Dodaj do ulubionych

dziękuję Wam mamy forumowe

20.01.14, 14:40
Dziękuję Wam,'że znalazłam to forum! Dziękuję, że czytam jak objezdzacie po rajtuzach bez oporów. Bardzo Wam dziękuję i bardzo żałuję, że nie poznałam Was wcześniej.
Pojawił się 1,5 roku temu troll w rodzinie. Przyjęliśmy, obdarzylismy zaufaniem, pomogliśmy w potrzebie a teraz jestem największym wrogiem (chociaż to ja jako pierwsza wyciągnęłam rękę i pomoglam). I teraz dopiero okazało się, ze to troll. Rodzina sklocona, dama się wybiela a na mnie wylewa pomyje. Żałuję, że Was wcześniej nie poznałam bo bym nie była taka dobra, przejrzalabym sucz na początku. Teraz jestem strzępkiem nerwów i najgorszym wrogiem. Na przyszłość będę mądrzejsza.
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: dziękuję Wam mamy forumowe 20.01.14, 15:30
      No proszę big_grin
      Na ogół nowe oburzone,że tu jad litrami się leje,wątki o tym zakładają a tu nowa przyszła i dziękuje.
      Świat się zmienia i ematka też.
      • d.d.00 Re: dziękuję Wam mamy forumowe 20.01.14, 16:25
        Jestem "podczytywaczem"i uczę sie od najlepszych.
        Przecież zły uczeń, który nie przerasta swojego mistrza wink
        • rosapulchra-0 Re: dziękuję Wam mamy forumowe 24.01.14, 00:28
          Z czasem twoja skóra stanie się nieprzemakalnym pancerzem, który nie dopuści do tego, żebyś przez jakiekolwiek wyzwiska czy inne epitety poczuła się źle. Wtedy doceniasz tak naprawdę siłę ematki wink
          • paliwodaj Re: dziękuję Wam mamy forumowe 24.01.14, 00:58
            >Dziękuję Wam,'że znalazłam to forum!
            you're welcome! smile

rosa , ale tu masz racje, to forum potrafi przygotowac do zycia, szczegolnie tego malzenskiego i zawodowego. Z czasem wszystko i wszystkich masz w d...pie. Tak, to forum jest genialne pod tym wzgledem.
          • d.d.00 Re: dziękuję Wam mamy forumowe 24.01.14, 14:50
            Rosa jesteś dla mnie wzorem wink
    • feniks_z_popiolu Re: dziękuję Wam mamy forumowe 24.01.14, 01:35
      Czytając to forum przede wszystkim dochodzę do wniosku, że zwrot " nie wypada" wyszedł już definitywnie z obiegu smile
      • chipsi Re: dziękuję Wam mamy forumowe 24.01.14, 14:33
        Słuszna uwaga. Musze przyznać że odkąd przestałam stosować się do tego co wypada moje życie stało się piękniejsze. Ematka nauczyła mnie tumiwisizmu i dbania o własny zad.
        • totorotot Re: dziękuję Wam mamy forumowe 24.01.14, 14:41
          oł je, Chipsi, też mam jeszcze bardziej wyjebane na wszystko dzięki ematce smile
        • d.d.00 Re: dziękuję Wam mamy forumowe 24.01.14, 14:49
          O to to, właśnie to!
          Za to ematce dZiękuję.
          Rok temu dałam się wmanewrować w "wypada pomóc" i teraz ponoszę tego konsekwencje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka