koronka2012 Re: Kominek do oceny 03.02.14, 13:59 a co tu dyskutować straszny i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Kominek do oceny 03.02.14, 14:09 zapewne są tacy, którym się podoba na pierwszy rzut oka, myślałam, że ktoś tam udrapował jakieś białe prześcieradło Odpowiedz Link Zgłoś
anaspa Re: Kominek do oceny 03.02.14, 14:02 Mi się kojarzy z hmmm spermą ? Ale jakby go pomalować na inny kolor może by coś z niego było Odpowiedz Link Zgłoś
kitka05 Re: Kominek do oceny 03.02.14, 14:04 No zima Pani, zima. Nawet tu zasypało. Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Kominek do oceny 03.02.14, 14:04 Mnie z kremem nivea. Pomalowac na niebiesko i bedzie wodospad, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
slonecznik1981 Re: Kominek do oceny 03.02.14, 14:05 Średnio mi się podoba. Ruszt zwyczajny, okładzina z kamieni wyglądających jak kawałki betonu. Na podłodze pasowałby jeszcze jedne rząd płytek, za jakiś czas te panel będą upstrzone dziurkami z wypaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Kominek do oceny 03.02.14, 14:20 Dokladnie, tez mi sie z beza skojarzyl Odpowiedz Link Zgłoś
puza_666 Re: Kominek do oceny 03.02.14, 14:12 Lo matko! Wyglada jaby go ktos bitą smietaną opitolił... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Kominek do oceny 03.02.14, 14:13 Rzyg kosmity ? Wyrzut ektoplazmy ? Albo może po prostu ktoś planował zrobić mega-pavlovą, ale się wkurzył, zrezygnował i wyciepnął wszystko na ścianę Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Kominek do oceny 03.02.14, 20:35 Miałam to samo skojarzenie. Zabrakło kamieni, został klej Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kominek do oceny 03.02.14, 15:16 To po prostu pavlova na ścianie www.google.pl/search?q=pavlova&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=QaTvUvLMKuPA7AaR5oCABA&ved=0CJgBEIke&biw=1366&bih=677#imgdii=_ Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Ciekawe czy właścicielka sie przyzna, 03.02.14, 18:14 że to jej dzieło, emama ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Ciekawe czy właścicielka sie przyzna, 03.02.14, 18:54 Żartujesz??? To dzieło jakiejś ematki?! Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Kominek do oceny 03.02.14, 19:53 chatka w tyrolu po przejsciu lawiny. Odpowiedz Link Zgłoś
anetchen2306 Re: Taka zamieć była? 04.02.14, 10:26 Kitchenaid z bita smietana eksplodowal ... Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kominek do oceny 03.02.14, 20:01 Można się na nim podpisywać jak na nodze w gipsie. "Byłem tu - Romek". W schronisku długo dziewiczy by nie został. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Kominek do oceny 03.02.14, 20:03 O nie...Gdyby nie ten ruszt, to bylabym pewna, ze to zdjecie z kosciola. Z dziecinstwa pamietam takie kamienne groby z udrapowanym przescieradlem przed Wielkanoca. Kominek-koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Kominek do oceny 03.02.14, 20:45 Wygląda jakby ktoś pianą z białek wymazał. Co to za koszmarek wyciągnęłaś? Z czyjej galerii? Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Kominek do oceny 04.02.14, 10:28 Ha, znalazłam zdjęcie na stronie źródłowej. powalają komentarze, ze nie podoba sie tym, którzy zazdroszczą, bo sami mają niedopracowane mieszkania, które za kilka lat będą niemodne. A autorka zdjęcia nie kojarzy mi się z żadną emamą. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia a tu przykład komentarza: 04.02.14, 10:30 skała okryta śniegiem --elegancko nastrój góralski a jak jeszcze dom z drewna to super się to komponuje , każdy ma inny gust mnie się tam podobaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Kominek do oceny 04.02.14, 10:34 Chyba wiem co się stało (samą mnie to czasem spotyka tylko przy znacznie mniejszych projektach). Autor tego kominka miał jakiś plan w głowie. I w jego głowie wyglądało to cudnie i pięknie. Następnie na etapie wykonania coś poszło nie tak - może użyte materiały, może braki w umiejętnościach albo plan od początku był skazany na porażkę. I efekt finalny mamy taki jaki mamy. Ale ponieważ w wykonanie "dzieła" został włożony wysiłek i pieniądze następuje znany wszystkim świetnie mechanizm ... zaklinania rzeczywistości... Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login Re: fajny 04.02.14, 11:29 eeeeeeee tam wypas Przed świętami pomalować na zielono łańcuchy powiesić, bombki, gwiazdę na czubku, wiosną kwiatki, baranki na hali, latem pomalować na żółto, postawić parasolki, nad konstrukcją doczepić uśmiechnięte słońce. Jesienią liściami przysypać. I tak w kółko Podczas palenia w kominku zabezpieczyć jakimiś barierkami żeby dzieci się nie paparzyły, no wiadomo bezpieczeństwo przede wszystkim, ........... bo ten kominek to element dekoracji przedszkolnej......prawda? Odpowiedz Link Zgłoś