Dodaj do ulubionych

naszywki H&M

02.03.14, 09:08
prezeczytalam w jednym z watków ze w H&M mozna kupic naszywki na ubranka...nigdy czegos takiego tam nie widzialam mimo ze czesto kupuje tam ubranka dla dziecka.
Gdzie tego szukac?
Obserwuj wątek
    • sueellen Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:17
      a po co Ci naszywki?
      • aquella Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:20
        żeby z f&f zrobić h&m a potem to opchnąć na allegro - wszystko kupują co ma naszywkę H&M
        • mid.week Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:24
          ale ona nie pyta o metki tylko o naszywki. . Przynajmniej taką mam nadzieję wink
          Czegoś takiego w H&M nie widziałam, ale są całe stosy w pasmanteriach
          • sueellen Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:27
            w sensie takie by dziury na kolanach załatać? A to ok, to się nie czepiam smile
            • fog_factory Re: naszywki H&M 02.03.14, 11:14
              naszywki z np. Hello Kitty lub inne czachy są zwykle na wieszakach w miejscu gdzie są również dodatki typu spinki, gumki opaski na włosy itp
          • aquella Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:31
            naszywki są w każdej pasmanterii ale ok może chodzi o takie bez napisu że to H&M, ale wtedy nie sprzeda się tak łatwo ciuszek na allegro ( jeśli o to chodzi)
            • fabryka-haftu.pl Re: naszywki H&M 07.10.14, 12:27
              Naszywki i haft komputerowy wykonywany na życzenie klienta, na dowolnym możliwym do wyhaftowania materiale lub rzeczy.
              Jakich ? Zobaczcie sami..
              www.fabryka-haftu.pl
              www.facebook.com/fabryka.haftu.Elk
              • fabryka-haftu.pl Re: naszywki H&M 07.10.14, 12:28
                Naszywki i haft komputerowy wykonywany na życzenie klienta, na dowolnym możliwym do wyhaftowania materiale lub rzeczy.
                Jakich ? Zobaczcie sami..
                www.facebook.com/fabryka.haftu.Elk
                www.fabryka-haftu.pl
        • sueellen Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:26
          big_grin to taki nowy rodzaj dresiarstwa? Zamiast 3 pasków H&M?
          o jezuśku, ale ludzie głupie som!
          • kropkacom Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:28
            Sama się nie popisałaś big_grin
          • lofmitender Re: naszywki H&M 02.03.14, 10:48
            no glupie som bo nie sadze aby te naszywki mialy logo H&M a szukam czegos nie stricte dzieciowego i chlamowatego jak w pasmanteriach, nie chodzi tez o dziury i allegro....
            prosze nie mierzyc innych swoja miara
            • aquella Re: naszywki H&M 02.03.14, 10:56
              to nie szukaj tylko w H&M , osobiście w pasmatnerii widziałam odlotowe naszywki- jedna z napisem pismem gotyckim - mieczysław fogg i wiele innych fajnych mało dzieciowych ( bo kotków ani słoników tam nie było)
            • emigra75 Re: naszywki H&M 02.03.14, 12:32
              Bywają też w Lidlu.
    • edelstein Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:23

Na stoidku z paskami,czapkami,bidonami,plastrami I tym calym kramem,miedzy tym Sa tez naszywki.
      Helau!Helau!Helau!
      Jeck,lohss Jegge lahns!
      • lofmitender Re: naszywki H&M 02.03.14, 10:49
        no i wlasnie chodzilo mi o konstruktywna odpowiedz.dzieki
        • bei Re: naszywki H&M 02.03.14, 10:59
          Kupowałam z gwiezdych wojen i stopniemwojskowe, widzialam tez z monster h.
          Naszywki zazwyczaj są już blisko kas, gdy zapytasz obslugi migiem podprowadzi smile
    • taka_pani_jedna Re: naszywki H&M 02.03.14, 11:44
      Też słyszałam, i nigdy nie widziałam. Kupuję w pasmanteriach albo na all, te obśmiewane, typowo "dzieciowe" - chłopięcie - samochodziki, traktory, lokomotywy, jakieś motywy bajkowe, aby ozdobić czasami ubrania syna, aby nie był kolejnym klonem ubranym w to samo co 100% jego rówieśników (małe miasto).
      • andaba Re: naszywki H&M 02.03.14, 14:31
        Pewnie tam, gdzie spinki do włosów.

Tak mi się przypomniało - miałam koleżankę, która odpruwała z ciuchów z darów zagranicznych metki (te wszywki przy kołnierzu) i naszywała w widocznym miejscu na dresiku z tekstylnego u pani Zosi. Ina innych rzeczach też, nie bacząc, że pół szkoły miało takie same i nikt na zagramaniczne metki nie dał się nabrać.
    • mamaemmy Re: naszywki H&M 02.03.14, 15:17
      To ja pisałam o tych łatkach-są tam gdzie spinki igumki,lub na chłopięcych skarpetkach,ja zawsze na wyprzedażach kupuje kilka zestawów,wychodzi taniej niż w pasmanterii,zresztą w pasmanterii są infantylne,brzydkie pieski czy kotki,więc już wolę to co proponuje h&M.
      Są one do naprasowania na spodenki,policzyłam ile młoda ma spodni -ma 16 sztuk w szafie,a ztego chyba tylko 2 są bez łatek sad Ona jest jeszcze bardzo dziecinna i wiecznie się bawi łażąc na kolanach,jak piesek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka