17.02.14, 11:43
uwaga - będzie reklama wink

oglądamy od wczoraj / uprzedzam złośliwości i pouczenia- nie non stop smile /. kanał rewelacyjny - oprócz fajnych bajek starsze programy , np. "mama i ja", "domowe przedszkole" - rewelacja big_grin w końcu coś się w TVP udało fajnego zrobić. jestem zaskoczona pozytywnie wink
Obserwuj wątek
    • gretchen184 Re: TVP ABC 17.02.14, 11:50
      też mamy od wczoraj
      fajny kanał ale do mojej 6,5-letniej córki na razie średnio przemówił
      • solaris31 Re: TVP ABC 17.02.14, 12:10
        moja tez ma 6, 5 wink i właśnie siedzi zachwycona misiem uszatkiem wink

• gretchen184 Re: TVP ABC 17.02.14, 12:19
          misia uszatka jeszcze nie ucelowałyśmy-ale są ferie więc czasu sporo i wszystko przed nami.
    • mdro Re: TVP ABC 17.02.14, 11:57
      > w końcu coś się w TVP udało fajnego zrobić

Jakoś średnio do mnie przemawia to, że "zrobienie" czegoś fajnego to puszczanie archiwalnych programów, które TVP niegdyś koncertowo jednym ruchem zniszczyła.
      • solaris31 Re: TVP ABC 17.02.14, 12:11
        to inna sprawa - ale może ktoś zmądrzał, i dlatego wysłał kogoś do archiwum.
    • szara_w Re: TVP ABC 17.02.14, 12:06
      Ja żyję nadzieją, że może wreszcie ktoś powtórzy spektakle Teatru Młodego Widza.. jeśli zachowały sie archiwa. Oby.
    • best_bej Re: TVP ABC 17.02.14, 12:19
      Heh sama z przyjemnością obejrzałam Stawiam na Tolka Banana
      • bominka Re: TVP ABC 17.02.14, 12:59
        My tez pozytywnie odebralismy nowy kanal. Wreszcie mamy bajki i programy bez przemocy,dzialajace uspokajajaco i wyciszajacosmile) Celuje na Tik tak,a, nie wiem czy chodzi o ten program sprzed lat?
        Tvp naprawde milo mnie zaskoczylo,a ja juz sie pogodzilam,ze olali maluchy po calosci..
    • komentynagazecie Re: TVP ABC 06.06.14, 15:42
      Nie wiem czy akurat mam takie nieszczęście do tvp abc, ale obserwuję w tej chwili 5 minut jakiejś bajki lub programu dla dzieci i 15 minut durnych reklam - w dodatku w zdecydowanej większości dla dorosłych. Tym sposobem moje dzieci już tvp abc oglądały nie będą.
      • eo_n Re: TVP ABC 06.06.14, 16:38
        komentynagazecie napisał(a):

>15 minut durnych reklam - w
        > dodatku w zdecydowanej większości dla dorosłych.
        To lepiej, gdyby to były reklamy kierowane do dzieci?
        Btw. uważam manipulowanie dziećmi w celach handlowych za jeden z najbardziej niemoralnych pomysłów.
      • iwonaa34 Re: TVP ABC 08.10.14, 10:08
        Zgadzam się. Na początku września nie puszczali przynajmniej reklam od rana (jak budzę dziecko rano niestety muszę włączać bajki żeby miał ochotę wstać). A teraz już nawet o 5:40 musi obejrzeć na dzień dobry 20 minut beznadziejnych reklam. Pozostało rozejrzeć się za inną stacją.
    • mag1982 Re: TVP ABC 06.06.14, 20:54
      Moja lubi Domisie. Są w niedzielę ok. 18.
    • lafiorka2 Re: TVP ABC 08.10.14, 10:11
      tez oglądam,też nie zawsze smile

ubolewałam, że u moich rodziców na kablówce od dawna było,ale i u nas się pojawiło.Domisie i Masza i niedzwiedź rządzą smile
    • mozambique Re: TVP ABC 08.10.14, 11:24
      a baby first to an abc ? bo jak tak to uwielbiam
      i za Reksia i Bolka i Lolka
      • tabakierka2 Re: TVP ABC 10.10.14, 08:29
        mamy od rokuwink
        też korzystamy. Wartościowe programy, 'archiwalne' bajki z mojego dzieciństwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka