lofmitender 02.03.14, 09:08 prezeczytalam w jednym z watków ze w H&M mozna kupic naszywki na ubranka...nigdy czegos takiego tam nie widzialam mimo ze czesto kupuje tam ubranka dla dziecka. Gdzie tego szukac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquella Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:20 żeby z f&f zrobić h&m a potem to opchnąć na allegro - wszystko kupują co ma naszywkę H&M Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:24 ale ona nie pyta o metki tylko o naszywki. . Przynajmniej taką mam nadzieję Czegoś takiego w H&M nie widziałam, ale są całe stosy w pasmanteriach Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:27 w sensie takie by dziury na kolanach załatać? A to ok, to się nie czepiam Odpowiedz Link Zgłoś
fog_factory Re: naszywki H&M 02.03.14, 11:14 naszywki z np. Hello Kitty lub inne czachy są zwykle na wieszakach w miejscu gdzie są również dodatki typu spinki, gumki opaski na włosy itp Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:31 naszywki są w każdej pasmanterii ale ok może chodzi o takie bez napisu że to H&M, ale wtedy nie sprzeda się tak łatwo ciuszek na allegro ( jeśli o to chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka-haftu.pl Re: naszywki H&M 07.10.14, 12:27 Naszywki i haft komputerowy wykonywany na życzenie klienta, na dowolnym możliwym do wyhaftowania materiale lub rzeczy. Jakich ? Zobaczcie sami.. www.fabryka-haftu.pl www.facebook.com/fabryka.haftu.Elk Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka-haftu.pl Re: naszywki H&M 07.10.14, 12:28 Naszywki i haft komputerowy wykonywany na życzenie klienta, na dowolnym możliwym do wyhaftowania materiale lub rzeczy. Jakich ? Zobaczcie sami.. www.facebook.com/fabryka.haftu.Elk www.fabryka-haftu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:26 to taki nowy rodzaj dresiarstwa? Zamiast 3 pasków H&M? o jezuśku, ale ludzie głupie som! Odpowiedz Link Zgłoś
lofmitender Re: naszywki H&M 02.03.14, 10:48 no glupie som bo nie sadze aby te naszywki mialy logo H&M a szukam czegos nie stricte dzieciowego i chlamowatego jak w pasmanteriach, nie chodzi tez o dziury i allegro.... prosze nie mierzyc innych swoja miara Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: naszywki H&M 02.03.14, 10:56 to nie szukaj tylko w H&M , osobiście w pasmatnerii widziałam odlotowe naszywki- jedna z napisem pismem gotyckim - mieczysław fogg i wiele innych fajnych mało dzieciowych ( bo kotków ani słoników tam nie było) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: naszywki H&M 02.03.14, 09:23 Na stoidku z paskami,czapkami,bidonami,plastrami I tym calym kramem,miedzy tym Sa tez naszywki. Helau!Helau!Helau! Jeck,lohss Jegge lahns! Odpowiedz Link Zgłoś
lofmitender Re: naszywki H&M 02.03.14, 10:49 no i wlasnie chodzilo mi o konstruktywna odpowiedz.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: naszywki H&M 02.03.14, 10:59 Kupowałam z gwiezdych wojen i stopniemwojskowe, widzialam tez z monster h. Naszywki zazwyczaj są już blisko kas, gdy zapytasz obslugi migiem podprowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
taka_pani_jedna Re: naszywki H&M 02.03.14, 11:44 Też słyszałam, i nigdy nie widziałam. Kupuję w pasmanteriach albo na all, te obśmiewane, typowo "dzieciowe" - chłopięcie - samochodziki, traktory, lokomotywy, jakieś motywy bajkowe, aby ozdobić czasami ubrania syna, aby nie był kolejnym klonem ubranym w to samo co 100% jego rówieśników (małe miasto). Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: naszywki H&M 02.03.14, 14:31 Pewnie tam, gdzie spinki do włosów. Tak mi się przypomniało - miałam koleżankę, która odpruwała z ciuchów z darów zagranicznych metki (te wszywki przy kołnierzu) i naszywała w widocznym miejscu na dresiku z tekstylnego u pani Zosi. Ina innych rzeczach też, nie bacząc, że pół szkoły miało takie same i nikt na zagramaniczne metki nie dał się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: naszywki H&M 02.03.14, 15:17 To ja pisałam o tych łatkach-są tam gdzie spinki igumki,lub na chłopięcych skarpetkach,ja zawsze na wyprzedażach kupuje kilka zestawów,wychodzi taniej niż w pasmanterii,zresztą w pasmanterii są infantylne,brzydkie pieski czy kotki,więc już wolę to co proponuje h&M. Są one do naprasowania na spodenki,policzyłam ile młoda ma spodni -ma 16 sztuk w szafie,a ztego chyba tylko 2 są bez łatek Ona jest jeszcze bardzo dziecinna i wiecznie się bawi łażąc na kolanach,jak piesek. Odpowiedz Link Zgłoś