wilowka 30.03.14, 21:08 Praktykowałyście? Jak powinno być sformułowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 30.03.14, 21:39 wilowka napisała: > > > Praktykowałyście? Jak powinno być sformułowane? Powinno być sformułowane tak: "Czy naprawdę jestem aż tak głupia, żeby wierzyć w takie bzdury?". Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 30.03.14, 21:57 Siebie zapytaj - tylko głupia na głupi zamień i to co po przecinku możesz pominać. Podtrzymuję pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 30.03.14, 22:00 ej, ja to chciałam napisać Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 30.03.14, 22:07 zla.m napisała: > ej, ja to chciałam napisać Kto pierwszy ten lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 30.03.14, 22:15 Jest też forum Kuchnia: sio tam z octem i mąką kukurydzianą Forum Uroda: Tam "Co zrobić z włosami", "Złuszczanie, kwasy i pielęgnacja" "Nazwisko córki i żony " Np na Savoir Vivre" "Mamy autystyków" - Forum Inny Świat Miłe porządnisie "I jeszcze o sukienkach" - Forum "Moda" I np Forum "Życie rodzinne" - bardzo pojemny worek Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 30.03.14, 22:09 > > Powinno być sformułowane tak: "Czy naprawdę jestem aż tak głupia, żeby wierzyć > w takie bzdury?". > 100/100 Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 30.03.14, 22:17 Przeczytałam: Jak zadać pytanie w toalecie? Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 30.03.14, 22:18 W toalecie, zdaje się zapukać wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 30.03.14, 23:00 Pytanie należy zadać najpierw sobie samej, brzmi: dlaczego jestem tak głupia, żeby się brać za igranie z ogniem? I drugie: czym się mogę zająć, żeby sobie zrekompensować i niech mnie nie ciągnie do czego nie powinno. W najlepszym wypadku wyjdzie z tego nic. Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 09:10 Wam proponuję zadawanie sobie samym pytań o głupotę. Gdybym chciała sobie powróżyć - zapytałabym wróżkę jakowąś "jak pytać" - banalne ale proste. Pytanie zadałam w innym celu i zaskoczyło mnie Wasze ograniczenie w myśleniu. Serio Z prośba się zatem zwracam - jak zapytam o przepis na Murzynka nie nawracajcie mnie łaskawie na związek z Prawdziwym Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 09:30 > Pytanie zadałam w innym celu i zaskoczyło mnie Wasze ograniczenie w myśleniu. S > erio Piszesz prace magisterskia w Szkole Magii i Czarodziejstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 09:32 i codziennie jeżdżę do roboty z peronu 8 i 3/4 Piszę ćwiczenia językowe i chciałam być wiarygodna, a nie chciałam jakiejś wróżce głowy zawracać ni nadziei robić. Odpowiedz Link Zgłoś
e_on Re: Idź na ABC 31.03.14, 10:34 Ale jakie? Bo mi google wypluwają m.in. African Betting Clan Discussion Forum :: ABC Forum abcZdrowie.pl ABC Continuity Forum ... Nie jestem racjonalistką i chętnie bym poczytała coś niemądrego jednak niekoniecznie któreś z powyższych... Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 10:15 Pytanie musi byc otwarte. Takie, gdzie nie można dac odpowiedzi tak lub nie. Jesli chodzi o mężczyzne to np. jak potoczy sie moja znajomośc z X? Jaki jest stosunek X do naszej znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 10:34 nie baw sie w tarota, to niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 10:57 A co tam jest niebezpiecznego? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 11:03 Wg kietki nawet buddyzm jest niebezpieczny Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 11:24 sueellen napisała: > A co tam jest niebezpiecznego? Możliwość odejścia od jedynie słusznego pambu i opętania przez demona satanizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 10:43 ematki są racjonalistkami. A tak na marginesie, nie jestem w stanie zrozumieć jak wykształcone, wydawałoby się inteligentne osoby (a za takie uważam ematki) mogą wierzyć w takie rzeczy??? Skąd to się bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 11:06 Oj no ludzie wierzą w różne rzeczy - jakieś niestworzone bóstwa, inne spiskowe teorie to czemu by nie w karty? Raczej bawi mnie to, że tu dużo katoliczek jest a przecież tarot, wróżenie i inne horoskopy to grzech jest. No ale co tam...ważne, że można się dowiedzieć czy ten seksowny blondyn spod piątki zwróci na nią uwagę i czy na pewno będa mieli gromadkę dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 11:36 sueellen napisała: > ematki są racjonalistkami. > A tak na marginesie, nie jestem w stanie zrozumieć j > ak wykształcone, wydawałoby się inteligentne osoby (a za takie uważam ematki) > mogą wierzyć w takie rzeczy??? Skąd to się bierze? Bah, poczekaj na kolejną dyskusję o homeopatii, szczepionkach albo dlaczego ateistki obchodzą Wielkanoc Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 11:10 Daruj sobie takie zabawy,serio, nic dobrego z tego nie wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jak zadać pytanie w tarocie? 31.03.14, 11:18 Rownie dobrze mozna powiedziac, zeby sobie darowala gre w brydza. Jest rownie przerazajaca i niebezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś