życie w realu, jakie prowadzisz. Jak zwykle twoje wypociny nie mają krzyny sensu i logiki, ale kto by się tam przejmował, grunt, że jesteś czytana i choć tutaj cię ktoś słucha. Jedyny sposób na ciebie to ignor, tego się boisz najbardziej. Co też niniejszym uczynię, rozmowa z kimś tak mało rozgarniętym i nielogicznym jest zbyt męcząca. Napisz jeszcze raz, że masz na to wszystko zlewkę, może ktoś w końcu uwierzy Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:19 morgen_stern napisała: > Napisz jeszcze raz, że masz na to wszystko zlewkę, może ktoś w końcu uwierzy Piszę jeszcze raz: mam na wszystko zlewkę. Mam powtórzyć? Nie umiesz tak? Poćwicz, to bardzo wygodne i pomaga w bezstresowym zyciu. To "ignor" mnie w końcu i bedzie po problemie. Niepotrzebie się motasz, powtarzasz w kółko, że jestem nielogiczna sratatata. ty za to jesteś bardzo logiczna, hipokrytka że głowa mała Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 14:30 jakbyś miała zlewke to byś olała post morgen... i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 23:35 Sama się puknij, chociaż to pewnie niewiele pomoże. Jakąż on miał świętą rację? Że wszystkie kobiety są wredne? A te, które tej wredoty nie widzą, są brzydkie? To ma być ta racja? Nie, to żadna racja, po prostu wywód idioty, któremu ty przyklasnęłaś jak głupiutka pensjonareczka, podskakując i klaszcząc z bezrefleksyjnej radochy. Coś jak: "O, jaki pan mądry, panie Sułku! Kocham pana panie Sułku!" Bo jakbyś się odrobinę zastanowiła kobietko o móżdżku wielkości orzeszka, to byś zauważyła, że podobne sądy ciebie też dotykają! A ja poczucia humoru i dystansu mam pod dostatkiem, a to że nie bawią mnie wypociny rikiego, oznacza tylko, że są niskich lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 23:44 misterni napisała: > Sama się puknij, chociaż to pewnie niewiele pomoże. Jakąż on miał świętą rację? > Że wszystkie kobiety są wredne? A te, które tej wredoty nie widzą, są brzydkie > ? To ma być ta racja? Nie, to żadna racja, po prostu wywód idioty, któremu ty p > rzyklasnęłaś jak głupiutka pensjonareczka, podskakując i klaszcząc z bezrefleks > yjnej radochy. Coś jak: "O, jaki pan mądry, panie Sułku! Kocham pana panie Sułk > u!" A potem sie cieszy, ze jej dobrze wsrod facetow Popodlizywac sie tak "wrednym" babom, to i one by ja lubily... Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 00:19 Misterni, nie manipuluj! Nie napisałem, że WSZYSTKIE kobiety są wredne, za to moofka napisała, że owszem, wszystkie kobiety dają jej wrażliwość, ciepło, emocjonalną ochronkę i co tam jeszcze. Więc jej odpowiedziałem, że nieszczerych wrednych suk wbijających szpile, intrygujących i wyrywających swoim przyjaciółkom facetów jest co niemiara. To dokładnie napisałem. I nie jest to żaden wywód idioty, tylko szczera prawda. Męską przyjaźń skutecznie rozwalić może tylko poważna kłótnia o kobietę lub o pieniądze, natomiast widziałem wielokrotnie jak "nienaruszalna" damska przyjaźń legła w gruzach tylko dlatego, że jedna Pani zobaczyła na horyzoncie jakieś męskie gacie. I cały świat, łącznie z jej przyjaciółeczką od piaskownicy był już lotto 4ever. Bywacie wobec siebie obrzydliwie nieszczere, interesowne, wredne, a wzajemne kontakty często mają na celu wyłącznie podniesienie własnej samooceny (rzecz u facetów prawie niespotykana - my od urodzenia wiemy, ile jesteśmy warci) lub złapanie chłopa (bo "przyjaciółka" ładniejsza, działa jak wabik na facetów, to i ja może przy niej coś chwycę). I dalibóg nie wiem, w jaki sposób powyższe sądy miałyby się tyczyć Neffi. Ja nie piszę, że dokładnie każda kobieta wypełnia ten schemat. "Wiele" nie równa się "każda" - racz to sobie wbić do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 00:36 Riki mam w rodzinie duzo facetow w moim z grubsza wieku, tudziez udzielalam sie w stereotypowo meskim hobby, i zaprawde wyrazasz tu pobozne zyczenia w sprawie meskich przyjazni. Konkurowanie, szpan, podkladanie swin i wyrywanie lasek sobie nawzajem kwitlo az milo. A jak firmy zaczeli tacy znajomi razem zakladac i ruszyly ambicje, to o matko bosko jak sie kurzylo. Niektorzy przyzwoici rzecz jasna byli i sa. Ale co cyrki, to cyrki. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 00:38 PS. Naprawde nie widziales nigdy, jak slaby koles sie trzyma popularnego, zeby sobie zwiekszyc szanse?! Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 01:13 No, ale ten popularny musi chcieć mieć przy boku tego słabego. A faceci to nie kobiety, gdzie "gwiazda" często podpiera się zapatrzonym w nią dworem służek. U nas ciągnie swój do swego, samiec alfa nie będzie się przyjaźnił z zakompleksionym maminsynkiem. Może mu udzielić rad, coś tam czasem pomóc, załatwić, ale kumplostwa i wspólnych wyjazdów z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 05:05 riki_i napisał: U > nas ciągnie swój do swego, samiec alfa nie będzie się przyjaźnił z zakompleksi > onym maminsynkiem. swoj do swego, a samiec alfa zamiast na meskie wodce siedzi na mamusinym forum i udowadnia lepszosc meskiego nad babskim paradne zaiste Może mu udzielić rad, coś tam czasem pomóc, załatwić, ale ku > mplostwa i wspólnych wyjazdów z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 01:09 Ale tutaj weszłaś na grząski grunt znajomości z pracy czy też rodzinnych układów przekładanych na biznesy. Imho to nie przynależy do świata męskiej przyjaźni. To są konkurencyjne układy , gdzie w ramach jednej watahy walczy się o zasoby - pieniądze, kobiety i imidż. I sama piszesz, że to byli znajomi, a nie przyjaciele. My te pojęcia rozróżniamy, przy czym przyjaźni w miejscu pracy raczej się nie zawiera. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 08:45 Przyjaciele tez. Ja wiem, ze ty uprawiasz kult szorstkiej meskiej przyjazni w otoczeniu pieknych acz wrednych kurewek, ale to mitologia Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 01:28 Nie napisałem, że WSZYSTKIE kobiety są wredne, za to m > oofka napisała, że owszem, wszystkie kobiety dają jej wrażliwość, ciepło, emocj > onalną ochronkę i co tam jeszcze. Moofka napisała, że WSZYSTKIE? To pewnie coś przeoczyłam. Mnie kobiece towarzystwo też bardzo odpowiada, bo lubię kobiecą energię, lubię kobietę we mnie, z poczuciem kobiecości nie mam problemów i z odnalezieniem się w kobiecym towarzystwie też. Oczywiscie nie w każdym kobiecym towarzystwie, bo kobiety są różne. Oj różne. Mężczyzn i męską energię też lubię, ale też nie każde męskie towarzystwo mi odpowiada. Poza tym znam kobiety z pewnymi cechami powszechnie uznanymi za męskie i męzczyzn z cechami uważanymi za domenę kobiet. Np. obcując przez wiele lat z takim otwartym emocjonalnie mężczyzną sama rozluźniłam się na tyle trwale, że weszło mi to w krew. Nie, to nie mąż Facet nauczył mnie czegoś, czego w ogólnym mniemaniu kobiety uczą facetów W drugą stronę: drogowskazami i wzorcami były w moim życiu kobiety. Chodzę do kobiet ginekologów, nie mam najmniejszych problemów z uznaniem autorytetu jakiejś pani, kobiecie prędzej zaufam i wesprę się na jej ramieniu. Od mężczyzn nie uciekam, nie chodzę po męskich forach żeby się ich złośliwie czepiać i w ogóle kocham męski ród. Ale mój żywioł to kobiecość i kobiece towarzystwo Więc rozumiem Moofkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Riki, ponawiam pytanie 20.01.14, 16:03 Riki, ponawiam pytanie: gdzie Moofka napisała, że WSZYSTKIE kobiety dają jej ciepło i wrażliwość? Ja nigdzie nic takiego nie przeczytałam, natomiast: "bynamniej nie przecze to ze jestem kobieta lubie kobiety rozumiem sie z nimi i swietnie sie z nimi czuje nie znaczy ze wielbie kazda glupia c.pe w typie nie powiem akim, zeby personalnie nie bylo smile tym bardziej na forum i nigdy czegos takiego nie napisalam smile" "ooo wlasnie meskosc jako inna calkiem od mojego spojrzenia na swiat ciekawi mnie, intryguje i podziwiam zreszta - wychowuje 2 synow i temat zglebiam ale tego mi nie brak zdazylam poznac w swoim zyciu naprawde wielu wartosciowych pieknych i madrych mezczyzn zeby nie jarac sie 'swiezym' spojrzeniem jakiegos dupka na babskim forumie ale otaczac to ja sie lubie kobietami z nimi sie identyfikuje, ich energia sie karmie, z nimi lubie przebywac i z nimi gadac na forum trafilam jako swieza matka i zostalam - bo mnie to zafascynowalo kobiece wsparcie, doswiadczenie, wrazliwosc" Co ci przeszkadza? Że niektóre kobiety z niektórymi kobietami mają bardzo fajne, wzbogacające relacje? Zaprzeczasz w ogóle istnieniu zjawiska? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Riki, ponawiam pytanie 20.01.14, 23:01 Napisała kwantyfikator o kobietach, co to jej nie dają, a dopiero potem -po moich postach- zaczęła to różnicować. Gdyby napisała od razu, tak jak Ty, czyli, że "niektóre kobiety z niektórymi kobietami mają bardzo fajne, wzbogacające relacje" , to bym się nie czepiał. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 08:11 misterni napisała: > Sama się puknij, chociaż to pewnie niewiele pomoże. Jakąż on miał świętą rację? Nie kompromituj się. Wczoraj pytałaś dlaczego przyklaskuję facetowi który obraził kobietę (wcale nie obraził ale niech ci bedzie) - czyli co facetowi "obrażać" czy pisać co mu sie podoba TU nie wolno . A kobiecie mozna? Zobacz co robisz, juz enty raz próbujesz mi personalnie ublizyć. Hipokryzja. Facet kobiecie nie, ale kobieta kobiecie OWSZEM. Może wyzywać, ośmieszać, bluzgać. Nie lubisz mnie> czemu? Nawet jak mnie nie lubisz, nie powinnaś co chwila wbijać mi szpili. Potwierdzasz tezę damskiej złośliwości - jesteś wredna i nietolerancyjna. Zastanów się co robisz zanim Znowu wysmarujesz post jaka to neffi jest głupia, inna i jak bardzo tu nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 08:20 Po raz kolejny usiłujesz z siebie robić ofiarę. Nawet nie ukrywasz w jakim celu siedzisz na tym forum, w pogardliwy sposób dajesz temu wyraz, ale jak ktoś ci to wytknie, to podnosisz larum. Biedna, biedna neffi Odpowiedz Link Zgłoś
lewapinger Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 19:14 Jak mi kiedyś napisałaś? Język wypowiedzi świadczy o mówcy? Czy jakoś tak to leciało... Chamstwo? No to teraz pokazałaś swoją kulturę wypowiedzi i klasę Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:33 A z czego ty się cieszysz, kobietobezmózgu? Przecież on obraża również ciebie. Uważasz, że powiedział komplement albo ciebie nie zalicza do tego grona, bo jesteś taka zajebiście wyjątkowa? Zdradzę ci sekret - nie, nie jesteś wyjątkowa, a oprócz słabego kojarzenia faktów i zaprzeczania sobie w co drugim zdaniu masz jeszcze jedną cechę, która w sumie potwierdza "teorię" rikiego - jesteś tu tylko po to, żeby dopieprzać innym i dosrywać przy jednoczesnym podkreślaniu własnej zajebistości, niesympatyczna baba, która w sumie nie ma nigdy nic ciekawego do powiedzenia, więc w sumie już chyba wiem dlaczego trzesz kolankami do rikiego, bo chłopak wprost o tobie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:42 weż ty się lepiej zajmij zdradzaniem swojego chłopa. Każda chwila sie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:57 Nie, ona myśli, że jest wredna i że mnie czymś dotknęła ponieważ z takim zapamiętaniem kolekcjonujesz fakty na temat mojego życia to zapisz sobie w notesiku, że nie zdradzam mojego partnera i nie mam takiego zamiaru, musisz wymyślić coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:06 morgen_stern napisała: > Nie, ona myśli, że jest wredna i że mnie czymś dotknęła Absolutnie nie chciałabym byc wredna. Ja morgen bardzo lubię, szczególnie za głebokie przemyslenia i duzy codzienny wkład w ematkę kolekcjonujesz fakty na temat mojego życia to zapisz sobie w notesik > u, że nie zdradzam mojego partnera i nie mam takiego zamiaru, Powiedz sobie, że to nie prawda i że znowu źle skojarzyłam fakty Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:07 Owszem, źle. Musisz jeszcze poćwiczyć zbieranie informacji z forum o użytkownikach. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:09 no sorka, Ty 9 lat ja 2. No ba. Wiele przed mną, uczę się. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:10 2 pod tym nickiem, więc nie ściemniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:14 nie mam innego nicku i nigdy nie miałam. Na edziecko wpadłam gdy potrzebowałam porady nt. mojego noworodka. wczesniej nie wiedziałam i nie miałam czasu na fora. A juz napewno gdy pracowałam. Za duża strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:08 kropkacom napisała: > Jesteś wredna. kropka nie pogrążaj morgen bo tym określeniem przyznałaś mi rację Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:11 Kropka, nie wymagaj od niej logicznego myślenia, przecież ona plecie co jej ślina na język przyniesie bez ładu i składu. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:16 Dla twojego dobrego samopoczucia może tak być, nawet moim kosztem. Mam to gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 21:35 zal... DD jesli lczba po twoim nicku to rok urodzenia to zal jeszcze wiekszy...bo poziom marniutki ojj marniutki Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 11:51 Morgen, mimo wszystko lubię Cię, ale tutaj wchodzisz już na szczyty hipokryzji. Zastanów się serdeńko, kto jest na tym forum aby "dopieprzać innym i dosrywać przy jednoczesnym podkreślaniu własnej zajebistości"? No kto? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 11:55 Bardzo wybiórczo czytasz forum, skoro widzisz tylko takie moje wpisy. Albo czytasz tylko moje odpowiedzi na twoje wypociny Wypowiadam się w mnóstwie innych wątków, poradnikowych, "statystycznych", gdzie do nikogo się nie przychrzaniam, nawet UWAGA pomagam dziewczynom w różnych kwestiach, więc przestań bredzić. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:00 No wybacz, ale nie jestem w stanie się wypowiedzieć na temat wszystkich 21.120 wpisów, jakie popełniłaś na tym forum. Myślę, że to zadanie bardziej dla historyków z Instytutu Pamięci Narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:03 No to w takim razie po co się wypowiadasz na temat mojej całościowej obecności na forum? Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:03 Oceniam to, co widzę. A widzę - z całym szacunkiem - wyjątkową żmijkę. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:12 Jesteś jak na faceta koszmarnie nielogiczny. Najpierw piszesz, że jestem tu po to, żeby się do wszystkich dopieprzać, więc tłumaczę ci, że wypowiadam się w różnych tematach i często zupełnie neutralnie. Po czym ty szybciutko stwierdzasz z wyższością, że przecież nie jesteś w stanie śledzić tryliona moich wpisów, no ludzie... To w końcu na jakiej podstawie to stwierdzasz? Wybiórcze wnioski, wybiórcze obserwacje, brak logiki, smutne, że akurat takich męskich przedstawicieli mamy na forum, no smutne.. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:14 Morgen, czego nie rozumiesz? W tych Twoich wpisach, które dane mi było przeczytać, prezentujesz się jadowicie. Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:14 morgen_stern napisała: Wypowiadam się w mnóstwie innych > wątków, poradnikowych, "statystycznych", gdzie do nikogo się nie przychrzaniam > , nawet UWAGA pomagam dziewczynom w różnych kwestiach, więc przestań bredzić. hmmm pomagasz, UWAGA zwykle bezwartościową poradą na poziomie rynsztoka (wybacz) Mogę z czystym sumieniem powiedzieć: lubisz się dopieprzać, lubisz mieć ostatnie zdanie, krytykujesz, próbujesz osmieszyć, ot taka kobieca solidarność. Do moich wpisów przychrzaniasz się nader często, wcale nie merytorycznie tylko o tak, dla rozrywki. Zarzuć mi znowu brak logiki, bo widzę, że dziś nie masz nic innego do powiedzenia, mielisz i mielisz tą logikę Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:24 Teraz uwaga, ta informacja może tobą wstrząsnąć - wymieniłaś dokładnie te rzeczy, które ty robisz. Nie mów, że jesteś aż tak głupia, żeby tego nie widzieć. I mała podpowiedź - podlizywanie się facetowi w grupie kobiet nie sprawi, że będzie cię on traktować poważnie. To tak nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:25 I to była moja ostatnia litościwa uwaga w twoją stronę, żadna rozmowa nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:28 Morgen, przestań! jakie u licha podlizywanie się Ty tutaj widzisz???? btw my tutaj nie jesteśmy na portalu randkowym, po prostu wymieniamy się opiniami na różne tematy Ps. Kończę, bo muszę do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:35 morgen_stern napisała: > Teraz uwaga, ta informacja może tobą wstrząsnąć - wymieniłaś dokładnie te rzecz > y, które ty robisz. Nie mów, że jesteś aż tak głupia, żeby tego nie widzieć. > I mała podpowiedź - podlizywanie się facetowi w grupie kobiet nie sprawi, że bę > dzie cię on traktować poważnie. To tak nie działa. hej morgen poniosło cię nie dopuszczasz to siebie, że mogę mieć inne zdanie niz TY? A że zgadzam się z mężczyzną? Jak ma rację to czemu nie?! Dla mnie płeć nie robi różnicy. Oszalałaś w swoim feminizmie. Masz jakieś awersje do facetów? Nieszczęsliwa jesteś? Kurczę , co z tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:43 nie dopuszczasz to siebie, że mogę mieć inne zdanie niz TY? A że zgadzam się z > mężczyzną? Jak ma rację to czemu nie?! Dla mnie płeć nie robi różnicy. dziesiec postow temu pisalas, ze ci robi Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 13:40 Wszelki próby przywoływania tego co pisała wcześniej, nie mają sensu. Ona już nie pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 16:10 > nie dopuszczasz to siebie, że mogę mieć inne zdanie niz TY? A że zgadzam się z > mężczyzną? Jak ma rację to czemu nie?! Ale z czym się zgadzasz? Ze ślepym, uogólnionym sądem rzuconym nocną porą bez głębszego zastanowienia? Bo ja się z Rikim bardzo często zgadzam, bo chłop niegłupi jest i emocjom raczej nie ulegający, ale tym razem uważam, że go poniosło. Odpowiedz Link Zgłoś
lewapinger Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 19:20 Tak, tak, I znów ściemniasz, że nie dosrywasz innym. Świętojebliwa już morgen ) ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 20:51 > Ho ho ho ho! Energia kosmiczna, wrażliwość i jajnikowa identyfikacja - wzruszył > em się jak stary siennik. Musisz być dość nieurodziwa, skoro nie spotkałaś się > dotąd w życiu z babską złośliwością, intrygami, wbijaniem szpil, a zwłaszcza - > z odbijaniem faceta przez "najlepszą przyjaciółkę". spoko moge byc Żadna z Pań, którymi miałem > w życiu do czynienia (a było ich trochę - to uwaga do morgenki, która zaraz "b > łyśnie" ciętą ripostą cioci Stefy), nigdy nie wygłosiła podobnie głupiego i ode > rwanego od życia stwierdzenia na temat innych kobiet. moge im tylko wspolczuc > Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 20:56 Riki miał brata bliźniaka. Zeżarł go kot, a rikiego nie bo się brzydził. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 21:13 Mnie koty kochają, wątpię aby który mnie zeżarł Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 01:32 Jakbyś parę dni poleżał w zamkniętym mieszkaniu, to by cię zeżarł Poza tym z miłością się nie rozpędzaj, bo skończysz jak Grenouille w "Pachnidle" Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 11:28 aandzia43 napisała: > Jakbyś parę dni poleżał w zamkniętym mieszkaniu, to by cię zeżarł Niestety, to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 12:13 moofka napisała > forumowych kretynow na mamusiowym forum albo wygaszam albo litosciwie ignoruje ...ja identycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 21:54 Ja mam wokół siebie towarzystwo mieszane, w domu samych chłopów. I nie przeszkadza mi mieszane towarzystwo na forum. Byle było merytoryczne. Tylko tyle. Trolle won, reszta może zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 21:52 Normalny facet ,który ma rodzinę i inne zajęcia nie siedzi na babskim forum. Tu siedzą Ci, co se walą z nudów między podaniem przez mamusię obiadu a kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 22:36 no ale co niektore panny taki facet wyraźnie podnieca Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 23:03 > no ale co niektore panny taki facet wyraźnie podnieca Póki co, do tej kategorii zaliczyć na razie możemy tylko neffi. Jedna na setkę, dwie, trzy...no nie wiem ile jest emam aktualnie. Baba z broda może być to i neffi podniecająca się misiem-1 się trafi. taki już jest ten świat Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: faceci na "babskich" forach? 19.01.14, 23:20 Neffi jest poza kategorią. Kurtyna (żenady). Odpowiedz Link Zgłoś
slonecznik1981 bądź konsekwenta 20.01.14, 07:34 Kobiety, które mają rodzinę, zajęcia i normalne układy w realu, też nie przesiadują dniami na forach. Czy to babskich, czy innych. A to forum jest dla większości stałych dużurantek, światem zastępczym, chociaż nigdy tego nie przyznają i w zaparte będą iść, że w realu to mają cud miód. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: bądź konsekwenta 20.01.14, 09:58 Ale nikt nie pisze o przesiadywanie na forum w ogóle, tylko o nałogowe przesiadywanie mężczyzn na forum dla kobiet. I tak, to jest dziwne, i tak, taki facet jest dla mnie co najmniej skrzywiony. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 00:29 camperbamper napisała: > Co tu robia? > czy to kobiety trolle czy faktycznie dziwni mezczyzni, znudzeni, odrzuceni prze > z wlasne srodowisko > Co normalny facet robi na forum kobiecym?, w 99% wypowiedzi tych Panów to jakie > s idiotyczne uszczypliwe posty nic nie wnoszace... Aż tak radykalna w opiniach panów piszących na emamie bym nie była. Owszem, zdarzają egzemplarze, którzy wylewają swoje frustracje na forum, ale to są może dwie osoby. Adellante jest chamski wobec ematek bardzo, riki potrafi dowalić do pieca, ale ze zdecydowanie większym umiarem w słowach niż adellante. Tanebo, jak sam napisał, z nudów siedzi na ematce - nie zauważyłam, żeby kogoś obrażał, czasem wrzuci posta od czapy, ale generalnie pisze z sensem. Liściasty jest całkiem w porządku. Reszty nie pamiętam, bo nicków z penisem w nazwie nawet wspominać mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 08:20 Przeczytawszy pobieżnie ten wątek odpowiedź nasuwa się dosyć prosta. Faceci na babskim forum są po to, żeby ktoś mógł założyć taki wątek o facetach, po to żeby kobiety mogły sobie poskakać do oczu, nawrzucać to i owo i wyprodukować kilkaset postów :] Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 08:29 prawda. chociaż każdy powód jest dobry by to zrobić. w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 08:49 Bo forum dyskusyjne sluzy jak wiemy do tego, zeby wszyscy sie ze soba zgadzali... Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:11 Większość facetów udzielająca się na forach jest po prostu niemęska, nieważne czy są to fora "babskie",czy jakiekolwiek inne z wyłączeniem hobbystycznych typu: motoryzacja,nowinki techniczne...Facet powinien w wolnym czasie np. grać w piłkę albo majsterkować. No nawet siłownia jest już lepsza od forum.Fora są po prostu siedliskiem kobiet. Mężczyzna nie ma w zasadzie czego tam szukać,a jak szuka to faktycznie coś z nim nie teges...Jakiś emocjonalny rys charakteru się u nich ujawnia kiedy bytują na forum? Wg mnie zwykła "ciotowatość",niestety. Większość facetów,którzy spędzają czas na forum to lamerzy, nerdy bez dziewczyny przyspawani do kompa, mazgaje i inne emocjonalne kaleki. A jak facet szuka na forum porady to już w ogóle kapota Aczkolwiek czasem trafi się jakiś fajny rodzynek i jest miłą odmianą od chóru damskich głosów, które zwykle ten męski na forach wytrwale zakrzykują Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:20 jesteś nietolerancyjna. Gdybyś napisała to samo o gejach, twoj post został by pospiesznie usuniety, ale napisaś TYLKO o facetach To mjasterkowanie jest the best bo jakos nie kojarzy mi się z budowa własnego motocykla w garażu a z naprawianiem kontaktów i zawiasów w kuchennych szafkach. Oraz produkowaniu wynalazków a'la Adam Słodowy Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:21 Mam nadzieję, że to co piszesz to żart i ironia. Bo jeśli na poważnie, to w bardzo ciekawym świetle przedstawiłaś kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 11:44 nolus , co Ty wypisujesz??? popisz trochę na jakimś forum motoryzacyjnym , albo muzycznym, a potem się wypowiadaj. Mam najwyższy status na dwóch forach tego typu, poznałem osobiście wielu forumowiczów i żaden nie jest rozmemłaną ciotą. Owszem, niektórzy bywają śmieszni, na przykład jeden gościu co to każe pasażerom (swojej kobiecie też!) zdejmować buty zanim wsiądą do jednego z dwóch mercedesów jakie posiada, ale to nie jest to, o czym piszesz. Facet ten cieszy się powszechnym szacunkiem, a nie ma jeszcze trzydziestki. Bzdury wypisujesz okrutne. BTW akurat znałem jednego Pana, co nie forumował, ale majsterkował, a konkretnie sklejał modele samolotów. Rogi ten Pan miał jak Himalaje, a ciota była z niego taka, że pomagał pakować bagaże żonie i kochankowi do samochodu (bo rzekomo jechali na konferencję... ). Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 23:14 > nolus , co Ty wypisujesz??? popisz trochę na jakimś forum motoryzacyjnym , albo > muzycznym, a potem się wypowiadaj. Mam najwyższy status na dwóch forach tego t > ypu, poznałem osobiście wielu forumowiczów i żaden nie jest rozmemłaną ciotą. O > wszem, niektórzy bywają śmieszni, na przykład jeden gościu co to każe pasażerom > (swojej kobiecie też!) zdejmować buty zanim wsiądą do jednego z dwóch mercedes > ów ok ale facet piszący na forum motoryzacyjnym ,a focet na ematce? no proszę cięDd Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 23:21 czy ja tu piszę o kupkach niemowlaka, wypróżnieniu i rodzajach wózków dziecięcych? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 09:18 A po co siedzisz na babskim forum? Nie lepiej z facetami ? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 11:48 Płeć ma znaczenie wtórne, liczy się doświadczenie życiowe. Poza tym męski punkt widzenia na sprawy znam dobrze i ćwiczę go w licznych rozmowach z kolegami. Natomiast odkąd mam żonę, nie mogę już spotykać się z licznymi koleżankami na kawkach czy piwkach Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 23:14 rany boskie ,masz żonę ?! Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 23:22 uuuuch, kolejna mistrzyni ciętej riposty! napij się melisy, podobno uspokaja Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 10:51 W ogóle nie czytam męskich wypowiedzi na tym forum ani nie rozmawiam z facetami. No chyba że o tym nie wiem. Ale żeby gadać z nimi, popierać , solidaryzować się, zgadzac czy cieszyc się że ze mną gadają- to NIE. Nie wchodze na forum rozmawiać z facetami tylko z kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
desemina Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 14:32 w wiekszosci przypadkow laski sobie jaja robią i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 21:42 zapamietalam tylko josefa czy jak mu bylo bo slal zdjecia na pw i kolesia z implantami zrobionymi w barcelonie i przeszczepem wlosów (nicka nie pamietam) nie bardzo ogarniam czego tu szukaja...ale faktycznie jak cham to mozna ignora walnac a jak nieszkodliwy to dopuscic do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 20.01.14, 23:07 gato.domestico, obok jest wątek o młodej stuningowanej żonie Pazury i większość Pań się zachwyca jej "naturalnością" i "dziewczęcością". O ile nie czytasz pudelka , to śpieszę ci wyjaśnić, że owa dzieweczka została właśnie wyposażona przez męża-sponsora w komplet nowych zębów oraz przeszła delikatną korektę owalu twarzy (linia podbródka, policzki). Wytłumacz mi proszę, czemu poważne ingerencje chirurgiczno-estetyczne w przypadku tej i pierdyliona innych Pań są ok, natomiast młody facet, który nie chce wyglądać jak własny wujek i zrobi sobie w renomowanej klinice na Zachodzie przeszczep włosów jest obiektem żartów takich paniuś jak Ty? No dawaj serdeńko... Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: faceci na "babskich" forach? 21.01.14, 07:26 a czy ja napisalam ze korekcja lysiny jest zla albo uzupelnienie braków w uzebieniu, nie jest i pazurowa sie nie zachwycam poprostu utkwil mi ten w pamieci a do nicków nie mam pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci na "babskich" forach? 21.01.14, 11:49 no jeśli o to chodziło, to ok Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Zupełnie osobna kategoria 20.01.14, 23:35 Faceci udający na forum kobiety. I to jeszcze nieudolnie. Po co to robią? Jak myślicie? I jeszcze mnie interesuje, bo przyznam szczerze, ze sama nie potrafię dokładnie tego określić, skąd wiecie, że ktoś uparcie twierdzący, ze jest kobietą, tak naprawdę jest mężczyzną? Mnie sie wydaje, ze ja rozpoznaję bezbłędnie, choć zupełnie nie potrafię określić kryteriów kobiecości//męskości nicków na forum. Zgodnie z zasadą, ze to co pozostaje poza sferą naszego języka pozostaje tez poza sfera naszej świadomości, powinnam w tej kwestii często pudłować a intuicja podpowiada mi coś zupełnie innego Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Zupełnie osobna kategoria 21.01.14, 09:05 marychna31 napisała: > Faceci udający na forum kobiety. I to jeszcze nieudolnie. Po co to robią? Jak m > yślicie? weź ty juz lepiej nie filozofuj, twoja tępota poraża. > I jeszcze mnie interesuje, bo przyznam szczerze, ze sama nie potrafię dokładnie > tego określić, skąd wiecie, że ktoś uparcie twierdzący, ze jest kobietą, tak n > aprawdę jest mężczyzną? OJP. Znasz to skądś?: Nie jesteś wykształcona, nic nie czytasz, nie masz żadnych interesujących przemyśleń, nie potrafisz atrakcyjnie komentować rzeczywistości, nie jesteś dowcipna. Rozumiem, że popełniłaś samoocenę. Całkiem celnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: Zupełnie osobna kategoria 21.01.14, 11:38 fakt ze odpowiedz nie do mnie ale intryguje mnie twoja odpowiedz od czapy neffi Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Zupełnie osobna kategoria 21.01.14, 12:06 jasne że od czapy, celna uwaga - o to chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Zupełnie osobna kategoria 21.01.14, 12:27 No jak o to chodziło, to ci się udało znowu zrobić z siebie pajaca. Gratuluję A Marychnie do pięt i tak nie dorastasz. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Zupełnie osobna kategoria 21.01.14, 12:45 a ciebie misterna kto prosił o zdanie? znowu wtrącasz swoje marne trzy grosze, bez ładu i składu? p.s. marychna jest tak tepa, że chyba zacznę pisać do niej drukowanymi. Komentarz pod jej postem był zupełnie od czapy zarazem dokładnie tego typu jak ona komentuje moje wpisy. (heh podobno ich nie czyta, a czyta dokładnie wszystkie bo zbyt wiele o mnie wie, co przy każdej okazji musi wywlec). Nigdy merytorycznie, zawsze w nadziei że mnie wreszcie personalnie dotknie. No niestety przykro mi nie zna moich słabych stron i zawsze jest pudło Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Zupełnie osobna kategoria 21.01.14, 13:10 To jest forum głupiątko ty nasze i mogę sobie wtrącać co chcę i kiedy chcę. Co do Marychny, zasadniczo nie lubię personalnych dogryzań, ale w twoim przypadku nie ma możliwości merytorycznie dyskutować, tak więc się nie dziwię, że Marychna nawet nie próbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Zupełnie osobna kategoria 21.01.14, 13:22 misterni napisała: > Co do Marychny, zasadniczo nie lubię personalnych dogryzań, ale w twoim przypad > ku nie ma możliwości merytorycznie dyskutować, zmień płytę bo w kółko wałkujesz to samo. Dumna jesteś z tego, że cię ktoś czyta czy jak? juz wczoraj (chyba tobie) pisałam do czego słuzy mi forum. Mam powtórzyć? Nie mam zamiaru wdawać się tu w poważne polemiki. Dla mnie net to net, wirtual, szklane okienko, kupa anonimowych nicków, aż się prosi by nie traktować tego z powagą i nie mogę się pozbyc tego uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Zupełnie osobna kategoria 21.01.14, 13:54 Nie musisz powtarzać, wszyscy już wiedzą, że jesteś tu dla zabawy, nie szanujesz osób tu piszących i w ogóle cię nie rusza, co się do ciebie mówi, bla, bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Zupełnie osobna kategoria 21.01.14, 13:57 Dziękuję słonko. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Zupełnie osobna kategoria 21.01.14, 14:02 Nie ma za co głuptasku Miłego Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: gatto 21.01.14, 13:51 nie pochlebiaj sobie ... a w sumie jesli się z tym lepiej czujesz... niechaj będzie, powiewa mi to To Ty dziewczynko komentujesz regularnie moje posty, zwykle własnie od czapy. Zrobiłam to PIERWSZY raz, pierwszy raz zupełnie bezsensownie skomentowałam ciebie. Miło? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: gatto 21.01.14, 14:03 Neffi, jesteś słońcem tego forum! Jak coś napiszesz to wszyscy aż tracą dech i wyraz szczęścia i uwielbienia dla twej osoby nie schodzi im z twarzy do wieczora! Nawet kiedy śpią, śnią o tobie i twoich wpisach. Ich życie staje sie lepsze, pełniejsze i radośniejsze. Bez twoich głębokich wpisów życie milionów Polaków utraciło by sens! Wszystkie twoje wpisy czytam wielokrotnie i sporządzam z nich skrzętnie notatki. Głębie twych myśli przekazuję rodzinie, przyjaciołom i znajomym. Całymi godzinami w moim domu dyskutujemy o frazach z twoich postów. Potrafimy tak do białego rana. Kiedy przychodzą do mnie Świadkowie Jechowi, pan kurier, czy inkasent z gazowni zawsze zapominają po co przyszli i tylko od progu wołają: "Czy neffi coś nowego napisała dziś na forum?!" Jeśli nie mam i nic do przekazania rwą włosy z głowy i krzyczą na cały głos: "JAK ŻYĆ!! Jak żyć panie premierze?!" Dziś u mnie nie ma obiadu, gdyż przez cała noc, ranek i przedpołudnie studiowałam twoje wpisy na forum. W ramach obiadu zgromadzimy się cała rodziną przy stole, wstaniemy, zapalimy świeczkę, złapiemy sie na ręce i jak mantrę będziemy powtarzać co celniejsze twoje forumowe riposty. Taka strawa duchowa na długo zapewne nam starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: gatto 21.01.14, 14:16 oj nie emocjonuj się tak, nie trzeba bidula obiadu nie ma...zapraszam, wiesz gdzie lezy Poznań? przyjade po ciebie w sumie zamiast pisać eseje na mój temat mogłaś pyry ostrugać Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: gatto 21.01.14, 14:21 NO to jesteście Ziomalkami! Marychno, spójrz, jakie perspektywy się przed Tobą otwierają! Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: gatto 21.01.14, 14:32 "ziomalkami"???? <zgroza> Neffi to moja mentorka i światło mego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: gatto 21.01.14, 14:36 a co konkretnie sprawiło, że nią jestem?, w sumie banalne pytanie, no ba ja wiem co ale nie powiem coby nie zawstydzić marychny i nie zszargać jej dobrego imienia. mogłaby stracić wielbicielkę o nicku na literkę "m" Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: gatto 21.01.14, 15:09 Przebrnęłam, bo myślałam, że będzie merytorycznie, potem miałam nadzieję na profesjonalną dowalankę, ale przepychanie się z neffi to trochę jak szturchanie niepełnosprawnego umysłowo i mam niesmak. Dajcie już spokój, taki rozwleczony coup de grace nie jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: gatto 21.01.14, 15:55 Dlatego ja też odpuściłam, to podobna "rozmowa" jak z edel, w pewnym momencie po prostu odpuszczasz, bo to jak szarpanie z blacharą albo próba logicznej dyskusji z jak to trafnie ujęłaś, niepełnosprawnym umysłowo. Jest pewna granica. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: gatto 21.01.14, 16:49 a mnie sie przypomniala kolezanka z podstawówki, poczatkowe lata zawsze myslala ze jak cos, cokolwiek odpowie to bedzie góra niewazne logicznie czy nie musiala skonczyc mimo ze reszcie rece opadaly tylko ze tutaj chyba wiek wyzszy niz podstawówka. litosci ;p Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: gatto 21.01.14, 16:54 elle.hivernale napisała: > Przebrnęłam, bo myślałam, że będzie merytorycznie, potem miałam nadzieję na pro > fesjonalną dowalankę, ale przepychanie się z neffi to trochę jak szturchanie ni > epełnosprawnego umysłowo i mam niesmak. Dajcie już spokój, taki rozwleczony cou > p de grace nie jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: gatto 21.01.14, 14:57 marychna31 napisała: > "ziomalkami"???? <zgroza> marychna, niech się marychna nie lęka, to był tylko taki czarny humor Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: gatto 21.01.14, 14:47 DDD chcialabym dokonczyc kawke ale nie moge dobre Odpowiedz Link Zgłoś