Dodaj do ulubionych

wyglądać

07.02.14, 16:34
Wiem że nie będzie to miła opinia ale zawsze jak widzę tego typu przestylizowanych blogerów mam ochotę wysłać ich do wojska!
Nie macie wrazenia ze to nowe pokolenie facetów jest jakieś dziwaczne wydelikacone zniewieściałe i zajmuje się głownie tym by wyglądac?

kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107881,15410636.html
Obserwuj wątek
    • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 16:38
      Swoją drogą widziałam jakis materiał w mediach ostatnio z komisji poborowej ktore wciąz formalnie funkcjonują i byłam przerażona,prawie same wystylizowane niuniesad
    • maggi9 Re: wyglądać 07.02.14, 16:41
      Ten jeszcze nie jest taki zły, na niektórych fotkach wygląda ok. A co powiesz na to?
      • tully.makker Re: wyglądać 07.02.14, 16:42
        O matko, czemu to otworzylam. bedzie mi sie snilo w nocy.
        Ostrzezenie jakies powinno byc.
        • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 16:47
          Ok ale ten to chyba się nie kryje ze swoją orientacją,powiedzmy ze to jest jeszcze inny sort i takich zawsze byl jakis odsetek w spoleczenstwie,problem w tym ze teraz brakuje meskich normalnych wsrod heteroseksualnych facetow którzy mają jak sądze testosteron w normie.
          • fog_factory Re: wyglądać 07.02.14, 19:52
            ja mam skaner gaygera w oku i ten Pan akurat gejem nie jest wink
            Jak dla mnie wszelkie przejawy NADMIERNEGO dbania o wygląd u gościa są dyskwalifikujące... Do takich należy prowadzenie bloga modowego smile
            • elizaj1 Re: wyglądać 07.02.14, 20:27
              Masz radar na prawdę?
              Co sądzisz o tym facecie?

www.youtube.com/watch?v=sHu_8kxJ-34
              • fog_factory Re: wyglądać 07.02.14, 20:39
                Nie to heter. Mój gayger milczy big_grin
                • mvszka Re: wyglądać 07.02.14, 21:54
                  w złym miejscu go masz, może tam gdzie tampon spróbuj włożyć to inny odczyt będzie na tego co na pewno gejem nie jest ( o ile to ma jakiekolwiek znaczenie w stylizacji)
      • vilez Re: wyglądać 07.02.14, 16:53
        O rety, przecież to określona preferencja. Masz z tym jakiś problem?
        Nie rozumiem Was.
        • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 16:56
          mam o tyle że coraz mniej normalnych, męskich w młodym pokoleniu,widzę przewagę strojniś.
          • hotya Re: wyglądać 08.02.14, 15:04
            A nie sądzisz, że to ich sprawa jak wyglądają? Nawet jeśli uważasz, że śmiesznie nic ci do tego.
      • aniani7 Re: wyglądać 07.02.14, 20:07
        A zaczyna się jak u syna tej móweczki, makóweczki czy jak jej tam
        • aniani7 Re: wyglądać 07.02.14, 20:08
          mróweczki
      • viviene12 Re: wyglądać 07.02.14, 20:20
        maggi9 napisała:

> A co powiesz n
        > a to?

o rany, a myslalam, ze juz wszystko widzialam...

hehe robi wrazeniesmile
    • kropkacom Re: wyglądać 07.02.14, 16:45
      Fajny smile Bardzo, bardzo...
      • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 16:48
        jak by trzeba bylo nas bronić przed agresją z zewnątrz to by sie schował w swojej przepastnej szafie hahaha
        • kropkacom Re: wyglądać 07.02.14, 16:50
          Mogłabym przeczekać razem z nim big_grin
    • vilez Re: wyglądać 07.02.14, 16:55
      Super wygląda.
    • kkalipso Re: wyglądać 07.02.14, 16:58
      Fajny jest.
      Myślałam,ze o jakiejś ciotce będzie, a tu proszę.
    • peggy_su Re: wyglądać 07.02.14, 16:59
      Ee stylizacje tego pierwszego w większości mi się podobaja.
    • saszanasza Re: wyglądać 07.02.14, 17:00
      ten wcale nie jest zły, za to ten, to tragedia: www.pawelbielecki.in/najlepszy-bloger-modowy/
      • aniani7 Re: wyglądać 07.02.14, 20:10
        Ale się uśmiałam z tego wianeczka na głowie.
      • mvszka Re: wyglądać 07.02.14, 20:13
        gimnazjum z rozbuchanym ego - mamusia się zachwycała
        lis na ramionach - nic tego nie pobije
      • lykaena Re: wyglądać 10.02.14, 12:51
        A on sobie nie robi jaj?
        Bo ja naiwna jestem i mam wrażenie, że faceci to wciąż faceci...
    • bri Re: wyglądać 07.02.14, 17:01
      IMHO nieistotne jest w gruncie rzeczy jak oni wyglądają i co noszą - lubię i podoba mi się wielu mężczyzn wyglądających na mało męskich w stereotypowym znaczeniu tego pojęcia.

Chyba po prostu nie podoba mi się, kiedy ktoś tyle uwagi i czasu poświęcać ciuchom i temu jak się wygląda, takie to mi się wydaje puste i daremne. "Nie mam nic ciekawego do powiedzenia i pokazania to pokażę Wam siebie i swoje ubranka". Jest to zresztą równie irytujące w wydaniu damskim.
      • ichi51e Re: wyglądać 07.02.14, 17:03
        A pamietacie jak blogosfera modowa sie Hansem Klossem skompromitowala? big_grin
    • ichi51e Re: wyglądać 07.02.14, 17:01
      Imho dobrze wyglada. Przypakowac i bedzie jeszcze lepiej
    • ira_07 Re: wyglądać 07.02.14, 17:06
      Fajny smile Na szczęście mam na tyle fajne życie, że nie dumam nad wyglądem innych ludzi tongue_out
    • koronka2012 Re: wyglądać 07.02.14, 17:06
      Facet koszmarny, ale wiecie co? ja już wolę takie stylizacje niż standardowo zapuszczonego gościa, w byle jakich dzinsach, wyciągniętej koszulinie i rozdeptanych butach. Mówcie co chcecie, ale ci goście wyróżniają się z tłumu bylejakości (nie to, żeby mi się ten styl podobał, ale choć JAKIŚ jest)

O gościach w starszym wieku to już się w ogóle szkoda wypowiadać, wyhodowali brzuszyska, łysinki, ubierają sie dramatycznie. Na ulicy jeden na tysiąc przyciąga wzrok, reszta jest niewidoczna.
      • gretchen184 Re: wyglądać 08.02.14, 15:36
        koronka2012 napisała:

>
        >
        > O gościach w starszym wieku to już się w ogóle szkoda wypowiadać, wyhodowali br
        > zuszyska, łysinki,

naprawdę sądzisz,że ktoś ma łysinę bo tak chciał albo,że wynika to z zaniedbania?
        • lech.boleslaw.w Zapuszczone resztki owlosienia czesto sa brzydkie 08.02.14, 16:04
          i postarzaja. Mozliwe, ze za pare lat bede musial golic glowe na gladko. Predzej bym sobie ja wytatuowal, niz zapuscil wianek jak klaun.
    • rosapulchra-0 Re: wyglądać 07.02.14, 17:09
      No akurat co do tego, to się zupełnie nie zgadzam, że jest wydelikacony wink
      Bardzo mi się podoba smile
      • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 17:19
        tylko że to jest przemyślana stylizacja,koles zajmuje sie głownie tym by wyglądać, bo nie rzecz w tym że podarte dziny i rociagniete t shirty sa bardziej męskie niż rurki i rozowe kuse sweterki.
        • rosapulchra-0 Re: wyglądać 07.02.14, 19:36
          Powiedział w rozmowie, że się bawi modą, a ja uważam, że bardzo fajnie mu ta zabawa wychodzi. Poza tym, IMHO, wygląda bardzo dobrze i sprawia wrażenie do rzeczy człowieka.
    • kadfael Re: wyglądać 07.02.14, 17:14
      Ja bym go wysłałą do fryzjera, brr... obrzydliwa ta broda.
      A co do zniewieścienia - pierwszy przykład z brzegu - Henryk Walezy i jego mignons?

"W 1573 r. ambasador wenecki w Paryżu, Morisoni, donosił swoim zwierzchnikom, że Henryk wydawałby się poważny, gdyby nie ubiór i ozdoby w których się lubuje, a które nadają mu pozory miękkości i prawie kobiecej delikatności. Oprócz wspaniałych strojów zdobionych drogimi kamieniami i perłami, Henryk nosił naszyjnik ze złota i bursztynu, uszy zaś miał przekłute na wzór mody damskiej. Nie zadowalał się on noszeniem jednego kolczyka w każdym z nich, potrzeba mu aż podwójnych wraz z wisiorkami, ozdobionymi drogimi kamieniami i cennymi perłami. W czerwcu 1577 r. na balu wydawanym przez Katarzynę Medycejską Henryk pojawił się cały w diamentach, brylantach i perłach. Jego włosy były posypane fioletowym proszkiem a strój błyszczącym brokatem." - za Wiki
      • jowita771 Re: wyglądać 08.02.14, 21:31
        Walezy to był matoł, a nie wzór do naśladowania.
    • neokawa Re: wyglądać 07.02.14, 17:33
      PRL to jednak wyprał ludziom mózgi... A może nie PRL? Może zawsze był taki zaścianek, co to się podniecał zbyt dobrym płaszczem męskiego sąsiada?
      Jak patrzę na zdjęcia mojego ojca i jego kolegów z wojska (a ma takich sporo, bo ojciec się fascynował fotografią), to widzę dużo bardziej wystylizowanych kolesi. I to jest dopiero śmieszne smile Te włosy, zaczeski, grzywy, te spodnie obcisłe w udach i szeroki w kostkach (makabra, jak się klejnoty w tym odznaczały), okulary na pół twarzy, obcisłe sweterki, koszule non-iron rozpięte do pępka i pokazujące całe piękno włochatych klat big_grin
      I to właśnie byli ci faceci przez wojsko przeczołgani, a po wyjściu z woja od razu zapuszczający włosy (kto tylko mógł).
      A mój pradziadek podobno nikomu się nie pokazywał bez pomady na włosach i wąsach. Nawet jak w szpitalu leżał, to pomada być musiała. Stateczny, konserwatywny kombatant, ojciec trojga dzieci. Mój dziadek za to akceptował tylko błękitne koszule, bo te podkreślały błękit jego oczu. A przedwojenni mężczyźni? No proszę.. To dopiero byli "lalusie". Już nie wspomnę o wiekach poprzednich - prześledźcie sobie modę tych "męskich" mężczyzn. Zresztą wystarczy do muzeum iść i na portrety popatrzeć. Tam wiszą sami abnegaci modowi, heh. I to oni wydawali fortuny na ciuchy. To, co jest teraz, jest tylko bardzo kiepskim odbiciem prawdziwych fascynatów mody, którzy żyli przez wieki - mężczyzn kochających biżuterię i najlepsze materiały. Zamiast podniecać się blogami jakichś chłopaczków, można sobie pooglądać duchownych katolickich, tych ważniejszych. To dopiero jest rewia mody (jak w "Rzymie")
      • krejzimama Re: wyglądać 07.02.14, 20:27
        Dobrze poczytać mądrą opinię.
        • vilez Re: wyglądać 07.02.14, 20:36
          No dokładnie. Mój ojciec, syn krawca męskiego, zawsze był odstawiony, z dobranymi szczegółami, zawsze zadbany. dostylizowany- także w zakresie fryzury, paznokci itp. Rocznik przedwojenny.
          Też mam wrażenie, że PRL przeorał.
        • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 20:36
          Ok zawsze byli tacy co lubieli dbali i się na tym skupiali, natomiast w tym młodym pokoleniu nie widzę równowagi,widzę że takie typy dominują, ilosć odpicowanych skupionych głównie na swoim wyglądzie facetow jest bardzo duża uwazam,
          • vilez Re: wyglądać 07.02.14, 20:42
            Pytam: komu to przeszkadza?
          • neokawa Re: wyglądać 07.02.14, 21:25
            Chyba żartujesz... Mam zdjęcia mojego dziadka z obozu pracy. Trafił do dobrego obozu, mieli tam sporo luzu. Tak, że nawet zdjęcia mam. I każdy facet na zdjęciu ma WŁOSY. Nie ogolone, nie na jeża. Włosy, które teraz niektórzy określiliby jako półdługie. Teraz to dzieci nawet na rekruta są ostrzyżone od razu, bo przecież tak łatwiej, nic czesać nie trzeba... Trudno na ulicy znaleźć faceta z włosami!
            Kiedyś facet bez marynarki czy kapelusza na ulicę by nie wyszedł. Weź sobie stare zdjęcia z polskich ulic i może pooglądaj.
            • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 21:32
              tu mowa o jeszcze czyms innym, nie chodzi tylko o ubranie ale rowniez o przegiecia stylizacyjne od ktorych się roi,z etolą z norek to zaden wasz dziadek nie paradował z pewnością.I dzis zaden normalny ogarniety facet nie przystroi się jak choinka.
            • mvszka Re: wyglądać 07.02.14, 21:37
              > Kiedyś facet bez marynarki ...na ulicę by nie wyszedł.

dziś na wsi starsi panowie zawsze w marynarkach i gumofilcach, także nie mów wink

a mój syn na rekruta uruchomił by uszy i poleciał także ukrywam lokami o dł 10cm
            • turzyca Re: wyglądać 07.02.14, 22:00
              Trudno na ulicy znaleźć faceta z wło
              > sami!

Ten medal ma druga strone - obleciec wlosy maszynka to zadna filozofia, wystarczy ja trzymac odpowiednim koncem we wlasciwa strone, sama ostrzyglam kilkunastu kolegow w ten sposob. A do tego w czasie gdy fryzjerka strzygla mojego chlopa - cala glowe nozyczkami - na sasiednim fotelu jej kolezanka zalatwila dwoch klientow. A cena za strzyzenie taka sama. Dzieki modzie na strzyzenie maszynka nie trzeba fryzjera ksztalcic, a klientow przerobi dwa razy tyle. Czysty zysk.
              • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 22:06
                ja mysle że jest to bywa nawet seksowne pod warunkiem że facet ma dobre rysy twarzy i zarost.
                Niestety nie każdy ma twarz która pozwala na pełną ekspozycje.
                • turzyca Re: wyglądać 07.02.14, 22:29
                  ariwitch00 napisała:

> ja mysle że jest to bywa nawet seksowne pod warunkiem że facet ma dobre rysy tw
                  > arzy i zarost.
                  > Niestety nie każdy ma twarz która pozwala na pełną ekspozycje.

Masz racje - to bywa atrakcyjne. Ale wiekszosc nie ma, a w Polsce jest nadreprezentacja facetow z maszynkowymi "fryzurami", ktorym znacznie lepiej byloby w wlosach nawet krotkich, ale nie o stalej dlugosci 12 mm na calej czaszce - 6 mm na karku, 2,5 cm na czubku, lagodne przejscie miedzy poszczegolnymi partiami. Fryzura tak samo nieklopotliwa w utrzymaniu a efekt wizualny znacznie lepszy. No i umozliwia zamaskowanie niespecjalnie ladnej czaszki czy np zrownowazenie mocnej szczeki lub zbyt pociaglej twarzy.
                  • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 22:40
                    Jest jeszcze chyba problem łysienia a że nie kazdego stac na tupeciki i sadzonki ala radzio majdan to wolą się ogolić, zeby ten problem był mniej widoczny.
                    • lech.boleslaw.w Z lysieniem ciezko wygrac. 08.02.14, 16:17
                      Nawet po przeszczepie mozna wygladac jak 50latek z podwyzszonym czolem i przerzedzona grzywka. Jak sie ma sklonnosci do ostrego lysienia i spore ubytki to mozna wydac i setki tysiecy w zachodnich klinikach, a nie bedzie sie mialo gestych wlosow orangutana, z niskim prostym czolem konczacym sie pare cm nad brwiami.
                      • kariwitch00 Re: Z lysieniem ciezko wygrac. 09.02.14, 17:13
                        No własnie bo co takiemu pozostaje? Albo się ogolić albo zasadzić
                        że akurat ten pan ma pieniądze i możliwości wybrał to drugie jednak przeciętny polak raczej wybierze maszynkę...

www.pudelek.pl/artykul/17014/majdan_vs_majdan/26/
                  • szarsz Re: wyglądać 07.02.14, 22:58
                    > Masz racje - to bywa atrakcyjne. Ale wiekszosc nie ma, a w Polsce jest nadrepre
                    > zentacja facetow z maszynkowymi "fryzurami"

W Polsce to jest przede wszystkim problem z fryzjerami, którzy nie chcą, nie potrafią, nie widzą? jak beznadziejnie strzygą. "zwykły" jeż jest dramatycznym problemem i jak się znajdzie jedną fryzjerkę, co go umie i umie czaszkę wymodelować cięciem, to się jej człowiek (facet) trzyma rękami i nogami.
        • gretchen184 Re: wyglądać 08.02.14, 15:37
          krejzimama napisał:

> Dobrze poczytać mądrą opinię.
          >

dokładnie tak
    • triismegistos Re: wyglądać 07.02.14, 18:22
      Tak, kurfa, do woojska wszystkich. Serio? Nie uważam, by męskie zadbanie, anie nawet przestylizowanie, było gorsze niż legalne niewolnictwo jakim jest przymusowy pobór do wojska. I serio, uważam, rurki, grzywki i cała reszta są mniej szkodliwe społecznie niż nauka zabijania, bo tym jest zabawa w wojsko.
      • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 19:32
        Niestety sa na swiecie mężczyzni i zawsze beda wojny big_grin
      • mindtriper Re: wyglądać 07.02.14, 19:47
        Skojarzenia dotyczą kolesia z linku maggi9, ten miejski menel jest ok, mój mąż ma podobny styl.
    • kkokos Re: wyglądać 07.02.14, 19:56
      > Nie macie wrazenia ze to nowe pokolenie facetów jest jakieś dziwaczne wydelikac
      > one zniewieściałe i zajmuje się głownie tym by wyglądac?
      >
      > rel="nofollow">kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107881,15410636.html

no ten facet absolutnie zniewieściały nie jest.

jest super! bardzo przystojny i bardzo fajnie zrobiony.
    • vilez Re: wyglądać 07.02.14, 20:26
      Dla pań wydziwiających zostaje zawsze Make life harder, np. ich dzisiejsza kreacja chlebowa:

Przeceny, przeceny i prawie po przecenach. Niestety pomimo przecen, dla wielu osób Zara znów okazała się zbyt droga, a chyba jeszcze nikogo nie poku...ło, żeby się ubierać w szmaty z Reserved. Dlatego o tej porze roku często nas pytacie, gdzie jest tanio, ale ze smakiem. Odpowiedź nasuwa się sama: w piekarni. Dlatego dzisiaj podpowiadamy jak elegancko ubrać się w chleb.

Kaszkiet wykonany z chleba pszennego będzie wspaniałym rozwiązaniem dla wszystkich tych, którzy potrzebują ciepłego, a przy tym eleganckiego nakrycia głowy, ale nie chcą zwracać na siebie uwagi, chodząc w śmiesznej wełnianej czapce albo innym gó...e.

Dobrym uzupełnieniem będą stylowe nauszniki z bułek. To podkreślające rozstaw twoich oczu rozwiązanie zwróci na ciebie uwagę nie tylko ludzi, ale również wygłodniałego ptactwa.

Powiesz, że to niepraktyczne, ale widocznie jeszcze nigdy po powrocie z imprezy nie próbowałeś zrobić bruschetty ze swojej czapki z H&M.

PS. Pozdro dla wszystkich, którzy mówili, że się skończyliśmy. Jak widać świetnych pomysłów nam nie brakuje.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1907706_818785294804186_1087397183_n.jpg

No i jak widać, za często się nie stroją, ale jak się ustroją, to klękajcie narody wink
      • fog_factory Re: wyglądać 07.02.14, 20:32
        No powiem szczerze ze nie czytałam ich już długo bo mnie ostatnie wpisy już nie śmieszyły ale ten....Mało się mleczną kanapką nie zadławiłam na śmierć big_grin Mieliby mnie i moje nie narodzone dziecko na sumieniu!
        • vilez Re: wyglądać 07.02.14, 20:41
          big_grin big_grin
      • mvszka Re: wyglądać 07.02.14, 21:56
        jesionka - dawno nie widziałam wink
      • paul_ina Re: wyglądać 10.02.14, 13:06
        Mam ich na FB - nie jestem w stanie pomyśleć o Dacii Duster inaczej niż 'Pusia' wink
    • krejzimama Re: wyglądać 07.02.14, 20:31
      Całkowicie zgadzam się z Neokawą.
      Obecnie w Polsce dobrze ubrani mężczyźni uznawani są niemęskich.
      PRL oraz to, że gusta plebejskie stały się powszechne to obecnie za męskich uważania są tzw faceci ubrani jak ostatni fleje i którzy co najwyżej mogliby gnój przerzucać na posadzie parobka ubrani w tej ohydne bojówki, przybrudnawe dzins w komplecie z tshirtem i polarem.
      A mężczyzna ubiera sie tak:
      • fog_factory Re: wyglądać 07.02.14, 20:37
        Enoch Nucky Thompson rządzi. I wygląda jak prawdziwy mężczyzna, prawdziwy z niego maczo. Tylko raz pokazał prawdziwą miękką natrę i tylko przez moment wink
      • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 20:43
        no wlasnie dobrze ubrani, a dobrze ubranych wsrod tej mlodziezy przestylizowanej, przepicowanej to jest moze 2 % uwazam
        • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 20:47
          misie emam jak mniemam to nie są studenci
    • krejzimama Re: wyglądać 07.02.14, 20:37
      Na początek misie emam może niech nie zakładają koszuli z krótkim rekawem do garnituru.
      Latem nie paradują w krótkich gaciach(bo spodniami tego nie można nazwac) i wymiętym podkoszulku do kompletu.
      • ukkka Re: wyglądać 07.02.14, 20:42
        ten wygląda na niedorozwiniętego..

mensside.blogspot.com/
    • klubgogo Re: wyglądać 07.02.14, 22:02
      Wszystkich facetów wysłałabym do wojska, bo tylko to może ich czegokolwiek nauczyć. Facet owszem, jest fajnie ubrany, ale facet poświęcający czas tylko modzie męski nie jest i tyle.
      • kariwitch00 Re: wyglądać 07.02.14, 22:09
        nie przesadzajmy ze kazdemu facetowi koniecznie potrzebne jest wojsko, napisalam tak bo akurat ta młodzież zaczyna mnie lekko niepokić i obawiam się że moze z tego wyrosnąc wyjątkowo marne pokolenie samców wink
        • klubgogo Re: wyglądać 08.02.14, 21:16
          Mnie na szczęście to pokolenie już nie grozi. Nie wiem natomiast co będzie z moja córką. Mąż będzie z wiatrówką kolejnych kandydatów przeganiał wink a że uważa doświadczenie z wojska za najcenniejszy (po żonie big_grin ) nabytek w życiu, przegoni ich wielu wink
    • mary_lu Re: wyglądać 07.02.14, 23:16
      Toż to fajny misiek jest. Jeszcze jakby przestał się fotografować i wrzucać do internetu zdjęcia swoich ciuchów, to już wogle suspicious
    • latarnia_umarlych Re: wyglądać 08.02.14, 14:34
      A mnie się podoba. Ładnie dobrana garderoba i przemyślana.

Zupełnie nie rozumiem podejścia do mody na zasadzie:
      widać, że poświęca czas na strój = niemęski laluś, "zajmuje się głównie tym, żeby wyglądać".
      Jestem ciekawa, skąd ludzie, którzy wydają takie opinie na podstawie czyjegoś ubrania, wiedzą, czym się faktycznie taka osoba zajmuje i jakie ma podejście do życia.
      Ten facet może okazać się sto razy bardziej męski niż gość w spranych dżinsach ostrzyżony na jeża.
      • latarnia_umarlych Re: wyglądać 08.02.14, 14:45
        Jeszcze dorzucę to:
        en.dzidzio.com/img/photo/ost_90791.jpg
        Gość z brodą. Fajny.
      • lech.boleslaw.w A sciety na jeza ale ubrany tak? 08.02.14, 16:11
        Porzadne klasyczne dzinsy, bluza jakiejs marki zwiazanej ze sportami walki, na nogach skorzane tenisowki lub w miare casualowe adidasy, czy tez martensy? - taka tragedia?
    • lady-z-gaga Re: wyglądać 08.02.14, 14:45
      Od ktorej strony zniewieścienie i wydelikacenie tam widać? bo ja chyba ślepa jestem smile
      facet jak facet, nie w moim typie kompletnie, ale w samym fakcie prowadzenia bloga niczego strasznego nie widzę - dlaczego mężczyzna nie miałby bawic się modą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka