Dodaj do ulubionych

"dobry fryzjer"

22.02.14, 11:40
Jak go znaleźć? Oczywiście najprościej byłoby podpytać osoby, których fryzury mi się podobają ale one albo nie chodzą do fryzjera albo w innym mieście. Na co zwrócić uwagę? Może jakaś sieciówka? A może znacie takie miejsce w Poznaniu? Zależy mi na dobrej pielęgnacji i koloryzacji.
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: "dobry fryzjer" 22.02.14, 11:49
      Oddaje sie jednej nacji pod nozyczki,Wlochom.Wszystkie podejscia do innych nacji zakonczyly sie kompletna porazka na mej glowietongue_out
      Masz jakiegos Wlocha w Poznaniu?
    • mayaalex Re: "dobry fryzjer" 05.03.14, 16:12
      Salon piaseccy ale ten przy Przybyszewskiego/Bukowskiej. Kolor robia super, ciecie tez fajne - i nie wymysla Ci czegos, na co nie masz ochoty, uzgadniaja to, co maja zrobic.
    • gato.domestico Re: "dobry fryzjer" 05.03.14, 22:22
      zazwyczaj nie zawodzi - dokladnie sie przygladnac co fryzjerka ma na glowie....
      • mankencja Re: "dobry fryzjer" 05.03.14, 23:35
        nie zawsze się sprawdza - najlepiej ufarbowała mnie fryzjerka, która miała na głowie tak zwanego borsuka
        • burina Re: "dobry fryzjer" 06.03.14, 00:10
          No to widzisz, musisz się nauczyć patrzeć: co z tego, że borsuk - kwestia gustu. Ważne to, czy odcienie odpowiednio dobrane, czy ten borsuk uczesany, niespalony, czy pasuje do reszty image.
      • maggi9 Re: "dobry fryzjer" 06.03.14, 18:04
        Przecież fryzjerka się nie musi sama farbować...
        Może jej to robić koleżanka z zakładu. Tak samo cięcie.
    • naplaze Re: "dobry fryzjer" 05.03.14, 22:43
      Le Grand, ale zapłacisz miliard pieniędzy. Oni mają też tzw. akademię, przy rynku Wildeckim, w której przyuczają adeptów - jest taniej, a jakość nadal b. dobra [tam pracują profesjonalni fryzjerzy, żadne uczennice z technikum fryzjerskiego, żeby nie było].
      Pielęgnację ogarnij sama, na all możesz kupić w zasadzie wszystko, co jest ci potrzebne - jaki masz problem z włosami?
    • st_karolka Re: "dobry fryzjer" 06.03.14, 10:50
      Kamińscy na Kanałowej wink Czwarte pokolenie teraz tam pracuje. Bardzo polecam, przy parku Wilsona.

Tylko czas się zatrzymał w miejscu odnośnie wystroju w latach 70wink
    • jematkajakichmalo Re: "dobry fryzjer" 06.03.14, 11:07
      studio Arkas. Ale uprzedzam - nei wszystkie fryzjerki (oni maja teraz chyba 5 salonow). Ja chodze do szefowej, a jak wiem, ze jej nie bedzie to ona mi poleca do ktorej dziewczyny mam isc.

Najtaniej nie jets, ale da sie przezyc wink
    • marychna31 Dziewczyny 06.03.14, 17:54
      Bardzo Wam wszystkim dziękuję!
      Poleciłyście tyle miejsc, ze z pewnością coś wybioręsmile

dam znać, jak poszło!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka