mx3_sp 07.03.14, 09:19 dzieciak chce iść jutro na mecz. Mąż powiedział żebym ja poszła, mu się nie chce , woli POSPRZĄTAĆ mieszkanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mx3_sp Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 10:04 Wy się śmiejecie a ja muszę z tym żyć. Przykład dla syna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 10:13 No i dobry przykład dla syna jest. My się nie śmiejemy, my się cieszymy, że u Was taka nowoczesność w domu i w zagrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 10:10 Ja wole mecz niz sprzatanie.Na twoim miejscu bym sie cieszyla. Odpowiedz Link Zgłoś
pamel-a1000 Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 10:17 i dlaczego sie smiejecie? rozumiem, ze jestescie za tradycyjnym podzialem rol, a jak ktos chce inaczej to naraza sie na smiech i zdziwnienie...? chcialabym, zeby panie chodzace na mecze i panowie sprzatajacy mieszkanie mogli sie czuc normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 10:18 żadne z nas nie lubi piłki, trafiło nie wiem skąd , że syn kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 10:44 raczej których z całego pułku wojska. HE he hehe Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 11:02 Caly pulk przelecialas wow,dobra jestes Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 15:50 Nie, cały pułk ją przeleciał. No wiesz edel, jak w kultowej piosence: Z całym autobusem Arabów zdradziła go, tylko tutaj był to autobus rekrutów. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 10:29 Może wyrośnie Swoją drogą dziecku się nie dziwię, ale że są dorośli, którzy tym sportem żyją, to mnie nieodmiennie fascynuje. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 10:42 Oglądanie polskiej tzw. piłki nożnej to jest masochizm. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 11:02 Pisz za siebie.To,ze twoim zyciem jest bycie kura domowa,a hobby robienie plackow ziemniaczanych nie oznacza,ze wszyscy tak Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 11:07 nie no Ty kobieta sukcesu, która żadnego wątku na babskim forum nie przepuści. Jakoś na tych specjalistycznych Ciebie nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 11:32 Yyy czy ja kiedykolwiek twierdzilam,ze jestem specjalistka w waskiej dziedzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 11:36 Specjalnie policzylam,wypowiedzialam sie w 10watkach na 50.W tym w dwoch wczoraj. Faktycznie niesamowity wynik Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Dżęder psia go mać 07.03.14, 11:29 Wpis z profila Chu..wej pani domu (jeden z moich ulubionych) ... Jeśli Twój facet zaczyna sprzątać mieszkanie, wiedz, że osiągnęłaś poziom 'master', level najwyższego stopnia, za który wręczają order z cytryny. Moje gratulacje, panienko!.... Odpowiedz Link Zgłoś