Dodaj do ulubionych

Straszny gender

05.02.14, 13:55
Wczoraj na zajęciach, które prowadzę dla dzieci w jednej z rezydencji królów polskich, ubierałam dzieci w staropolskie stroje. Jedną z dziewczynek w suknię, chłopca...oczywiście w żupan.
Dzieci na widok kolegi dostały głupawki - "suuuukienkaaaa!!!!". A to przecież tradycyjny, staropolski strój.
https://www.reconstructinghistory.com/image_lib/omis69sm.gif

Teraz możecie donieść na mnie do poseł Kempy, że deprawuję Wasze dzieci i zaburzam im role społeczne wink
Obserwuj wątek
    • scher Re: Straszny gender 05.02.14, 14:01
      Nic nie rozumiesz - jak wielu.
      • ola Re: Straszny gender 05.02.14, 14:32
        oj, chyba ty nic nie rozumiesz
        smile
      • semihora Re: Straszny gender 05.02.14, 14:53
        Ona nie rozumie, ja nie rozumiem, ale nie dziwota, żeby Kempę zrozumieć, to trzeba być specyficznym człowiekiem.
    • iwles Re: Straszny gender 05.02.14, 14:08

Twój błąd, że nie umiałaś dzieciom wyjaśnić.
      • ola Re: Straszny gender 05.02.14, 14:33
        Jasne. Jestem do d**py. Aż dziwne, że mnie przez tyle lat nie wywalili. Ty się na moim braku kompetencji poznałaś po jednym poście wink
    • kagrami Re: Straszny gender 05.02.14, 14:22
      A co powiecie na to:
      https://theandrogynydeception.com/images/pics/menSkirt.jpg

znalazłam to wpisując "men skirt" na Google, bo pamiętam - widziałam kiedyś zespół Prodigy w bardzo ładnych spódnicach długich. Nie takich jak ten gość ma wink
      • ichi51e Re: Straszny gender 05.02.14, 14:30
        Wpisz black kilt shop - zajebiste i jakie funkcjonalne
      • rhodesian_ridgeback Re: Straszny gender 05.02.14, 14:31
        Spłakałam się smile))
        Wyobraziłam sobie mojego maużonka w takim strojubig_grin Chyba nici z seksu przez kilka dni, bo mnie głupawka zabije.
      • zolla78 Re: Straszny gender 05.02.14, 14:44
        Zmieniam zdanie co do gender. Gender to ZŁOO!!!! Nie przemyślałam wcześniej tematu, a teraz do mnie dotarło, że to byłoby straszne, gdyby mój M miał dzielić się ze mną sukienkami i co gorsza - jest bardzo szczupły - czyli by wyglądał w nich lepiej niż ja sad
    • zolla78 Re: Straszny gender 05.02.14, 14:26
      Biedne dzieci, wygląda na to, że już im namieszano w głowie smile Chociaż skoro jak rozumiem dostały tylko głupawki ze śmiechu, to może jednak aż tam im nie namieszano i całe to zamieszanie z gender tylko je bawi nieźle. Oby tak było.
    • antychreza Re: Straszny gender 05.02.14, 15:49
      Paczpani, jak byłam w liceum na wymianie, to zabrali nas do Xanten, tam przy katedrze jest muzeum, w którym częścią lekcji muzealnej jest przebieranie w stroje rzymskie. Jednego kolegę ustroili w najprawdziwszą togę i porobili takie fikuśne fałdki. Kempa chyba by na zawał zeszła, nie dość że gender, to jeszcze germanizacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka